Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Uf... Visoka oko 165,tako nesto... Oko 54 kile... Sivo-plave oci... Nos prcast,spicasta brada... Gornja usna mi je malo veca od donje... :) Kovrdzava kosa,prirodno plavo-smedja,ali sam bila crna(kolor sampon) a sad se ispralo pa sam sarena-od plavog,preko crvenog,smedjeg,do ljubicastog... :huh:
Volim crnu boju... Mozete me prepoznati po mnogo kreona i cudnoj odevnoj kombinaciji... Verovatno blenem u pod ili gledam kroz ljude...
Mislim da je to sve...
Ah,da... :butkice: :zcepanje:

hehe i ja sam visoka 165 i teska oko 54,tezina mi varira malo:D,takodje upraznjavala crni kolor sampon(htela sam da poludim dok se nije isprao skroz, jer sam postala crvena)inace imam isto kovrdzavu kosu,samo tamno braon,pune usne,donja deblja,braon oci kazu da su lepe :rumenko:...i naravno :butkice:...

-164
-duga crna kosa,do dupeta { inace mi je jaako talasasta i imam lokne bash bash,ali ja sam htela promenu jer ne mogu da negujem svoju prirodnu kosu pa je sad neka tri meseca ravnam,bilo sa raznim samponima, balzamima, sredstvima,ili ispeglam }
-taman ten { e sad,neki kazu da sam crna,ja mislim da sam bela,to varira:D ali to nije dobro,jer je to bolest :confused: } mada bih ja volela kad bih bila bash bash crna ko iz AFrike da sam dosla..
-vitka,onako,jaaako sitna
-duguljasto,usko lice
-krupne oci
-donja usna puna,gornja tanka

uglavnom me mozete prepoznati po ...pa koristim tonu kreona, olovku za usne,obozavam nakit,tako da cete me obicno videti sa nekim ogromnim minjusama koje izgledaju malo cudno na mom malom licu al' ja to volim :D volim da nosim krvavo crveno i crno...samo kad obucem neshto crveno i stavim karike izgledam malo kao dzipsika,hocu da napravim afro kikice al ne znam gde i tako....mane, za to cu na drugoj temi:D u svakom slucaju postavila sam sliku tu na teen,pa ako neko hoce da trazi.....:) mada cu postaviti u profil,samo da iskopam....Dunno,nekad sam zadovoljna sobom,neka dbash i nisam..valjda to tako ide.

80 trbusnjaka dnevno, 8 litara vode, kelj i lubenica za dorucak, rucak, uzinu.. Bez vecere..
I za 18 dana ces videti rezultate.
Nekst..

za definisane stomacne misice trbusnjaci su tek treci po vaznosti............
bolje rezultate ce dobitiit ako krene da trci ili nesto na tu foru............zatim ide ishrana(8 litara vode je previse,ni to ne valja),a ako se izgladnjuje,mstabolizam ce mu se usporiti,pa ce dobiti kontraefekat-organizam ce mu sve taloziti,stedeci.a i kad se vrati na normalan rezim ishrane,nabice dvostruko veci stomak............

za definisane stomacne misice trbusnjaci su tek treci po vaznosti............
bolje rezultate ce dobitiit ako krene da trci ili nesto na tu foru............zatim ide ishrana(8 litara vode je previse,ni to ne valja),a ako se izgladnjuje,mstabolizam ce mu se usporiti,p/

kopala si Bracine postove hator, i ti Jano isto-.-
pa dobro, nismo rudari, sta vam je -.-

Nazalost ne mogu da otvorim stranicu,
mada osecam sta bi moglo da bude...

ovo je bilo :

bronzani-ten.jpg

Pfff gluposti.

Back