Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.606
Nisu imali ni u Albaniji 1912 pa su ipak trazili. A na sta da odgovoim tacno, samo neko kukanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u to vreme je vecina ustaskog i proustaskog clanstva vec uveliko presla u tzv partizane tako da je njima svaka ideja o ratnim akcijama u kojima ce srbi da ginu isla na ruku ,Ta, nazovi Tršćnska operacija je samo dokaz da srpska naivnost i glupost u II svetskom ratu nisu imali granica. Kakve veze Srbi i Srbija imaju sa Trstom pa da na njega kidišu? Trebalo je tamaniti ustaše i proustaše po NDH a ne Hrvatima "oslobađati" Trst.
tvoje poznavanje istorije je zadivljujuceNisu imali ni u Albaniji 1912 pa su ipak trazili.
srbija do tokija preko milvokijaSrbija do Trsa!
Mukici sad i Janezi Hrvati.
nisi junazi ni hrvati nego kakos e vidi iz gornjih postova, u pitanju su bili srbiЈанези или Хрвати свеједно је, Срби тамо нису имали шта да траже.Ионако су им Хрвати узели практично целу Истру.
Хоћеш ли да ми одговориш на питање напокон или ћеш да спамујеш у недоглед.
Корисниче проко прочитајте прво пажљиво дискусију која је вођена пре него што било шта коментаришете.nisi junazi ni hrvati nego kakos e vidi iz gornjih postova, u pitanju su bili srbi
ali to tebi nije bitno jer se ne uklapa u tvoju teoriju da su gubitnici četnici u ww2 oslobodili kanda sem beograda i trst?
A ono glasi?
Какве везе Лер има са Трстом?Koji su uredno vraceni nazad , a Ler je pao nasih saka i sa kojima je podjubrena zemlja kasnije. Neka korist i od te bagre.![]()
lupas kao i obicno,Ima jer uhvacen u ofanzivi JA koja je nezadrzivo izbijala na severozapadne granice i prostore danasnje Italije i Austrije.
lupas kao i obicno,
ler nema nikakve veze sa operacijom tzv JA u trstu ,
niti su lera uhvatili pripadnici tzv JA , on se u austriji predao britancima koji su ga kasnije predali novim vlastima u jugoslaviji .
S kojom god operacijom da ima veze pobednicka JA je pomela sve vas fasiste, naciste i druge kvinslinske formacije na svom putu.
mozda ne bi bilo lose da neki put zbog ozbiljnosti preskocis barem pominjanje datuma jer ti to ne ide bas najbolje (uostalom kao ni sve drugobtw, tršćanska kriza je okončana tek 1972 godine, na naičin da su partizani dobili istru a izgubii su samo grad trst