Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Hmm, visoka sam 168-9...imam 50kg...(ponekad dodje to 52 :rida:)
Imam smedju kosu, otprilike do pola ledja...hmm, prilicno je tanka...:neutral: zbog cega nisam bas srecna...
Zeleno-sivkasto-braon oci :eek:
Hmm, imam male usi...:rumenko: uglavnom male periferne delove tela (prste, usi, jezik :lol: , nos...:rumenka: ) sto i nije bas izrazajno, ali se itekako primeti kada stanem pored nekoga ko ima npr velike usi...:lol:
Imam dugacke trepavice....:zaljubljena: :lol: volEm ih...:heart:
I tak...:mrgreen:

Fizicki bolje da se ne opisujem.
Psihicki, to... :neutral: To nije za ovaj pdf. :neutral:

Salim se, evo moze:
Visoka , pa prosecno tu oko 170 nesto preko, teska - nebitno, bitno da sam srazmerna.
Smedja kosa, leti plava. Nos ko tajson, celenka tu i tamo, srednja je.
Obim grudi trocifren :lol:, pogotovo kad nabijem kilazu, tad i jace.
Imam sake i nokte za reklamu. :cool: Stopalo mi malo vece, broj 39/40 ali za moju tenkovsku visinu je prihvatljivo.
Imam oziljak na srednjem prstu leve sake koji nije previse uocljiv ali mi daje unikatni smek, i oziljak ispod leve obrve.
Leva orbva mi malo izdignutija od desne.

Psihicki... stvarno nije primereno da pisem o tome negde gde mogu da citaju i vrlo mladi i neoblikovani ljudi.

Cetvorocifren?:lol:
Meni obim grudi nije trocifren...:sad2:
Da, obuca, 37...
I imam oziljak ispod desnog oka (kada sam u cetvrtom osnovne naletela na metalni ''sank'' palacinkarnice, koji je imao ostru ivicu i izgubila litar krvi cini mi se....)i mesec dana nosila ono na oku....onu pufnu, sta li je...:mrgreen:

ej pa visoka sam 174\5 cm......teska nekih 55 kg, mada se u poslednje vreme krecem ka 60...prase :)
okice su mi tamno braon i uvek su takve sem kada se odvalim od ds-a, tad su crne :D
kosa mi je braon ali posto sam je farbala milion puta dobro je da je imam uopste
sad je nesto crnkasta, braonkasta, a najlepse mi stoji crvena.. i imam neke repove, krive siske, svasta nesto :)
mnogo volim svoje sake i stopala ( broj 36 nosim ) jer su predivni :) :) :)
imam cisto beo ten, xixi
i malo su mi sjjebana kolena, meni bar deluju cudnjikavo...
i imam frankestajnovski oziljak na levom stopalu i jedva cekam da ga prosetam :D
imam i 2 oziljka na levoj podlaktici....i da, imam par mladeza i bas su mi fini :D
trepavice su mi nesto kratke, xm
i nos, usi su mi malecke, fine, srazmerno je sve...i volEm svoje usne...predivne su :) :) :) :)

ujutru namcor, popodne podnosljiva, predvece super .... XD

crna duga kosa, 85/62/96 haha, 172cm, 54kg

punacka usta..

dugacki prsti...

mladeza imam mnogo cini mi se, ali ne onih kao dugme ;) vec sitni kao pegice... eto to mi je karakteristicno. Svaki dan osvane neki novi.. Kad budem imala 40-50 bicu jedan veliki mladez sa kosom :D
tako da solarijum izbegavam, ali imam odlican ten pa mi ni ne treba...

oci.. smedje, sa visokom dioptrijom, normalno - sociva...

nemam pojma vise.

ujutru namcor, popodne podnosljiva, predvece super .... XD

crna duga kosa, 85/62/96 haha, 172cm, 54kg

punacka usta..

dugacki prsti...

mladeza imam mnogo cini mi se, ali ne onih kao dugme ;) vec sitni kao pegice... eto to mi je karakteristicno. Svaki dan osvane neki novi.. Kad budem imala 40-50 bicu jedan veliki mladez sa kosom :D
tako da solarijum izbegavam, ali imam odlican ten pa mi ni ne treba...

oci.. smedje, sa visokom dioptrijom, normalno - sociva...

nemam pojma vise.

54 kg?? znaci mrsava si....:D

Back