OPSEDNUTOST, ILUZIJA ILI NESTO TRECE?

Ovaj stih je na slovenackom, a ne na hrvatskom jeziku.

A ti se bolje zaljubi u neku stvarnu osobu, a ne u svoje iluzije, osim ako nisi malo....... :?

Izvini, ali ne mogu da se suzdrzim :wink:

Če se najde ljubav iskrena i prava
Srca ju ne spere, srca ju ne spere
Mura niti Drava

smatraj me svojom...:
"...jer sve sto ljubimo stvorili smo sami..." - "Pesma zeni" - Jovan Ducic.
Moguce je. Inace kad se zaljubljujemo, u osobi vidimo nesto sto se poklapa sa nasom slikom idealnog partnera. Postajemo zrtve sopstvenih cula i iluzija. Pa, jos kad se sve to pomesa sa netom i tom blago poremecenom igrom recima i fotkama dok sedimo ispred monitora... e to je opsti haos. Ne bih preporucila takvo zaljubljivanje, ali, opet, postoji mogucnost da zaista jedno drugom odgovarate... Pa, sad, treba biti pametan... :idea:
...i ne dolaziti vise na net. :lol: :lol: :lol:
[/b]JaooooJ propascu zbog svoje sklonosti za inteligentnim devojkama! Da predjem na stvar:"Od sad te smatram svojom :)" :arrow: 8)

maliPrinc:
smatraj me svojom...:
"...jer sve sto ljubimo stvorili smo sami..." - "Pesma zeni" - Jovan Ducic.
Moguce je. Inace kad se zaljubljujemo, u osobi vidimo nesto sto se poklapa sa nasom slikom idealnog partnera. Postajemo zrtve sopstvenih cula i iluzija. Pa, jos kad se sve to pomesa sa netom i tom blago poremecenom igrom recima i fotkama dok sedimo ispred monitora... e to je opsti haos. Ne bih preporucila takvo zaljubljivanje, ali, opet, postoji mogucnost da zaista jedno drugom odgovarate... Pa, sad, treba biti pametan... :idea:
...i ne dolaziti vise na net. :lol: :lol: :lol:
[/b]JaooooJ propascu zbog svoje sklonosti za inteligentnim devojkama! Da predjem na stvar:"Od sad te smatram svojom :)" :arrow: 8)
:D No problem... :wink:

nebeski tragac:
Posle nekoliko neprospavanih noci, postavljo sam sebi pitanje, da li je moguce da se zaljubite u osobu samo na osnovu njenih par pisanih recenica :?: :!:
Da li je moguce da iz par recenica mozete da sklopite konstrukciju licnosti koja stoji kao autor i da se naprosto opcinite personom :?: :!:
Nisam pacenik niti looser, ali jednostavno u svom zivotnom veku nisam ovako nesto doziveo pa mi je nejasno da li je to moguce, postoje li slicna iskustva :?:
Da!!!! I hrabro idi dalje...upoznaj je...

zeljica:
Ovaj stih je na slovenackom, a ne na hrvatskom jeziku.

Srca ju ne spere, srca ju ne spere
Mura niti Drava

Pa znas kako... Ja sam progovorio na slovenackom a srpski sam lagano poceo da ucim od trece godine. Tako da znam. Ali Vjestice pevaju taj stih bas tako, pa sam mislio da je to i zagorski, dakle, hrvatscina.

zeljica:
A ti se bolje zaljubi u neku stvarnu osobu, a ne u svoje iluzije, osim ako nisi malo....... :?

Izvini, ali ne mogu da se suzdrzim :wink:

Jel i ovo meni? Ako jeste, onda :shock:

nebeski tragac:
Posle nekoliko neprospavanih noci, postavljo sam sebi pitanje, da li je moguce da se zaljubite u osobu samo na osnovu njenih par pisanih recenica :?: :!:
Da li je moguce da iz par recenica mozete da sklopite konstrukciju licnosti koja stoji kao autor i da se naprosto opcinite personom :?: :!:
Nisam pacenik niti looser, ali jednostavno u svom zivotnom veku nisam ovako nesto doziveo pa mi je nejasno da li je to moguce, postoje li slicna iskustva :?:
postavio si vise pitanja i dacu moje vidjenje stvari o kojoj govoris.dakle,ako ti se desilo to sto ti se desilo naravno da onda znas da je moguce i da se desava ali ono sto ti de facto pitas je zasto ti se to desilo i sta je to sa tobom pa ti se desilo.kazem ovo je moje vidjenje stvari.dakle, zasto ti se desava tako nesto je tvoje pitanje a nisi ni lud, ni glup ni usamljenik ni itd.to se desava i tebi i mnogima koji osecaju prazninu (emotivnu)a zele da je *popune* adekvatnom *formom* tj. osobom. to je tvoja zelja da sretnes nekoga zaista po tebi vrednog i slicnog tebi,nekog apored koga neces da budes sam,pored koga ces se osecati ispunjenijim. dakle, da zakljucim, nedostaje ti adekvatna osoba i sve svoje zelje prenosis na nekoga koga ne poznajes i delis mu osobine koje ti zelis da ona ima,pozdrav, namera mi je bila da ovo razjasnim i tebi i sebi :lol:

Back