tuzna_malla
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
A ko je to moj favorit?
Meni su se tokom celog serijala vokalno najvise dopali Sonja, Igor, Vukasin i Danijel.
I bilo mi je ok da pobedi bilo ko od njih.
Na tvoju zalost, nisam ni malo prosta da bilo koga mrzim jer nije pobedio moj favorit. Nisam ni imala favorita, niti sam glasala, ali sam znala ko za mene najbolje peva i bilo je nekoliko takvih.
Rekla sam da je Babajic nekulturan, sto je sam pokazao i tu moje reci nisu ni potrebne, i da je medju najlosijim vokalima na Akademiji. Samo zato sto nije medju boljima, ne zasluzuje pobedu i to je izazvalo moju potrebu da kazem nesto ovde.
I onako uzgred receno- za nekoga ko vodi racuna o tome kako se ljudi odnose prema drugima, previse druge forumase nazivas prostima, glupima i slicno. To ne bi trebalo da radis ako si prefinjena.
Ovde ljudi komentarisu pobednika/takmicare, niko nije uvredio drugog clana foruma i nazvao ga nekim ruznim imenom sem tebe. Kao mi smo prosti sto kritikujemo pobednika, a ti si fina sto nas nazivas prostima...
Ali dobro, to je tvoja stvar.
Jedno generalno zapazanje-Dosta smo posvetili paznje Adnanu, mnogo vise nego sto zasluzujeA to je bez veze
![]()
Uglavnom,u samom finalu,izmedju Adnana i Vukasina,lako se moze zakljuciti da ti je Vukasin bio favorit,a ne Adnan.
Ja se nijesam obratila tebi kao ,,prostoj" osobi vec ostalima koji su pisali bukvalno svasta o njemu,sad sto si se ti prepoznala,to stvarno nije moj problem.
I da,jedan forumas je nazvao Adnana prostim i tupim,a ja sam napisala da su po mom misljenju prosti i tupi oni koji se toliko ruzno izjasnjavaju o nekome samo zbog toga sto nije pobijedio njihov favorit, nijesam za nikog od vas napisala da je prost vec da taj nacin komentarisanja vise govori o tim koji komentarisu,nego o Adnanu.
Neko je cak napisao i da se jos jednom moglo vidjeti ,,koliki su glupaci i seljaci-Bosanci",na ovom forumu ima i Bosanaca,pa ako to nije uvreda,ne znam sta je onda.

A to je bez veze