Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.909
Iz Markovca?taki smo ti mi iz Raskog Okruga
vrela krv
Nego koji su ovo dzovani ispred?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Markovca?taki smo ti mi iz Raskog Okruga
vrela krv
Nego koji su ovo dzovani ispred?
Kako to misliš što sam kupio a nisam ukrao kao prosečan naprednjak?loše li mi živiš pod Vučićem, sve se pitam izdržavaš li dok ne stigne sloboda 2033-će?
То сте мазнули од нас брадоња!Са Овчара и Каблара
Чобаница проговара:
Друже Тито, бела лица,
Кад ћеш доћи до Ужица?
Кад ћеш доћи у Ужице
И довести јединице?
Друже Тито, прими наске
У редове партизанске.
To je kgb pristup, dobar los policajac.vas dva kotra bota menjate uloge po potrebi
sad si ti on a on je ti
mislim po nastupu
nisi dalmatinac, M
pumpaj
brate dok sam ja ovde vucica pljuvao zbog izdaje kosmeta ti si aplaudirao sa djilasom i trazio da se kosovo prizna kao drzava da bi usao u EU
Са Овчара и Каблара
Чобаница проговара:
Друже Тито, бела лица,
Кад ћеш доћи до Ужица?
Кад ћеш доћи у Ужице
И довести јединице?
Друже Тито, прими наске
У редове партизанске.
pa tvoj deda je bio privatnik kapitalista i to svaka častКомуњаро!!!
Ma kakvo krvoproliće, suzavac je dovoljan. Naravno ako ovi što blokiraju prvi ne počnu ludilo sa oružjem.Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.
Тикомире, ово је твоја милионита лаж на Крстарици.
Нити сам икада подржавао Ђиласа, нити независност Косова и Метохије, а према ЕУ сам изузетно критичан.
Mislite na lik Ljubića.Ljubić je lik iz mašte a ne ministar.Да ли ти то имаш ДОС министра на аватару?
retke su prilike da se kontra bot sluzba na krsti sukobljavapa tvoj deda je bio privatnik kapitalista i to svaka čast
a tebe ugnezdili u opštinu a tamo ne rade četnici
još od kad...
pa tvoj deda je bio privatnik kapitalista
još od kad...
Nenarodni imaju očigledno.Otkud gradonacelnik ima obezbedjenje?
Kod nas nema ni vozaca.
Ma kakvo krvoproliće, suzavac je dovoljan. Naravno ako ovi što blokiraju prvi ne počnu ludilo sa oružjem.
puNpaj!!!nego koga podrzavas ajde krijete koga podrzavate ko zmija noge
ja nikad nisam krio
Prvo SRS godinama , dok si ti bio za DS i zute lopove u to vreme, onda kad se SRS raspala , nastavio da glasam za SRS 2012, a nakon sto se Seselj prisljamcio SNS-u presao da glasam za Dveri.
I to je to. A ti krijes ko zmija noge za koga glasas od 2012 do danas.
Ajde zmijo gukni!
Није, Друже Стојков.
Још пре рата ми преци били пролетаријат,
proleter sa slikom draze ?али су увек на зиду држали слике Драже и Краља Петра и родослов Карађорђевића.
Od kada, Stole? Pa šta je bio Velja Ilić kad je bio gradonačelnik? Voja Mihailović, Verko Stevanović, Milan St. Protić?pa tvoj deda je bio privatnik kapitalista i to svaka čast
još od kad...