Oralni seks dominacija ili podređenost

Obozavam da kad mi devojka sedne da gleda film sednem na patos ispred fotelje skinem joj gacice i lickam i cackam celih sat ipo dva sa pauzama da ne pogubi radnju filma. Ona ubedjena da dominira jer se pravi da me ignorise i drzi me 2 sata nezadovoljenog, ja ubedjen da dominiram jer joj ne dam ni da gleda film a ni da svrsi i komandujem kad cu da je pustim da se smiri kad da ubrzam :)
Ko je tu u pravu? :)
to si sad izmislio

I posle toliko vremena uvek aktuelno pitanje o kome razmišljam:
Kada pružamo oral da li smo dominantne ili podređene ( isto pitanje i za muške da li ste dominantni ili podređeni)

Nekako na početku se osećam dominantno a ako teram do kraja nekako sam podređena ali opet i dominantna....
ni jedno ni drugo

to je do jaja ako ima ko da ti radi

I posle toliko vremena uvek aktuelno pitanje o kome razmišljam:
Kada pružamo oral da li smo dominantne ili podređene ( isto pitanje i za muške da li ste dominantni ili podređeni)

Nekako na početku se osećam dominantno a ako teram do kraja nekako sam podređena ali opet i dominantna....
Sex je dakle pružanje i primanje zadovoljstva
Oralni sex se pogrešno shvata kao dominacija i tu dakle treba da bude želja za pružanjem zadovoljstva partneru i sreća što si mu to zadovoljstvo pružila i on tebi takođe.
Ta dominacija u sexu mi je ono xax, bljak i fuj...
Obično kad se oralni sex posmatra kao dominacija to je pokazatelj da ta veza nije zrela već je onako veštačka ili čisto da nađeš nekog ili da osvojiš nekog i zadovoljiš svoj ego, dakle ne iz čiste ljubavi ili privlačnosti već radi ega.
Bar je to moje iskustvo. Karakterističnije za mlađe u ranim 20-tim, već u drugoj polovini 20-tih bi trebalo da se drugačije gleda.

Sex je dakle pružanje i primanje zadovoljstva
Oralni sex se pogrešno shvata kao dominacija i tu dakle treba da bude želja za pružanjem zadovoljstva partneru i sreća što si mu to zadovoljstvo pružila i on tebi takođe.
Ta dominacija u sexu mi je ono xax, bljak i fuj...
Obično kad se oralni sex posmatra kao dominacija to je pokazatelj da ta veza nije zrela već je onako veštačka ili čisto da nađeš nekog ili da osvojiš nekog i zadovoljiš svoj ego, dakle ne iz čiste ljubavi ili privlačnosti već radi ega.
Bar je to moje iskustvo. Karakterističnije za mlađe u ranim 20-tim, već u drugoj polovini 20-tih bi trebalo da se drugačije gleda.
Nekako sam, od nedavno, došla do sličnog razmišljanja.🤝
Čak sam i u sprovodjenju jednog challenge. Odlučila sam da mu u naredne tri nedelje (21 dan) iz ljubavi pružam zadovoljstvo.

Back