Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Ako nesto volim na sebi,to su sake:heart:

Imam tanke i duge prste,svaki prsten mi spada.:confused::roll: Uvek gledam kakve ruke neko ima,pri upoznavanju.

Sto moja sestra kaze,to je jedino tanko na meni:lol:

Do puberteta sam bila mrsavica,od tad--obline na sve strane:lol:
Imam i ja te duge i tanke prste, a ne znam ni sama sta gledam pri upoznavanju...

Poslednja izmena:
Ako nesto volim na sebi,to su sake:heart:

Imam tanke i duge prste,svaki prsten mi spada.:confused::roll: Uvek gledam kakve ruke neko ima,pri upoznavanju.

Sto moja sestra kaze,to je jedino tanko na meni:lol:

Do puberteta sam bila mrsavica,od tad--obline na sve strane:lol:

Ja uwek gledam u nos,,nznm zasxt0,,, ali se sa najb0lj0 drygaric0m staln0 svadjam k0 ima lepsxi n0s...xD... :hahaha::hahaha::hahaha: ... 'al naravn0 da ja imam lepsxi..:P... :hahaha::hahaha::hahaha:

Visina 165 tezina 45, ravna duga braon kosa,s dugim shishkama(treba uskoro malo da ih skratim),ochi boje zelene trave,a ponekad mi se promene u maslinkasto zelene...nemam svetao ten a i nemam taman ten kao da sam crnkinja..vec onako preplanuo ten...noge su mi duge u odnosu na telo..uzan struk..zgodno telo..
grudi su mi normalne velichine...ne znam..ali sam sigurna da nisam neka sisata...dupe normalno..
i poprilichno sam mrshavo-normalne debljine..neam kukove...br. patika mi je 39...i oblachim se u skate-rock stilu

uuuu dal sam ovo pre radila :D
ja visoka možda 170,ne znam,pre 3 godine sam imala 164 ali sam kanda iždžikljala :mrgreen:
inače se ponosim svojom visinom
imam pivski stomak
muške noge pomalo,mišićave
sise prevelike za moj ukus
široka ramena
onako sam malo ko muško :mrgreen:
kosa kovdržava i ima je mnogo...neke šuntave boje prirodno...sa ostacima farbanja
imam dečje mekane šake :heart:
poveća stopala
imam neki čudan nos,ko da me neko zvekno tiganjem po sred face
itd.
:mrgreen:

Visoka 161, teška 50 kg.
Smeđa kosa koja naginje ka zlatnoj poslednjih godina;
Ten malo tamniji, oči jako tamne...
Noge mršave, ravan stomak, grudi, po meni, prevelike!
Imam šiške sa strane ali ih uvek sklanjam jer su u fazi rasta. Broj cipela 37... Kratki, uglavnom tamnocrveni nokti... Tamne teksas farmerke, uske, tamno plave starke, gore- sve i svašta... Ranac addidas uvek na leđima, slušalice- bele, uvek u ušima. To bi bilo to.

Back