opet B92

Evo braco i sestre , opet je Veran pokazao da je najveca Srbenda i patriota ovde , vrtim sada programe po TV-u i jedino na B92 info daju specijalni celodnevni program povodom posete njegovog velicanstva i prate dogadjaj iz minuta u minut :super:
dok se ostale televizije prave blesave , ukljucujuci i drzavotvorni RTS koji daje neki glupu zabarsku seriju :evil: i to u ovom trenutku ,kome mi braco placamo pretplatu ? :evil::evil:

Evo braco i sestre , opet je Veran pokazao da je najveca Srbenda i patriota ovde , vrtim sada programe po TV-u i jedino na B92 info daju specijalni celodnevni program povodom posete njegovog velicanstva i prate dogadjaj iz minuta u minut :super:
dok se ostale televizije prave blesave , ukljucujuci i drzavotvorni RTS koji daje neki glupu zabarsku seriju :evil: i to u ovom trenutku ,kome mi braco placamo pretplatu ? :evil::evil:

SVE ZA RUSKE PARICE :super:

Odobrena finansijska pomoć Srbiji
20. oktobar 2009. | 08:40 | Izvor: B92
Beograd -- Rusija jeodobrila zahtev Srbije za finansijsku pomoć, a predsednici Srbije i Rusije danas će definisati detalje tog kreditnog aranžmana od oko milijardu evra.

Bradić: Uskoro novac medijima
19. oktobar 2009. | 21:14
Ministar kulture Nebojša Bradić najavio je da će uskoro biti isplaćen novac medijskim kućama kao vid pomoći u prevazilaženju ekonomske krize.

ZA JEFTINE STE SE PARE PRODALI RUSIMA ZLIKOVCI :evil: z:D

ljudi ja ne znam sta se ovo desava sa B92 dal su rusi aktivirali nekog spavaca i podmetnuli nekog dvojnika mesto starog Verana Matica al sad na B92 ide emisija o ruskom domu i ruskoj skoli pri ruskoj ambasadi z:D

I tu se prica kako je to super, extra, kako mala deca uce ruski jezik kulturu i knjizevnost, to je i jako jeftino, skolu kazu pohadjaju deca nasih poznatih biznismena politicara, svestenika - izmedju ostalih i cerka Aleksandra Vucica

Govore maksimalno promotivno o ruskoj kulturi skoli i domu tako da se ja plasim da slucajno nisu rusi postali vecinski vlasnici B92 :sad2: :rida:

mogu da mislim kakva je sad zbrka nastala u glavama sorosevaca sa foruma B92 z:D

ljudi ja ne znam sta se ovo desava sa B92 dal su rusi aktivirali nekog spavaca i podmetnuli nekog dvojnika mesto starog Verana Matica al sad na B92 ide emisija o ruskom domu i ruskoj skoli pri ruskoj ambasadi z:D

I tu se prica kako je to super, extra, kako mala deca uce ruski jezik kulturu i knjizevnost, to je i jako jeftino, skolu kazu pohadjaju deca nasih poznatih biznismena politicara, svestenika - izmedju ostalih i cerka Aleksandra Vucica

Govore maksimalno promotivno o ruskoj kulturi skoli i domu tako da se ja plasim da slucajno nisu rusi postali vecinski vlasnici B92 :sad2: :rida:

mogu da mislim kakva je sad zbrka nastala u glavama sorosevaca sa foruma B
92 z:D

I ja sam to primetila...I mene to cudi...sad ce da bude IN da deca uce ruski,a ne kao Cecina engleski.:mrgreen:

Ne, zaista ovo je prekretnica, bio si u pravu - postadosmo ruska gubernija, i mozda je najbolje tako...!:ok:

LDP: Ko je finansirao koncert “Stotinu srpskih truba”

Liberalno demokratska partija zatražiće zvanično obaveštenje "ko je, na čiji nalog i čijim novcem" finansirao koncert "Stotinu srpskih truba - Beogradu na dar", saopštila je danas ta stranka.

Koncert je održan sinoć u na Trgu republike, u čast 65. godišnjice oslobodjenja Beograda od fašizma.

LDP je u ocenila da su "političkom zloupotrebom skupa i jasno upućenom porukom 'Srbija, Rusija, ne treba nam Unija' taj veliki praznik oslobodjenja i svi oslobodioci osramoćeni i povredjeni". "Za propast skupa i poruke koja su sa njega poslate odgovorni su organizatori. O tome će morati da se izjasne i državni organi", navedeno je u saopštenju

Liberalno demokratska partija zatražiće zvanično obaveštenje "ko je, na čiji nalog i čijim novcem" finansirao koncert "Stotinu srpskih truba - Beogradu na dar", saopštila je danas ta stranka.

Koncert je održan sinoć u na Trgu republike, u čast 65. godišnjice oslobodjenja Beograda od fašizma.

LDP je u ocenila da su "političkom zloupotrebom skupa i jasno upućenom porukom 'Srbija, Rusija, ne treba nam Unija' taj veliki praznik oslobodjenja i svi oslobodioci osramoćeni i povredjeni". "Za propast skupa i poruke koja su sa njega poslate odgovorni su organizatori. O tome će morati da se izjasne i državni organi", navedeno je u saopštenju

Nek' se gone.

Samo me interesuje sta li Ceda sada radi u Skupstini...?:rotf:

Evo vidim upravo direktno prenose neki koncert povece gomile trubaca ,a povodom godisnjice oslobodjenja i posete Medjedeva , kako bas oni izdajnici i antihristi pedero -liberalne provinijencije da to prenose ? :think:

Pa ne znam, da im nije opet rulja navalila na zgradu?

Oni obicno tek kad ih narod izmesi dobiju naprasni napad patriotizma :think:

Znas kako kazu, ,,klepan kamen bolje melje'' :mrgreen:

..verana za direktora javne ku..javnog servisa..zhiveo drug veran...:rtfm:

Nek' se gone.

Samo me interesuje sta li Ceda sada radi u Skupstini...?:rotf:

А шта би чеда могао да ради
...
ziletnt3.jpg

koncert su finansirali B92, SrbijaGas, NIS, Lukoil i DDOR Novi Sad

ja bi pustio njega i svinjoglavog u ring pa da se na ferku pesnicama izbore za to mesto , stim sto bi Veranu dao i onu malu skracenu bejzbolku , posto je ipak Tijanic veca stoka pa da borbe bude malo ravnopravnija :D

..moze ako je bezbolka od aluminijuma..inacce nema efekta na glavatora..i nije svinjoglavi nego glavata volina..

nekad su prenosili tribine dve cece a danas? a danas prenose kaljinku i kacusu live i jos sponzorisu sve to :sad2:

Najvise mi je drago sto nase cetnicke patriote, anti-komunisti kojima su usta puna pljuvacke dok pricaju o komunistickom poreklu danasnjih lidera NVO-a stoje mirno i sa divljenjem slusaju Kacusu. To sto prodaju ideologiju da bi ih ruski car udostojio osmehom mi je jako zanimljivo. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jos samo fali da na sajtu Obraza postave neki link na kom Putin slusa Internacionalu, i morace da me odvedu u bolnicu od tolikog smejanja...:hahaha:

Back