- Poruka
- 5.837
Sećam se...kažu da su tom prilikom zajebbali R.Karadžića da im da 5.000.000$ za neku nuklearnu bombu koja se nosi u koferu. Uzeli pare i zbrisali...gowna!!!Seti se samo kada su dolazili u Srbiju i Republiku Srpsku, šetali se ulicama sa Šešeljom i glumili neke heroje.
Kada je Šešelje govorio " Naf nefme niko da bomfaduje, jel su tu nafa bvaca Vusi da nas čufaju i oni ce da nam daju ovuzje da obavamo Nato afione"
A kad je krenulo bombardovanje razbežali su se kao miševi.
Još onaj debil od Ruskog političara, Žirinovski, jednom novinaru izjavio" ja puno volim braću Srbe, evo np stranim novinarima sa intervju naplaćujem 200$, a vama Srbima samo 100$"

Руси никада нису шетали са Шешељом ,шта булазниш!!!
Било је доста добровољаца који су се борили за српске земље кости су по Србији остављали .И не тражим од вас да их волите,јер сте ви док су Руси се борили по републикама ,ви сте другови искакали кроз прозор за време мобилизације.
Ни свећу им нисте запалили.КАКО МЕ СРАМОТА!
GLUPAČO!!! Ti ćeš da mi kažeš ko se gde borio. Verovatno si još piškila u gaće kad smo mi kopali rovove....predstavljaš se komunistkinjom...pališ sveće...internacionalista si....pa nacionalista....u stvari si lažnjak od glave do pete...to što ne znaš činjenice može da ti se oprosti jer si premlada ali to što nemaš stav ili ga imaš svakih 5. min. grugačiji je NENORMALNO.

.....sada ce, pored voznje formule, aviona, ka^ranja tigrova i lavova, da pocne i da operise