wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Pa vidim ja da ga fanuje i osecam sada veliki stid..ne dozvoljavam da iko ( sem mozda Karol ) voli Tikicu vise od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa vidim ja da ga fanuje i osecam sada veliki stid..ne dozvoljavam da iko ( sem mozda Karol ) voli Tikicu vise od mene![]()
Govornik za kakvog se do tada nije znalo... a ni od tada, nahvali ga ovaj Nikola vise nego ti Lano

I tebi bi dobro doslo ljetovanje na Golom OstrvuНе би их Тикица слао да нису заслужили.![]()

***, neki ljudi su streljani ili slani u zatvor samo da bi pruzili primjer ostalima. Mada ipak mu se divim, drzati ovoliku stoku na lancu i u miru, to ne moze bilo koNe bih ja mnogo para polagao na dokumentarce... Vise objektivnosti imas u prosecnom vicu o ciganima nego u bilo kom dokumentarcu... Kod nas je isto tako samo sto su 50 pricali da je najveci sin svih naroda i narodnosti novi mesija i bezgresno bice, a poslednjih 20 pricaju da veceg zlotvora utroba zemlje nikad nije izbacila... Propaganda, samo zavisi sa cije strane ograde...

AL NE OZBILJNO SAD
Cetvrto slovo je bilo N ,znaci G pa O pa V pa N ...
Aj tek sad da vas vidim![]()
Srce mi je puno!
Levicarsko Smetalo, pa da si mi 1000000 evra dao ne bih ovoliko srecna bila
Eh jos jednom da mi je videti Tita kako mase iz Plavog Vlaka pa da mrem.
Pa vidim ja da ga fanuje i osecam sada veliki stid..ne dozvoljavam da iko ( sem mozda Karol ) voli Tikicu vise od mene![]()

Moracemo uticati na moderaciju da organizuje neku vrstu virtuelne stafete za 25. maj...
I tebi bi dobro doslo ljetovanje na Golom Ostrvu![]()

Za napredak Otadzbine i nikako vise.
Ако би ме мили друг тамо посл'о не би ми сметало.![]()
[I
Ujak moje majke je poslat na letovanje na Goli Otok sa 17 godina.
Kad se vratio, ubio se, udavio tačnije, u Tisi.
uzas.![]()
Uvek se voljno i dobro prihvatao posla...![]()
Ujak moje majke je poslat na letovanje na Goli Otok sa 17 godina.
Kad se vratio, ubio se, udavio tačnije, u Tisi.

Svi forumaši Krstarice su natprosečno inteligentni. Još jedna od činjenica.
Idemo dalje.

Jadna...nije ona kriva sto ju je majka takvu rodila, a?![]()

ja to ne primetih
a gde si ti to merila?

Na netu, ako si ikad čuo da može inteligencija da se meri na netu.My IQ is above 110 (usually)![]()

m'da
evo ja onako prijateljski da te posavetujem. Ako hocesh da izmerish inteligenciju, sachekaj sedamnaestu godinu, pa soma kinti odnesesh u udruzhenje zvano MENSA, oni ti daju PRAVI test inteligencije. Kad uradish test, posle najvishe nekoliko nedelja ti rezultati dolaze na kucnu adresu (toliko vremena je potrebno zbog toga shto samo jedna osoba u srbiji ume da pregleda taj test - psiholog odobren od strane MENSA-e). Niko osim tebe i dotichnog psihologa nece videti rezultat tvog testa, tj. potpuna privatnost ti je zagarantovana.
a ja procenjujem da ti imash oko 90-95 najvishe![]()
Može i preko neta da se meri inteligencija, kako god.