Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Zovem se Nikola,visok sam 1m86 i imam 92 kile(u padu :D),imam braon oci i tamno smedju kosu kratko sam osisan(al nikad do keca) ali uglavnom imam ruznu kostu kad zaraste pa se shisham uvek na krace.Prosecnog sam izgleda,nisam ruzan,nisam lep.Volim kosarku od sportova,volim zivotinje i pogotove moj keric i moje mackove(koji me izludjuju kad ulove pticu u dvoriste pa nose u kuci :worth: ).Studiram,na praksi sam i radim jos sa strane.Imam malo vremena za druzenje pa mi to mozda najvise nedostaje u zivotu.Nisam nesto posebno srecan zivotem koji vodim ali imam neke ciljeve pa je to tako za sad.Joj za malo da zaboravim obozavam jesti cokoladu.

Bas kako si rekao "no life" .. mada ja nisam nesto bolji i kad imam slobodno vreme.Jeste mi ponekad dosadno narocito kada radim posao nocu(mada i uopste) ali necu se buniti,obicno sam sam,na strazi sam,mogu i da ucim a zaradim kao 5 studenta za isto vreme.Ali dobro trudim se koliko mogu i sa voljom jer imam cilj,zao mi samo sto ce me skola koju cu upisati oshishati kao ovce u naredne dve godine.Ja jos imam uslove necu se buniti,kad znam da neki se bore gde da prenoce.

Neće mi biti na odmet ako ponovo opišem sebe, ali detaljnije.Imam smeđu kosu, i to bobi frizuru, smeđe oči uglavnom, nekad i smeđe-zelenkaste.Imam veliki nos, lep ten na kome se nekad nažalost pojavljuju bubuljice:(.Visoka sam 162, teška 51-52 kg, što i jeste idealno:klap:(iako nekad imam trip da sam suviše debela).Imam malo šira ramena, jednom rečju natućkana sam, ali uska u strukovima.A što se karaktera tiče, vesele sam naravi, iako nekad iz mene izbija negativna energija.Inteligencija natprosečna, ali tvrdoglava kao mazga i teška lenčuga.:lol:

Neće mi biti na odmet ako ponovo opišem sebe, ali detaljnije.Imam smeđu kosu, i to bobi frizuru, smeđe oči uglavnom, nekad i smeđe-zelenkaste.Imam veliki nos, lep ten na kome se nekad nažalost pojavljuju bubuljice:(.Visoka sam 162, teška 51-52 kg, što i jeste idealno:klap:(iako nekad imam trip da sam suviše debela).Imam malo šira ramena, jednom rečju natućkana sam, ali uska u strukovima.A što se karaktera tiče, vesele sam naravi, iako nekad iz mene izbija negativna energija.Inteligencija natprosečna, ali tvrdoglava kao mazga i teška lenčuga.:lol:

Al' si ti puna sebe...ko plavusa " velikog crnog mesa"...:roll:

Zaboravih nju da dodam na listu za nerviranje...:evil:

@NikolaCokolada

Nista od toga...ja imam sekretaricu natprosecne inteligencije, a ona nije summer girl...tako da dobijam na izborima sigurno.:mrgreen: :mrgreen:

Zato cu ja onda da zaposlim summer girl pa cemo da vidimo ko ce dobiti ... Vec sam smislio naslov nase kampanje "Veruj te u svoje adute" (ne krijem ti da mi je to sapnula moja sekretarica) ... :D

Back