south:
kao i one u bagdadu...sto ubiju 100 bednih i jadnih na pijacama....
Dobro bre, ja već umpteenth-i put objašnjavam zašto ta bagra mora da bude ubijana nemilosrdno, i vi stalno pitate ponovo.
Prvo dakle: izdaja ne mora da bude oružana, već druge kolaborativne aktivnosti mogu naneti čak i mnogo veće zlo od kuršuma.
Na primer irački lutkarski premijer Nuri Maliki je civil, ali je i dalje jasna legitimna meta.
Kada treba da se sprovode lažni izbori, sve krstaške apologete ponavljaju kako je odziv ogroman,
a onda kada isti taj pro-američko glasački šljam bude kremiran, odjednom oni postaju nevini prolaznici.
I treće nemojte da mi smanjujete saldo operacija, ubili smo najmanje 198 čedista u sredu, a ne 100.
Targetiranje pro-američkih kolaboratora u Zemlji Vode i Nafte je 100% ispravna pozicija;
ali ja čak prihvatam i mišljenje onih koji vele da treba ubijati samo vojna lica, kao i mišljenje onih koji smatraju da treba ubijati samo zapadna vojna lica.
Okej? Sve te pozicije su u redu sa mnom, i neka svako doprinosi Otporu na koji način hoće.
Problem nastaje kada neki upirući prstom u ekstremiste poput mene pokušavaju da delegitimizuju celokupnu ideju otpora, ili opravdavaju američku gamad
Recimo Oberšturmfirer priča kao da se ubijanje obožavalaca drvene građe ni ne dešava,
a u stvari prosečan broj ubijenih Koalicionih vojnika je viši u aktuelnom mesecu nego bilo kada u poslednje 2 godine.
Dakle radite šta god hoćete od sledećih stvari:
- sedite kod kuće i gledajte TV
- ubijajte vojnike Koalicije
- ubijajte lutkarsku vojsku i policiju
- ubijajte civilne kolaboratore, članove vlade, radnike pod krstaškim ugovorima i pro-američke glasače
Šta god da radite, nemojte kritikovati one koji su ambiciozniji od vas u uništavanju Bušovih planova.