Otkacena_klinka
Aktivan član
- Poruka
- 1.421
а ја сам ниска...
((...;(

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf... Visoka oko 165,tako nesto... Oko 54 kile... Sivo-plave oci... Nos prcast,spicasta brada... Gornja usna mi je malo veca od donje...Kovrdzava kosa,prirodno plavo-smedja,ali sam bila crna(kolor sampon) a sad se ispralo pa sam sarena-od plavog,preko crvenog,smedjeg,do ljubicastog...
Volim crnu boju... Mozete me prepoznati po mnogo kreona i cudnoj odevnoj kombinaciji... Verovatno blenem u pod ili gledam kroz ljude...
Mislim da je to sve...
Ah,da...![]()
![]()
Visok 202, 203, cra kosa, kestenjasti oci...I imam malecki visak na stomaku koji se nadam da ce nestati svakodnevnim vezbanjem...?
Visoka 176cm, 57kg...
Crvena kosa, zelene oci...
Bled ten...
80 trbusnjaka dnevno, 8 litara vode, kelj i lubenica za dorucak, rucak, uzinu.. Bez vecere..
I za 18 dana ces videti rezultate.
Nekst..
80 trbusnjaka dnevno, 8 litara vode, kelj i lubenica za dorucak, rucak, uzinu.. Bez vecere..
I za 18 dana ces videti rezultate.
Nekst..
za definisane stomacne misice trbusnjaci su tek treci po vaznosti............
bolje rezultate ce dobitiit ako krene da trci ili nesto na tu foru............zatim ide ishrana(8 litara vode je previse,ni to ne valja),a ako se izgladnjuje,mstabolizam ce mu se usporiti,p/
Nazalost ne mogu da otvorim stranicu,
mada osecam sta bi moglo da bude...
kopala si Bracine postove hator, i ti Jano isto-.-
pa dobro, nismo rudari, sta vam je -.-
@ Hator & Carol
JA ovde odredjujem pravila.
Svi vi forumasi koji imate problema, ne slusajte njih! Ja cu vam pomoci da dovedete svoj fizicki izgled do savrsenstva.
Ovo su moji nacini..
@ Hator & Carol
JA ovde odredjujem pravila.
Svi vi forumasi koji imate problema, ne slusajte njih! Ja cu vam pomoci da dovedete svoj fizicki izgled do savrsenstva.