Ovo je sve besmisleno, i cist gubitak vremena.
Studenti su vec uradili sve sto treba - pokrenuli Srbiju i ujedinili je protiv ove banditske uzurpatorske vlasti koju cini TERORISTICKA ORGANIZACIJA zvana SNS i njeni kolaboracionisti - SPS, JUL itd. Hebote, kao da pisem 1995. godine, sve iste stranke!
Elem, sad treba da uradimo po modelu Bogatica:
- hapsenje svih tuzioca - NECU BRE JA DA MOLIM ILI TERAM DRZAVNE ORGANE DA RADE SVOJ POSAO, kad mi dodje do mozga da ne rade svoj posao TOG TRENUTKA IDU SVI U 'APS!
- postavljamo svoje tuzioce i odmah hapsimo dalje korumpirane (na zalost mnogo njih) policajce, celokupnu BIA-u, sudije, urednike RTS-a, Pinka, Informera, N1, NOVA itd (ne gledam nase TV pa ih i ne znam sve), i onda krecemo na politicare, OPOZICIONE JEDNAKO KAO I SNS/SPS/JUL BAGRU!
- kreiramo svoju policiju i prave se radni logori za pohapsenu bagru koja ce da ide na dozivotnu radnu robiju gde ce da rade i grade na hlebu i vodi snimani 24h kamerama sa simbolicnim nazivom Live TV show-a FARMA. Svako ce dobiti nanogicu u vidu metalne kugle na lancu okovanu oko clanka noge, i prugasto odelo.
- oduzima im se sva imovina nepovratno, ponavljam SVA IMOVINA
- postavlja se prelazna vlada i nastavlja hapsenja IZDAJNIKA I LOPOVA, paralelno se ciste biracki spiskovi i prave uslovi za normalne izbore.
- obelodanjuju se svi ugovori, politicki i ekonomski, potpisani u ime Srbije. Ovo ce verovatno da nam svima bude najveci NEGATIVAN sok.
- dalje dodajte sami
Sve drugo je sviranje znate-vec-cemu.
Znaci Bogaticani su nam pokazali sta dalje, studenti nas otreznili, probudili i ujedinili - STA CEKAMO, NARODE?!