Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

nego koga podrzavas ajde krijete koga podrzavate ko zmija noge

ja nikad nisam krio

Prvo SRS godinama , dok si ti bio za DS i zute lopove u to vreme, onda kad se SRS raspala , nastavio da glasam za SRS 2012, a nakon sto se Seselj prisljamcio SNS-u presao da glasam za Dveri.

I to je to. A ti krijes ko zmija noge za koga glasas od 2012 do danas.

Ajde zmijo gukni!

Одговорићу ти, али онда и ти имаш обавезу да одговориш на контрапитање (исто то).

Ја од оснивања ДЈБ подржавам програм Доста је било и Сашу Радуловића.

А ти?

Гукни тицо!!!!!

Признај да подржаваш Вучића, а лагао си (тихи) кад си писао да подржаваш Двери и Нову ДСС.

Није, Друже Стојков.

Још пре рата ми преци били пролетаријат, као и ти данас,

али су увек на зиду држали слике Драже и Краља Петра и родослов Карађорђевића.
Mito, smarao si po forumu šta ti je deda radio.

a te fore ja sam Demokrata samo mi iznad kreveta Vučićeva slika nekom drugom

21.35h u Srbistanu. Jel' promenjena vlast u Kraljevu, isterali SNS iz opstinske skupstine? Ili su svi otisli svojim kucama da gledaju Zadrugu?

Vlast se menja u BGD a ne tamo negde, znaci kad kao 5.oktobra 2000-te krene kolona predvodjena bageristom onda moze nesto da se pomeri...
Otisli kuci da gedaju sebe na tv haha

Одговорићу ти, али онда и ти имаш обавезу да одговориш на контрапитање (исто то).

А ти?

Гукни тицо!!!!!

Признај да подржаваш Вучића, а лагао си (тихи) кад си писао да подржаваш Двери и Нову ДСС.

А ти?

Гукни тицо!!!!!

Otkad se to Đilas piše Saša Radulović?

Od kada, Stole? Pa šta je bio Velja Ilić kad je bio gradonačelnik? Voja Mihailović, Verko Stevanović, Milan St. Protić?
jedno je gradonačelnik a drugo doživotni kancelarijski pacov u opštini, tu ne može svako

i to ne bilo kojoj opštini već centralnoj gradskoj ali poštujem privatnost korisnika @eremita i broj kancelarije :D

Дакле, списак је следећи

1. Богатић,
2. Рача,
3. Краљево.

Ко је следећи?

Бошко Бубамара треба да поведе Чачане.

Сутра скупштина у Ужицу!!!

Апелујем на Устанике да не посежу за силом. За њихово добро.
Приметио сам дА ти нешто не волиш Часне Устанике....
као и другар нам из максија -града,метрополе
Ви морате ревидирате своје Ставове.

GkKpqFKXAAAViss

А ти?

Гукни тицо!!!!!

Kunem se Gospodom Bogom da sam na svim izborima od 2012 do danas glasao za Dveri osim 2012 kad sam glasao za SRS .

A sto se tice Sase Radulovica on ti je bio ministar ko Milica zavetnica danas - u SNS vladi zar ne!

Dok Bosko Obradovic i Nestorovic nisu!

Kunem se Gospodom Bogom da sam na svim izborima od 2012 do danas glasao za Dveri osim 2012 kad sam glasao za SRS .

Зашто онда не подржаваш Бошка кад он подржава студенте, већ подржаваш одлазника?

vidi, možda ima Žutih u direkciji preduzeća ali ja radim u maloprodajnom objektu gde mi sve kolege i koleginice glasaju za SNS od kasirke do mesara sa satarom pa mi bolje da izazovem gnev na Krsti nego kod kasirke odnosno mesara koji pangluje žmureći.

Ovde me isključe do tad i tad, ja zapišem i sačekam ispred monitora disciplinovano

Posle eksperata sa tetkinog kauča moraš mi oprostiti dozu uzdržanosti. Da sam besmrtni noldor ok, ai ljudima snaga brzo usahne i nemamo luksuz da hranimo 50 generacija.

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза, ове се ријечи приписују извјесном Томасу Џеферсону, који по свој прилици није био Србин, али је свакако био паметан чова.

Реченица преузета са https://forum.krstarica.com/threads...-otpor-postaje-obaveza.1023300/#post-50566852

Ја подржавам династију Карађорђевић! Браћо дошло је време! :D

kakvi karadjordjevici moja familija je ginula za njih pa nas kralj Petar prodao komunjarama , i trazio cetnici da se raspuste i proglasio Tita za glavnokomandujuceg vojske u Jugoslaviji

najbolje prodju uvek ovi sto su neutralni

Back