Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Ovo je sve besmisleno, i cist gubitak vremena.

Studenti su vec uradili sve sto treba - pokrenuli Srbiju i ujedinili je protiv ove banditske uzurpatorske vlasti koju cini TERORISTICKA ORGANIZACIJA zvana SNS i njeni kolaboracionisti - SPS, JUL itd. Hebote, kao da pisem 1995. godine, sve iste stranke!

Elem, sad treba da uradimo po modelu Bogatica:

- hapsenje svih tuzioca - NECU BRE JA DA MOLIM ILI TERAM DRZAVNE ORGANE DA RADE SVOJ POSAO, kad mi dodje do mozga da ne rade svoj posao TOG TRENUTKA IDU SVI U 'APS!
- postavljamo svoje tuzioce i odmah hapsimo dalje korumpirane (na zalost mnogo njih) policajce, celokupnu BIA-u, sudije, urednike RTS-a, Pinka, Informera, N1, NOVA itd (ne gledam nase TV pa ih i ne znam sve), i onda krecemo na politicare, OPOZICIONE JEDNAKO KAO I SNS/SPS/JUL BAGRU!
- kreiramo svoju policiju i prave se radni logori za pohapsenu bagru koja ce da ide na dozivotnu radnu robiju gde ce da rade i grade na hlebu i vodi snimani 24h kamerama sa simbolicnim nazivom Live TV show-a FARMA. Svako ce dobiti nanogicu u vidu metalne kugle na lancu okovanu oko clanka noge, i prugasto odelo.
- oduzima im se sva imovina nepovratno, ponavljam SVA IMOVINA
- postavlja se prelazna vlada i nastavlja hapsenja IZDAJNIKA I LOPOVA, paralelno se ciste biracki spiskovi i prave uslovi za normalne izbore.
- obelodanjuju se svi ugovori, politicki i ekonomski, potpisani u ime Srbije. Ovo ce verovatno da nam svima bude najveci NEGATIVAN sok.
- dalje dodajte sami

Sve drugo je sviranje znate-vec-cemu.

Znaci Bogaticani su nam pokazali sta dalje, studenti nas otreznili, probudili i ujedinili - STA CEKAMO, NARODE?!
Đilase,otkud ti?

ja sam ljut na vucica sto nas seljake i poljoprivredne proizvodjace ne postuje i krade, al opet nisam ni da djilas zasedne u fotelju

djilas je isti lopov ko i on
gajiš grozje umesto da gajiš malinu ili jagode kao motokotač

bobičasto voće ima najjaču cenu i tu seljaci blokiraju puteve da im se sve kupi što su oni zasadili da prodaju da bi uzeli pare

od tih para školuju decu i reše im stambeno pitanje u Beograd i nemo neko da je slučajno njima blokiro put da zaradi

Ispod Rače imaš celo naselje Vučić, probajte tamo :lol:
Немаш више.

Преименовано је.

images

I posle svega ti i daljes zivis u zabludi da je Nestor i Bosko opozicija AV-u.
Pa dokle vise,sta treba da se desi da napokon otvoris oci...

:think:

Ako narod istinski zeli da menja stvari mora da se pocisti sistem,a to je moguce jedino revolucijom i to krvavom,samo tako je to moguce i nikako drugacije.
Naravno to se ovde nece desiti.
Nastavicemo da zivimo u zabludi da su Nestotovi svedoci opozicija....

Pa jesu negde i ikad bili Dveri i MI glas naroda u koaliciji sa SNS-om? Nikad i nigde.

A za koga ti predlazes da se glasa posto vidim da ti oni ne valjaju?

gajiš grozje umesto da gajiš malinu ili jagode kao motokotač

bobičasto voće ima najjaču cenu i tu seljaci blokiraju puteve da im se sve kupi što su oni zasadili da prodaju da bi uzeli pare

ma grozdje mogu da preradim u vino koje nema rok trajanja i da ga prodam posle polako godinama da ga prodajem

a malinu mora da predas hladnjacarskoj mafiji pa cekas pare godinu dana da ti isplate - kad oni oce - i koliko oni oce

ma bezi

Prikladnije zvuči kad se kaže stanovnika jer građani i državljani su sinonimi.
Koliko ih pokušava da uđe u gradsku skupštinu ? Pa verovatno jedno sedamsto osamsto hiljada do milion.

Да ли ти то имаш ДОС министра на аватару?

Pa jesu negde i ikad bili Dveri i MI glas naroda u koaliciji sa SNS-om? Nikad i nigde.

A za koga ti predlazes da se glasa posto vidim da ti oni ne valjaju?
Nisu u koaliciji ali mu ne odmazu cak i rade u korist sns-a.
Sva parlamentarna opozicija su korisni idioti AV-a.
....
Za radikalne promene potrebne su radikalne metode a to je revolucija,kao sto su to uradili "komunisti".

А то што је издао Косово и Метохију, то ти не смета?

brate dok sam ja ovde vucica pljuvao zbog izdaje kosmeta ti si aplaudirao sa djilasom i trazio da se kosovo prizna kao drzava da bi usao u EU

sta mislis da organizujemo jedan ultimate fajt izmedju mene i tebe - rusofil vs evrofanatik na kraljevackoj gradskoj terasi uz uzivo prenos na X-u i Krstarici?

cisto da vidimo ko je jaci rusofili ili evrofanatici ?

Sav prihod od reklama da uplatimo u dobrotvorne svrhe?
Znaci sad polako počinje iz tebe da izlazi radikal Vjekoslav...

Zbog takvih kao ti uvek ćemo kasniti za civilizacijom nažalost.

Другари, запевајмо сви "Над Краљевом жива ватра сева"!

Са Овчара и Каблара
Чобаница проговара:

Друже Тито, бела лица,
Кад ћеш доћи до Ужица?

Кад ћеш доћи у Ужице
И довести јединице?

Друже Тито, прими наске
У редове партизанске.

Са Овчара и Каблара
Чобаница проговара:

Друже Тито, бела лица,
Кад ћеш доћи до Ужица?