Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Не би их Тикица слао да нису заслужили.:ljutko:
I tebi bi dobro doslo ljetovanje na Golom Ostrvu:mrgreen:
Ne bih ja mnogo para polagao na dokumentarce... Vise objektivnosti imas u prosecnom vicu o ciganima nego u bilo kom dokumentarcu... Kod nas je isto tako samo sto su 50 pricali da je najveci sin svih naroda i narodnosti novi mesija i bezgresno bice, a poslednjih 20 pricaju da veceg zlotvora utroba zemlje nikad nije izbacila... Propaganda, samo zavisi sa cije strane ograde...
***, neki ljudi su streljani ili slani u zatvor samo da bi pruzili primjer ostalima. Mada ipak mu se divim, drzati ovoliku stoku na lancu i u miru, to ne moze bilo ko:lol:

Moram priznati da sam izgubio inspiracije na trenutak, ali me tvoj unutrasnji polet i iskrena ljubav prema nasoj federativnoj socijalistickoj domovini sada gone na stvaranje velikih umetnickih dela u slavu naseg druga!

zastava.gif

Srce mi je puno!
Levicarsko Smetalo, pa da si mi 1000000 evra dao ne bih ovoliko srecna bila
Eh jos jednom da mi je videti Tita kako mase iz Plavog Vlaka pa da mrem.

Da sam ti dao 1000000 evra ne bih cinio nista za nasu domovinu, ne ja bih tih 1000000 evra ulozio u izgradnju industrijskih pogona po nasoj prekrasnoj socijalistickoj federativnoj otadzbini, koji bi nas poslali u buducnost, a znam da bi ti bila srecnija da ucinim tako nego da tebi licno dam...

Pa vidim ja da ga fanuje i osecam sada veliki stid..ne dozvoljavam da iko ( sem mozda Karol ) voli Tikicu vise od mene:(

Поделићемо љубав на равне части.:)

Moracemo uticati na moderaciju da organizuje neku vrstu virtuelne stafete za 25. maj...

Већ се радујем.:D

I tebi bi dobro doslo ljetovanje na Golom Ostrvu:mrgreen:

Ако би ме мили друг тамо посл'о не би ми сметало.:p

Za napredak Otadzbine i nikako vise.

Док је мени наше отаџбине ништа ми више и не треба.;)

Na netu, ako si ikad čuo da može inteligencija da se meri na netu.My IQ is above 110 (usually):P:super::klap:

m'da
evo ja onako prijateljski da te posavetujem. Ako hocesh da izmerish inteligenciju, sachekaj sedamnaestu godinu, pa soma kinti odnesesh u udruzhenje zvano MENSA, oni ti daju PRAVI test inteligencije. Kad uradish test, posle najvishe nekoliko nedelja ti rezultati dolaze na kucnu adresu (toliko vremena je potrebno zbog toga shto samo jedna osoba u srbiji ume da pregleda taj test - psiholog odobren od strane MENSA-e). Niko osim tebe i dotichnog psihologa nece videti rezultat tvog testa, tj. potpuna privatnost ti je zagarantovana.
a ja procenjujem da ti imash oko 90-95 najvishe :P

m'da
evo ja onako prijateljski da te posavetujem. Ako hocesh da izmerish inteligenciju, sachekaj sedamnaestu godinu, pa soma kinti odnesesh u udruzhenje zvano MENSA, oni ti daju PRAVI test inteligencije. Kad uradish test, posle najvishe nekoliko nedelja ti rezultati dolaze na kucnu adresu (toliko vremena je potrebno zbog toga shto samo jedna osoba u srbiji ume da pregleda taj test - psiholog odobren od strane MENSA-e). Niko osim tebe i dotichnog psihologa nece videti rezultat tvog testa, tj. potpuna privatnost ti je zagarantovana.
a ja procenjujem da ti imash oko 90-95 najvishe :P

Jao, kreptomane, prestani da k*njaš!Moj IQ je veći od 110, kako sam upravo napisala u prethodnom postu, samo što to nisi dovoljno svario:PMože i preko neta da se meri inteligencija, kako god.:roll:

Back