Oral do kr(jaja)

E pa ljudi , sta reci..? Ovako, u dosadasnjem svom sexualnom zivotu nije proslo mnogo zena (hm, nikad dosta, iako je broj dvocifren) i samo jedna je mogla da GA u toku oralnog sexa uvuce do kraja (do jaja). Na moje pitanje: “Hej, kako ti to uspeva?” prokomentarisala je: “Moze to svaka”..i nastavila sa radom (lepo vaspitana devojka ne prica s’punim ustima) , a meni naravno nije bilo do pod pitanja u tom trenutku.. Pa sam stoga u dilemi da li stvarno TO moze svaka zena samo je u pitanju tehnika koja moze da se nauci, ili to ako se ne moze prvi put ne moze se ni nauciti?
Mislim da bi najbolje odgovorila osoba koja to moze, da li je to mogla uvek ili je to naucila..hm, vezbajuci.. A i ostali nek prokomentarisu njihova iskustva..

E pa ovako,NE MOZE SVAKA DA GA GUTA DO KRAJA!Ta koja ti je to rekla,verovatno su joj usta razvaljena,tj. POPILA ***** KO DUNAV BRODOVA!!!!!!!!!!!!!!!
Ili je brate mili tebi uzasno mali,a ona operisala krajnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

E pa ljudi , sta reci..? Ovako, u dosadasnjem svom sexualnom zivotu nije proslo mnogo zena (hm, nikad dosta, iako je broj dvocifren) i samo jedna je mogla da GA u toku oralnog sexa uvuce do kraja (do jaja). Na moje pitanje: “Hej, kako ti to uspeva?” prokomentarisala je: “Moze to svaka”..i nastavila sa radom (lepo vaspitana devojka ne prica s’punim ustima) , a meni naravno nije bilo do pod pitanja u tom trenutku.. Pa sam stoga u dilemi da li stvarno TO moze svaka zena samo je u pitanju tehnika koja moze da se nauci, ili to ako se ne moze prvi put ne moze se ni nauciti?
Mislim da bi najbolje odgovorila osoba koja to moze, da li je to mogla uvek ili je to naucila..hm, vezbajuci.. A i ostali nek prokomentarisu njihova iskustva..

Mah joj, ev probudih se pa da pogleedam malo krstu....kad ono opet se pojavi ova tema... i tak da kazem bas sam sinoc sanjo oral... konu kako je kleknula i odradjuje posao a meni ljepo... kad se probudi ono zima u pmm.... a napolju pada snijeg!:D

Ne bih se ja hvalila kako mi riba 'proguta' ponos i diku!
Kad god sam to na filmu gledala uvijek je u pitanju bio ku.rcic, nesto zakrzljalo.

A ako je momcima stalo do toga, neka obavezno prvo probaju ovo sto je Lav naveo!
A ako bas nece, nego traze to od djevojke, neka znaju da je na sopstvenu odgovornost!:lol:

Hhahahahhaahah ****** hahahahahahhahaha zakržljalo,...
hahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:

E pa ovako,NE MOZE SVAKA DA GA GUTA DO KRAJA!Ta koja ti je to rekla,verovatno su joj usta razvaljena,tj. POPILA ***** KO DUNAV BRODOVA!!!!!!!!!!!!!!!
Ili je brate mili tebi uzasno mali,a ona operisala krajnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim da ne može baš svaka cura to. Za to treba jako puuuno vježbe. Ni ja svom mužu nemogu uvijek do kraja.

Naleteo si na cupiku bez treceg krajnika. Vidis kako te usralo kod te 11-te...

Back