Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

yeah, yeah, yeah... toga naravno da ima na internetu, ali to ne menja cinjenicu da niko ovde sad ne sme da kaze za sebe da je lep jer ce da se nadje neko kao ti da se pravi pametan.

Sta ti znas kako recimo ja izgledam i otkud tebi pravo recimo mene da prozivas?
Ismejao si coveka sto je rekao za sebe da ne zna da prica viceve, mislim... :roll:

Ako cemo tako:

xa xa xa sad iako je debeo oce da nas uveri kako je on u stvari sportski tip! :roll:

ala sam te pokopao! :worth:

Dobro, mozda sam pretjerao, ali ako neko misli da su moji postovi za podsmijeh neka slobodno navali, ako ce vam biti lakse.

Jao dajte, još ćete se i podžapati ovde... koe bude smetalo i bude se osečao prozvanim neka se obrati Nemarnom...

Eh, Marko kako ti sad odgovara nadimak...

Ako ništa više, mogao si da izbaciš imena...

Ma imao sam ne bas sjajan dan, pa nijesam svoj.

Postovani korisnici, duzan sam veeeeeeliko izvinjenje svim korisnicima koje sam prozvao nocas.
Sad vi mene mozete da ismijavate do mile volje, a ja necu nikome da repliciram, nego cu da cutim i da trpim. Jel moze?

Istina je da umijem da budem nemaran, i da bez lose namjere nekog uvrijedim, ali ukoliko ucinim isto, trudim se da to ispravim.

Crna kosa,vojnicka frzura,visina 177,kilaza 65,struk 74,srednje gradjen,sve je na svom mestu i idealnih dimenzija,imam lepe ruke prosarane venama koje su izrazene,cesto sam u military fazonu i vrlo sam neuredan,ali kada imam sudar ili nesto vazno onda sam savrseno sredjeni uvek sam obirijan i izgledam vrlo ozbiljno i neraspolozeno! Jedina mana mi je sto su mi dvojke malo krive,ali se ne primecuje tek tako! Imam i osobu koja moze da potvrdi koja je sa foruma,samo sto je sada prestala da dolazi,malo zabusava i ne izgledam vise kao sa one slike u profilu sto mi je stajala! Psihicki imam svoj stav i svoj stil i od toga ne odustajem po cenu svega,moje prijateljstvo se tesko stice i odrzava ali kad me neko ima za prijatelja uvek sam tu za njega! Imam tesku narav,ponekad umem da se zbunim i da lupetam i jako sam tvrdoglav i zlopamtilo sam!

Poslednja izmena:
ja sam debela stoka koju briga kako izgleda tako da chesto izgledam zapushteno, neoshishan, neobrijan
jedino bih voleo da povecam u kondiciju, jer mi to pravi problem
ovo ostalo ko ebe

E tako sam ja izgledao dok nisam imao devojku,samo sto nisam bio debeo ali ni sada kada ne idem nikud od kuce ili do skole ja se ne sredjujem uopste, ali kad mi devojka dolazi ili ja idem kod nje ili u grad onda se dovedem u red!:)

honest.jpg

aaaaw, kako dobre kucne papuche :heart: :)

Back