Operacija Trijumf

Samo je jedna stvar dovoljna. Koliko ljudi bi radije slusalo Vukasina ili bilo koga od finalista+Igora ili mozda Adnana? E sad sto se ljutimo i ovoliko svi po Adnanu. Zato sto nam se smucio taj primitivizam, prostakluk, plitkost uma i duha, talenat (koji je mizeran u odnosu na ostale), vaspitanje, kompleksi, ego i na kraju drskost koju ima da se na kraju raduje "pobedi" (sam je rekao i to sviiiima da je Mileta Kitic DAO NOVAC njegovim navijacima da glasaju), koju Adnan ima. Njegova podrska sa sela i iz Bosne je postala nesnosna, kao da je ne znam odakle (da su svi poceli tako gde bi nam kraj bio, "Nemoj zbog Zivinica, nemoj zbog Bosne"-pateticno do srzi, kao da je otisao na Olimpijadu, a ne u OT). Plicak, sta reci. Zbog svega ovoa mi je jaaaako drago sto nece dugo trajati, a uzdam se u Sonju, Danijela i Vukija da ce nesto pametno uraditi od svega, a da nece spucati novac u belo limuzince i pivu.

PS: Ovo je bio gnev zbog Adnana, a bolje da ne pocnem i po produkciji i B92.

Malocas sam pogledao intervju koji su umali Gorica i Dragan sa radija b92 sa Adnanom i ne gresimo sto ovako pisemo, nema u njemu nista posebno, suplje sve, ali sto je najgore, nije samo on vec i njegova okolina (zrace ljudi gluposcu i ostalim umnim deformitetima)-bosanski cernobilj (nazalost i mi to imamo na sve strane, a jedini spas je difinitivno u obrazovanju i kuci i neka ovo bude moj zakljucak za ovogodisnju sezonu OT, ali bi se moglo uzeti i mnogo sire).

Iskreno jako sam razocarana,sto je Adnan pobedio,jos vise razocarana sto je Vuki izgubio...jer on je bio moj favorit...
Mada glasali su "boshnjaci"...kad sam pokusala da dam glas Vukiju sa br koji je na BIH mrezi,jedva sam nakon pola sata uspela dati glas...bilo je prebukirano...

eee pa jedini adnann je bio taj koji uvijek bio opusten,i jedini je najvise napredovao od svih...ne kazem ja da nije vukasin napredovao ili ana,al on je jedini dosao tu sa manje potencijala i trudio se i imao je svoj cilj...a vukasin je bio izvrstan jer glasala sam i za njega..z;)

Sta reći posle svega ovoga..." Operacija GRAND "..... :dash: :dash:
Koliko mi je sramota!! Da li će Srbija ikada moći da se ugleda na svet ili ipak ostaje pri turbo folku? O bože od toliko studenata da jedan Muhamedin pobedi...sramota me sto će sutra u svetu biti prozivan da je pobedio u Srbiji!! STRAŠNO!! :poludeo: e da jel ste čuli kako je Muhamedin peveo Tosetovu pesmu?.......čovek se prevrće u grobu....
I jos da kazem da je himna ulepsala kraj....a ono urlikanje Adnanovih navijača bilo je mnogo primitivno...sve je to lepo ali daj majkumu jel će tako da ga otprate u "svet" ? :roll:

eeeee pa to je i bio cilj...BOSANAC da pobijedi u Srbiji-....necu da se svadjam al najvise je postigao u toku operacije sto jest jest....a Tosetovu pjesmu i pjesmu Bojana Marovica je SIILLAA otpjevao...a to sto vi njega mrzite to je nesto drugoo...z:)

ne treba vise pustati takve kao Adnan u OT, nemam nista protiv njih ali neka idu u grand i sve ce biti ok.

Da stvarno....... z:hm: ma bre ja bi grand ukinula zauvek
sta ce to ljudima u zivotu???? to samo seljacine slusaju poput gadnana
kad bi videla gadnana gadjala bi ga mitraljezom :mafijas::mafijas::mafijas: z:mrgreen:
a na gali svi zovu adnane adnane a on samo dotrci i poljubi dve devojke pored mene
a ova jedna poljubio me je adnan,poljubio me je adnan.... seljacine a gadnan tako smrdi na znoj da smo se ja i par mojih druarica zgadile kad je prolazio i poljubio te seljacine pored nas

Pa sad...sezona.....
kao sto je bilo u velikom bratu bio je prvi veliki brat pa drugi......nekoliko......
mada da je veliki brat jedno veliko njesra gledala sam samo prvi i to uopste nisam redovno

gala bude svakog ponedeljka dok traje OT, zato mi nije jasno zasto pominjes drugu galu, ali nije bitno.................. a za velikog brata se apsolutno slazem.

Da stvarno....... z:hm: ma bre ja bi grand ukinula zauvek
sta ce to ljudima u zivotu???? to samo seljacine slusaju poput gadnana
kad bi videla gadnana gadjala bi ga mitraljezom :mafijas::mafijas::mafijas: z:mrgreen:
a na gali svi zovu adnane adnane a on samo dotrci i poljubi dve devojke pored mene
a ova jedna poljubio me je adnan,poljubio me je adnan.... seljacine a gadnan tako smrdi na znoj da smo se ja i par mojih druarica zgadile kad je prolazio i poljubio te seljacine pored nas

Pa mozda mu je ponestalo onog parfema od 7000$ sto mu je kupila tetka iz Dubaia... z:mrgreen: :grudvanje:

gadnan babajic

adnan je ciga
i to ona prva liga.
seljak je on pravi
sa njim spavaju cak i mravi.
smrdi na znoj
ko pokvaren loj.
cige ga zovu ortacina prava
a on je ustvari obicna budala.
kad gadnan prdne
zelu planetu mrdne.
evo adnana na grandu
svi obozavaju njegovu devojku amandu

eeeee pa to je i bio cilj...BOSANAC da pobijedi u Srbiji-....necu da se svadjam al najvise je postigao u toku operacije sto jest jest....a Tosetovu pjesmu i pjesmu Bojana Marovica je SIILLAA otpjevao...a to sto vi njega mrzite to je nesto drugoo...z:)

Mrzimo?
Devojko :lol: ,pa to je prejaka rec.
Mi ga samo zalimo sto ce da se izblamira sa Universalom,nista drugo.
Ionako ce svi visw da postignu od njega,ne brinemo se . z:)

Mrzimo?
Devojko :lol: ,pa to je prejaka rec.
Mi ga samo zalimo sto ce da se izblamira sa Universalom,nista drugo.
Ionako ce svi visw da postignu od njega,ne brinemo se . z:)

Мир Божији Христос се роди! Свим православним хришћанима честитам рођење Христово.А то што је победио туђинац у Србији нико нам није крив ми ћемо и даље волети туђе висе него своје а непријатељ наравно своје а неше никад и уопште.

n43014778438_9013.jpg

Kad ga ovako čovek pogleda dođe mi da razbijem komp.

Мир Божији Христос се роди! Свим православним хришћанима честитам рођење Христово.А то што је победио туђинац у Србији нико нам није крив ми ћемо и даље волети туђе висе него своје а непријатељ наравно своје а неше никад и уопште.

Ваистину се роди.

у праву сиz:((

Back