Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pored nišlijki, barem onih koje bi eventualno, možda, kojim slučajem, htele da se sa mnom sretnu u realu i ova je još jedna s kojom mogu da se sretnem urealu samo kad bi hteo...
mora da mu je mnogo mnogo dosadno kad je došo ovde na opisivanje...
moj stari prijatelj, pored sebajstijana, darsija i pljakija jedan od retkih meni baš dragih forumaša...pravi drug...voleo bi da imam barem 5 takvih u realu...
da sam kojim slučajem žensko, muvo bi ga...
ženske, navalite, nema da pogrešite...
Ma nije smor ništa veći/manji nego inače, nego nacrto mi se Komri a inspirisao me temom pa da se malo našalimo u to ime, Inače o Dee-ju sve najbolje, takodje bi mi bilo zadovoljstvo da smo u prilici da bar deo vremena koje trošimo uludo ovde provedemo u nekoj Rl zaebanciji
stari korisnik peachwise a.k.a. 3oki u novom izdanju...
korisnik koji je u nekom svom svetu...
jedno vreme smo bili ok, ali se priklonio ekipi koja me nije gotivila...tj. ekipa se njemu priklonila...
uvek oko sebe imao gomilu dupelizaca koji mu se ne znam zbog čega uvlače u dupe...da ne nabrajam sad nickove, prepoznaće se oni sami...danas od svega toga ostalo tek nekolicina navedenih...