milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.512
A inače mnogo mi je simpa moj dragi kad onako usput kaže: Znaš večeras ima neka tekma.
A ja mu odgovorim: Razmisliću!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti treba da promeniš nick u milicica&moj dragi. i šta se dešava kod vas kad se igraju produžeci, pa penali ili prekid zbog pirotehnike koju navijači ubacuju u teren i sl.?A inače mnogo mi je simpa moj dragi kad onako usput kaže: Znaš večeras ima neka tekma.
to si sad izmislioObozavam da kad mi devojka sedne da gleda film sednem na patos ispred fotelje skinem joj gacice i lickam i cackam celih sat ipo dva sa pauzama da ne pogubi radnju filma. Ona ubedjena da dominira jer se pravi da me ignorise i drzi me 2 sata nezadovoljenog, ja ubedjen da dominiram jer joj ne dam ni da gleda film a ni da svrsi i komandujem kad cu da je pustim da se smiri kad da ubrzam
Ko je tu u pravu?![]()
a jel ga ljubis ti posle oralnog izvrsenja po naredjenju ?A inače mnogo mi je simpa moj dragi kad onako usput kaže: Znaš večeras ima neka tekma.
nmg jaPokreni temu: da li se ljubite opsle orala i zašto...
Nisam znao do sada,da PARTNER moze da partneru da to sto si ti napisao ! .........neće ti partner dat pićke ako mu ne popušiš? oO
s obzirom da mozes ozbiljno da povredis osobu kojoj pruzas oral (u pitanju su osetljivi delovi tela kod oba pola), rekla bih dominacija.Nekako na početku se osećam dominantno a ako teram do kraja nekako sam podređena ali opet i dominantna....
ni jedno ni drugoI posle toliko vremena uvek aktuelno pitanje o kome razmišljam:
Kada pružamo oral da li smo dominantne ili podređene ( isto pitanje i za muške da li ste dominantni ili podređeni)
Nekako na početku se osećam dominantno a ako teram do kraja nekako sam podređena ali opet i dominantna....
E, to je žena!Možda da malo istrsžiš tantrički seks.
Slična situacija kod mene, samo obrnuta.
Kada moj dragi sedne da gleda utakmicu. On gleda utakmicu, pijucka pivo i draga mu svirucka u sviralu. Misli da je bog bogova.
A jaga razvlačim i dovodim do ivice vhunca i hladim ga... i tako do poluvremena...
Ne znaš ni sada, a ne znam ni ja, to su samo pitanja i pretpostavke. Nije tvrdnja.Nisam znao do sada,da PARTNER moze da partneru da to sto si ti napisao ! .........
Kakav luzerni jedno ni drugo
to je do jaja ako ima ko da ti radi
Al si ga izdominirala.A inače mnogo mi je simpa moj dragi kad onako usput kaže: Znaš večeras ima neka tekma.
Mislim da je to sto mu zena radi.......malo perverzno,nije po hriscanskom ucenju.....Al si ga izdominirala.
Jel?Mislim da je to sto mu zena radi.......malo perverzno,nije po hriscanskom ucenju.....
Meni licno ne smeta..bolje da se bavimo problematikom ljubljenja posle orala
znaci sta raditi kad partnerka hoce da vas ljubi ljubi a pre toga se najela multimineralnog kompleksa
Pa da prihvatiš i ti mal9 da se vitaminizirašbolje da se bavimo problematikom ljubljenja posle orala
znaci sta raditi kad partnerka hoce da vas ljubi ljubi a pre toga se najela multimineralnog kompleksa
Sex je dakle pružanje i primanje zadovoljstvaI posle toliko vremena uvek aktuelno pitanje o kome razmišljam:
Kada pružamo oral da li smo dominantne ili podređene ( isto pitanje i za muške da li ste dominantni ili podređeni)
Nekako na početku se osećam dominantno a ako teram do kraja nekako sam podređena ali opet i dominantna....
Nekako sam, od nedavno, došla do sličnog razmišljanja.Sex je dakle pružanje i primanje zadovoljstva
Oralni sex se pogrešno shvata kao dominacija i tu dakle treba da bude želja za pružanjem zadovoljstva partneru i sreća što si mu to zadovoljstvo pružila i on tebi takođe.
Ta dominacija u sexu mi je ono xax, bljak i fuj...
Obično kad se oralni sex posmatra kao dominacija to je pokazatelj da ta veza nije zrela već je onako veštačka ili čisto da nađeš nekog ili da osvojiš nekog i zadovoljiš svoj ego, dakle ne iz čiste ljubavi ili privlačnosti već radi ega.
Bar je to moje iskustvo. Karakterističnije za mlađe u ranim 20-tim, već u drugoj polovini 20-tih bi trebalo da se drugačije gleda.
Osjećaj dominacije kod (pravog) muškarca potiče iznutra i ne zavisi od situacije. Tako da će se (pravi) muškarac osjećati macho i kad curi lakira nokte na nogama.A vi (muškarci) kada ližete da li se osećate dominantno ili podredjeno