Opisite kolegu LjiS-a iznad sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato što ponekad tako želim a ponekad ni vi niste precizni pa ja pogrešno protumačim :rtfm:
ova mi je isto kontroverzna kao što je isprva bila katcha
isto sam se i s njom pitchkarao kao s katchom...
inače izgleda ko avion, fina ovako kad je čitaš na pepe...druga osoba u odnosu na ovde :flert:
voli da mi dolazi na pepe, što meni kako bi reko - prija :rumenko:

zato što ponekad tako želim a ponekad ni vi niste precizni pa ja pogrešno protumačim :rtfm:
ova mi je isto kontroverzna kao što je isprva bila katcha
isto sam se i s njom pitchkarao kao s katchom...
inače izgleda ko avion, fina ovako kad je čitaš na pepe...druga osoba u odnosu na ovde :flert:
voli da mi dolazi na pepe, što meni kako bi reko - prija :rumenko:
Zna da bude jako nadrkan :D

Cini se da sam nevidljiva,,,:manikir:
oće da je vidimo, nevoli da je preskačemo
aj da je ne preskačemo
ume da bude nezgodna, ume pogrešno da protumači ponešto jer ne čita između redova izgleda, al je ovako ok

Lajone...mene nije bilo dva dana i jedno pola sata i desetak strana sam listao da bi video šta se kačilo...a ona se kačila pre jedno dvaes dana...pa ti vidi gde je to, na kojoj strani...nemoj da me mučiš brate....više ti se isplati da je lepo zamoliš da se okači il da ti pošalje na pepe sličku, nego da tražimo de se kačila

samo nije lepo da žene posmatramo isključivo kao seksualne objekte...jes da su zgodne a mi zagoreli, ali mora da vimo nešto i unutra šta imaju :rtfm:

folira se

sta cu da joj gledam bubrege i jetru?

a sta ces kad si zagoreo prvo moras animalne potrebe da nadmiris a onda vidis sve ostalo

ja te ne posmatram ko sekualnog objekta vec kao neko uzviseno bice koje moze ako hoce da mi da sve sto meni treba i zelim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back