OPSADNO STANJE!!!

A sad vice is spavace sobe:Jel moze malo pite sa kecapom...
E ne moze crko da Bog da..sad ce da mi plati za Madonin koncert,prilika je...;)
Neki muskarci jedva docekaju da od komarca na prave magarca kad se razbole. Ponasaju se ko mala deca.
Moj otac npr kuka iz sobe :Umiiireeem (a dobio virus)
Sve treba da se podredi njima i da cupkamo oko njih kao da su centar sveta:roll:.
Sva sreca pa je MM normalan i ne drami mnogo.Samo se scucuri u krevetu ko pilence i drema:mrgreen:

joj. :roll:

moj je bre, prava beba kad ga nesto malo zaboli,
svako jutro kuka kako ga ledja bole i gega okolo.. :ljutko:
a kad god mu kazem da poseti fizioterapeuta, odgovor je isti - evo sledece nedelje.
i nikad jos nije otisao.

dodje mi da ga sutnem u tim momentima, majke mi.

i jos kad se prejede kao svinja, a pre toga mu kazem da ce mu biti sigurno lose kasnije, i on ce meni kao, ma neee, pusti me da jedem, vidis da sam gladan.. i na kraju ne moze da legne koliko mu je pun stomak :roll:

a kad ga uhvati grip ili slicno, isti je kao macka vracarkin :lol:

ma, strahota.

joj. :roll:

moj je bre, prava beba kad ga nesto malo zaboli,
svako jutro kuka kako ga ledja bole i gega okolo.. :ljutko:
a kad god mu kazem da poseti fizioterapeuta, odgovor je isti - evo sledece nedelje.
i nikad jos nije otisao.

dodje mi da ga sutnem u tim momentima, majke mi.

i jos kad se prejede kao svinja, a pre toga mu kazem da ce mu biti sigurno lose kasnije, i on ce meni kao, ma neee, pusti me da jedem, vidis da sam gladan.. i na kraju ne moze da legne koliko mu je pun stomak :roll:

a kad ga uhvati grip ili slicno, isti je kao macka vracarkin :lol:

ma, strahota.

Ja mom ništa ne govorim da ne jede, ili da ne radi, samo mu kuvam čajiće, a ako baš jako kuka, šaljem kod doktora. Ne potresam se ako mu je loše njegovom zaslugom, a nije u životnoj opasnosti.:mrgreen:
Lepo mu ispunjavam želje za maženjem, jer je to za mene, to! :lol:

moj lepo kuka i kuka i kad mu zakazem kod lekara, odmah skace i dobro mu je, ne treba mu lekar
mada, on je poseban pacijent, kad ga zaboli zub, taj sam vadi, kakvi lekari, zubari...
to kod njega ne postoji

Ma mushki su toliko kenjkavi, ja to nikad nisam dozivela kod zenske osobe!! Te mi je ovo, te mi je ono, te me boli ovo, te me boli ono, te mi dodaj ovo, te mi dodaj ono... :roll: I sve tako u krug.
Ja kad sa bolesna lezim u krevetu i sama se snalazim. Shta ce mi iko da vrshlja tu.
Jachi pol? :roll:

Naime,covek sa kojim zivim je od sinoc nesto kilav,poceo je da cvili da mu je hladno i da je slomljen sav pa sam mu dala Coldrex i poslala ga u krevet.
Danas dolazi sa posla...izasla mu groznica o kojoj me je sms-om obavestio inace negde oko11h,pa mi jos i MSNom to ponovio u medjuvremenu...Sa vrata trazi toplomer,kuka kao da je ranjen,zagleda tu groznicu u nastajanju jedno 11 puta na ogledalu u kupatilu,pa u hodniku a onda mi trazi i ono uvelicavajuce 7x sa kojim cupam obrve:evil::evil::evil:
Jao..jao..daj mi Ono,znas(to misli na Coldrex),jao,imam temp sigurno...ma gorim bre pipni me..i caj mi skuvaj,koji ima,i vadi toplomer a ono 37 sa 3...:roll:Odma tumara da nadje kapi za nos,Neo angin i za svaki slucaj jos nesto da popije jer gotov je nece jutro docekati...
A jel ima neka corbica..jao...pojede dve cinijice sve tako bolestan...
A sad iz sobe dovikuje:a kako se zove onaj flaster za groznicu:roll:

Pitam se ponekad od kog su materijala mene mama i tata napravili kad padnem jedino sa 40t a sve ove prehlade prezivim na nogama i to niko i ne primeti.
Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?

heheeheh...muskarci su uglavnom takvi kad su bolesni...kilavi bre,kao da su samo oni bolesni na celom svetu:D:D:D

Da rezimiramo:sva je sreca sto ne moraju da se poradjaju inace na svetu ne bi bilo dece ni za lek.Eto i Bog je uvideo to pa zenama dodelio da radjaju..
A kladim se da kada bi se samo jedan na svetu porodio kojim slucajem svi ostali muskarci bi njemu jednom verovali vise nego svim zenama zajedno.
Inace,ovaj moj je ozdravio,ali je juce za svaki slucaj doneo sa posla neki recept za caj-kaze:za imunitet!:roll:

Da rezimiramo:sva je sreca sto ne moraju da se poradjaju inace na svetu ne bi bilo dece ni za lek.Eto i Bog je uvideo to pa zenama dodelio da radjaju..
A kladim se da kada bi se samo jedan na svetu porodio kojim slucajem svi ostali muskarci bi njemu jednom verovali vise nego svim zenama zajedno.
Inace,ovaj moj je ozdravio,ali je juce za svaki slucaj doneo sa posla neki recept za caj-kaze:za imunitet!:roll:

Moj me iz lekarske ambulante zvao da kažem koje doze lekova pije! :dash:
(nešto im stao kompjuter)
A te stvari za imunitet, da može, sve bi kupio!:lol:

Moj me iz lekarske ambulante zvao da kažem koje doze lekova pije! :dash:
(nešto im stao kompjuter)
A te stvari za imunitet, da može, sve bi kupio!:lol:

:lol::lol::lol:kakvi su užas.....što bi se oni mučili da pamte koje
lekove i kako piju..kad imaju nas......:think:

ali jade da rezimiramo mi smo tome krive......:mrgreen:

svaka majka koja ima sina neka se zamisli malo..kad ga vaspitava,
jer će i on nekoj sledećoj isto tako da njanjavi po ceo dan...a ona
će evo ko sad mi...da se žali i pita jel to beše onaj baja za koga
se udadoh......:think:

Na

Pitam se ponekad od kog su materijala mene mama i tata napravili kad padnem jedino sa 40t a sve ove prehlade prezivim na nogama i to niko i ne primeti.
Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?

Moj nije, al nekada folira da malo skrene paznju:mrgreen:
Inace je u stanju da istrpi bolove kao porodjajne i da uopste ne kuka
Ali ponekad me cima, cisto ko svaki razmazen muskarac:whistling:

i jos se oni nazivaju jacim polom. :dash:
pih

:hahaha: ne tuci toliko glavom, posle treba tvoj jadan co'ek jos i da te leci.

Vidi, moje misljenje je da muskarci toliko odbijaju mogucnost da su bolesni i mrze te odlaske kod lekara iz nekog davno ukodiranog razloga....moguce iz doba kad smo bili pecinski ljudi i kad je svaka bolest znacila nemogucnost da se prikljucis ostalim lovcima i u krajnjem zbiru....glad.
A ne treba zanemariti ni vaspitanje, ni tradiciju.
Ipak, postoji stvarno nesto cudno u pogledu odnosa prema bolesti kod muskaraca, jer ih ima dve vrste.
Oni koji se pretvore u najgore i najmlohavije pi.ckice cim ih nesto zaboli i one koji odbijaju da priznaju da su bolesni i funkcionisu dok ih ne odnesu nosilima.

Vidi, moje misljenje je da muskarci toliko odbijaju mogucnost da su bolesni i mrze te odlaske kod lekara iz nekog davno ukodiranog razloga....moguce iz doba kad smo bili pecinski ljudi i kad je svaka bolest znacila nemogucnost da se prikljucis ostalim lovcima i u krajnjem zbiru....glad.
Ipak, postoji stvarno nesto cudno u pogledu odnosa prema bolesti kod muskaraca, jer ih ima dve vrste.
Oni koji se pretvore u najgore i najmlohavije pi.ckice cim ih nesto zaboli i one koji odbijaju da priznaju da su bolesni i funkcionisu dok ih ne odnesu nosilima.

istina živa......:klap::klap::klap:

ccccc...ljubi ga teta do'torka! Tako mi on "skuplja" poene!
P.S. Vidi post iznad mog! :mrgreen:
....Ćao lepa!;)

Hehe, ozdravio na precac, cim je provalio da mu basta (ne)gine.

:lol::lol::lol:kakvi su užas.....što bi se oni mučili da pamte koje
lekove i kako piju..kad imaju nas......:think:

ali jade da rezimiramo mi smo tome krive......:mrgreen:

svaka majka koja ima sina neka se zamisli malo..kad ga vaspitava,
jer će i on nekoj sledećoj isto tako da njanjavi po ceo dan...a ona
će evo ko sad mi...da se žali i pita jel to beše onaj baja za koga
se udadoh......:think:

Šta bi smo mi bez Vas...:cmok::cmok:

Moj otac je od 13te godine rastao bez majke i nije imao ko da ga mazi, čak naprotiv. Ali opet ista priča. Mala temperatura i odmah šaka lekova, čajevi, sva moguća pomoćna sredstva, ležanje i rastajanje sa dušom. Tako je bilo ranije, tako i sada kada je srčani bolesnik i dijabetičar.
A onda rešim ja da se udam za čoveka od 110-120kg pretežno mišićne mase, mislim snaga od čoveka. Kad ono međutim - ista pesma, ništa se nije promenilo. Čak je i teže izlečiti toliku masu, treba jača doza pažnje.:dash::sad2:

Back