cube2008
Početnik
- Poruka
- 26
ili ne disi na usta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni to nikako ne uspeva
A bash se trudim i vezhbam.
Znam da bi on voleo da mogu, a i ja bih, ali ne znam kako.
Ozbiljno, devojke koje su to uspele, neka daju neki savet nama koje to nismo :???:
Sunce malo..Stvarno ne vidim shta je tu toliko smeshnoSunce malo..

Tako si lepo opisala..i tuzna si zbog toga..samo mi je slatkoStvarno ne vidim shta je tu toliko smeshno
Ja samo zhelim da usrecjim dechka koga volim.

Pa tuzhna sam... I necje da mi uspe...Tako si lepo opisala..i tuzna si zbog toga..samo mi je slatko![]()

E pa ljudi , sta reci..? Ovako, u dosadasnjem svom sexualnom zivotu nije proslo mnogo zena (hm, nikad dosta, iako je broj dvocifren) i samo jedna je mogla da GA u toku oralnog sexa uvuce do kraja (do jaja). Na moje pitanje: “Hej, kako ti to uspeva?” prokomentarisala je: “Moze to svaka”..i nastavila sa radom (lepo vaspitana devojka ne prica s’punim ustima) , a meni naravno nije bilo do pod pitanja u tom trenutku.. Pa sam stoga u dilemi da li stvarno TO moze svaka zena samo je u pitanju tehnika koja moze da se nauci, ili to ako se ne moze prvi put ne moze se ni nauciti?
Mislim da bi najbolje odgovorila osoba koja to moze, da li je to mogla uvek ili je to naucila..hm, vezbajuci.. A i ostali nek prokomentarisu njihova iskustva..

E pa ljudi , sta reci..? Ovako, u dosadasnjem svom sexualnom zivotu nije proslo mnogo zena (hm, nikad dosta, iako je broj dvocifren) i samo jedna je mogla da GA u toku oralnog sexa uvuce do kraja (do jaja). Na moje pitanje: “Hej, kako ti to uspeva?” prokomentarisala je: “Moze to svaka”..i nastavila sa radom (lepo vaspitana devojka ne prica s’punim ustima) , a meni naravno nije bilo do pod pitanja u tom trenutku.. Pa sam stoga u dilemi da li stvarno TO moze svaka zena samo je u pitanju tehnika koja moze da se nauci, ili to ako se ne moze prvi put ne moze se ni nauciti?
Mislim da bi najbolje odgovorila osoba koja to moze, da li je to mogla uvek ili je to naucila..hm, vezbajuci.. A i ostali nek prokomentarisu njihova iskustva..
Ne bih se ja hvalila kako mi riba 'proguta' ponos i diku!
Kad god sam to na filmu gledala uvijek je u pitanju bio ku.rcic, nesto zakrzljalo.
A ako je momcima stalo do toga, neka obavezno prvo probaju ovo sto je Lav naveo!
A ako bas nece, nego traze to od djevojke, neka znaju da je na sopstvenu odgovornost!![]()

E pa ovako,NE MOZE SVAKA DA GA GUTA DO KRAJA!Ta koja ti je to rekla,verovatno su joj usta razvaljena,tj. POPILA ***** KO DUNAV BRODOVA!!!!!!!!!!!!!!!
Ili je brate mili tebi uzasno mali,a ona operisala krajnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naleteo si na cupiku bez treceg krajnika. Vidis kako te usralo kod te 11-te...
pa nije rekao da ga gura kroz nos nego da ga guta...ako znas uopste gde je koji krajnik 

Ja stvarno hocju, ali ne mogu!!!Ma svaka to može kad hoće,veruj te mi

Pa tuzhna sam... I necje da mi uspe...![]()
Opusti se nije smak sveta..vezbajJa stvarno hocju, ali ne mogu!!!![]()

Ne, hvalaako treba materijal za vezbu ti zovi![]()

...
Ozbiljno, devojke koje su to uspele, neka daju neki savet nama koje to nismo :???:
(deset dinara ,dvadeset)nije stvar u tehnici vec u velicini