NikolaCokolada
Zainteresovan član
- Poruka
- 204
Zovem se Nikola,visok sam 1m86 i imam 92 kile(u padu
),imam braon oci i tamno smedju kosu kratko sam osisan(al nikad do keca) ali uglavnom imam ruznu kostu kad zaraste pa se shisham uvek na krace.Prosecnog sam izgleda,nisam ruzan,nisam lep.Volim kosarku od sportova,volim zivotinje i pogotove moj keric i moje mackove(koji me izludjuju kad ulove pticu u dvoriste pa nose u kuci
).Studiram,na praksi sam i radim jos sa strane.Imam malo vremena za druzenje pa mi to mozda najvise nedostaje u zivotu.Nisam nesto posebno srecan zivotem koji vodim ali imam neke ciljeve pa je to tako za sad.Joj za malo da zaboravim obozavam jesti cokoladu.
).Studiram,na praksi sam i radim jos sa strane.Imam malo vremena za druzenje pa mi to mozda najvise nedostaje u zivotu.Nisam nesto posebno srecan zivotem koji vodim ali imam neke ciljeve pa je to tako za sad.Joj za malo da zaboravim obozavam jesti cokoladu.
..
.Visoka sam 162, teška 51-52 kg, što i jeste idealno
(iako nekad imam trip da sam suviše debela).Imam malo šira ramena, jednom rečju natućkana sam, ali uska u strukovima.A što se karaktera tiče, vesele sam naravi, iako nekad iz mene izbija negativna energija.Inteligencija natprosečna, ali tvrdoglava kao mazga i teška lenčuga.

... Ali ne znam kako cu,ja nisam natpresecne inteligencije