Kaca 965
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Koliko vas izadje da svom detetu obezbedite sve za skolu? Da li kupujete po malo ili vse odjednom? Gde najcesce pazarite sveske, olovke, bojice , gumice... Da li kupujete polovne knjige ili nove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vas izadje da svom detetu obezbedite sve za skolu? Da li kupujete po malo ili vse odjednom? Gde najcesce pazarite sveske, olovke, bojice , gumice... Da li kupujete polovne knjige ili nove?
Sto sam starija, sve manje trosim![]()
Sto sam starija, sve manje trosim![]()
Ovako je završio i moj sin, samo sa jednom sveskom i to sestrinom koju nije htela...У вишим разредима не обраћају пажњу на пернице и гумице. У средњој школи, довољна једна свеска и половне књиге.
Моји крећу на факс, знаћу касније како је...![]()
Ne zelim ni da mislim o tome.
Dva gimnazijalca i jedna osnovka.
Knjige, odeca, sveske, probor, oprema...Mislim dve i po do tri moje plate.
Pa kako ustedis toliko novca? Krediti ili sta...?
heheehe a tu li je tajna? xDPa imam muza kojem je jedna plata otprilike moje dve ili cak i tri.![]()
Тачно.
Ђаку прваку је потребно све ново. Оном у другом разреду може да користи торба од претходне године, уколико је цела.
У вишим разредима не обраћају пажњу на пернице и гумице. У средњој школи, довољна једна свеска и половне књиге.
Моји крећу на факс, знаћу касније како је...![]()
Ја сам данас на клупу сваког ђака првака ставила нове уџбенике, свеске, прслук флуоресцентни, четкицу за зубе, а сутра ћу им поделити торбе у којима су 4 свеске, бојице, четкице, бојице дрвене, маказе, лењир, лепак...
Купићу сваком по чоколадицу, да им школовање почне слатко!
Није тема за ово, али се радујем ,добијам 30 малених првачића...![]()