- Poruka
- 18.738
ne dovodim se u situacije gdje moram nekom da oprastam
ili da neko meni oprasta
zato sam sam
ove sitne stvari i ne racunam
ili da neko meni oprasta
zato sam sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma najpametnije!!!!ne dovodim se u situacije gdje moram nekom da oprastam
ili da neko meni oprasta
zato sam sam
ili da neko meni oprasta
zato sam sam
![]()
A dechko mi je oprostio shto sam ga jednom tukla...dvaput...![]()

To je onaj princip: Nemoj mi raditi neke stvari, pa neces morati ni da se izvinjavas?Ybg-ziv covek ima i ziv mozak pa nek ga i koristi
Najlakse reci-Izvini
Ajd da te vidim da ne dodjes u situaciju da trazis oprostaj
Ne mozzemo se povuchi od svega i zavuchi u mishiju rupu gde chemo biti sigurni...zziv chovek greshi...to je jedan od znakova da je zziv...

To je onaj princip: Nemoj mi raditi neke stvari, pa neces morati ni da se izvinjavas?
Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?

Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Dakle, za velike stvari mi treba mnogo vremena. Ali ako oprostim onda sam oprostila. Moram sve da iščačkam do detalja da bih mogla da oprostim. Nema mesta senkama. Ako navodno oprostim, pa se setim u neko zlo doba, onda to nije oprost, već svesno guranje "pod tepih". Mislim da prema onima koji mi nisu jako bliski nisam strašno grešila. A prema bliskima... Mogu samo da kažem da me mnogo vole.
oprosteno mi je sto sam jednostavno...otisla...
ja...nemam sta da zamjeram pa tako...![]()
otisla sam i ja jednom,
a izgleda da cu i drugi put,
al znam sta radim i ne trazim oprostaj.
ja bih Vragani sve oprostio, ali sto je vjeverica, preko toga ne mogu![]()

ja bih Vragani sve oprostio, ali sto je vjeverica, preko toga ne mogu![]()

...tjaletu sam oprostijo preko jedno chetrdeset stvari, ( nije da brojim , ali...) ali jednu, poslednju, izdaju mislim da nisam, tjh. zzelim da verujem da nisam, i znam da tje mi jednog dana biti zzao, ali moram da jednom stanem na kraj, tezzina....
...a meni su prashtali svashta, chovek ne mozze da poveruje shta su ljudi spremni da mu oproste dok ne zasere zzestoko...
...drugar mi je oprostijo shto sam ga tukao i to pred svima, a bili smo obojica po malo krivi...
...bivshoj " curi" sam oprostijo shamar iz ljubomore, ali i ona je meni oprostila moju refleksnu reakciju na taj shamar, tako da smo tu negde egal ili bar blizu...
...uglavnom sam ja prashtao, meni i nisu imali shta previshe osim celog detinjstva i malo neshto posle...![]()
heh...sta da se radi; jednom vjeverica vazda vjeverica...![]()

a, barem mozemo nekada pojesti ljesnjake, onako drugarski![]()

...nemam sposobnost da praštam,voleo bih da mogu da zaboravljam....Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
dejadejka:
Ne oprastam tako lako.... Jedna osoba u mom zivotu ceka na oprostaj. Vec 17godina!
Pipi Langstrumpf:
betmenov_prijatelj:
ili da neko meni oprasta
Vragana
oprosteno mi je sto sam jednostavno...otisla...
ja...nemam sta da zamjeram pa tako...
peachwise:
...tjaletu sam oprostijo preko jedno chetrdeset stvari, ( nije da brojim , ali...) ali jednu, poslednju, izdaju mislim da nisam, tjh.
zzelim da verujem da nisam, i znam da tje mi jednog dana biti zzao, ali moram da jednom stanem na kraj, tezzina....

Jednu stvar jednoj osobi nisam a izgleda i necu nikada oprostiti, mada smatram da doticna osoba nije toga ni svesna...
Mislim da sam spremna sve oprostiti ako covek uvidi svoju gresku i popravi je... i nikada je ne pomenuti...
Nisam pravila neke velike greske koje bi trebalo prastati...