Operacija Trijumf

A ko je to moj favorit?
Meni su se tokom celog serijala vokalno najvise dopali Sonja, Igor, Vukasin i Danijel.
I bilo mi je ok da pobedi bilo ko od njih.

Na tvoju zalost, nisam ni malo prosta da bilo koga mrzim jer nije pobedio moj favorit. Nisam ni imala favorita, niti sam glasala, ali sam znala ko za mene najbolje peva i bilo je nekoliko takvih.
Rekla sam da je Babajic nekulturan, sto je sam pokazao i tu moje reci nisu ni potrebne, i da je medju najlosijim vokalima na Akademiji. Samo zato sto nije medju boljima, ne zasluzuje pobedu i to je izazvalo moju potrebu da kazem nesto ovde.

I onako uzgred receno- za nekoga ko vodi racuna o tome kako se ljudi odnose prema drugima, previse druge forumase nazivas prostima, glupima i slicno. To ne bi trebalo da radis ako si prefinjena.
Ovde ljudi komentarisu pobednika/takmicare, niko nije uvredio drugog clana foruma i nazvao ga nekim ruznim imenom sem tebe. Kao mi smo prosti sto kritikujemo pobednika, a ti si fina sto nas nazivas prostima...

Ali dobro, to je tvoja stvar.

Jedno generalno zapazanje-Dosta smo posvetili paznje Adnanu, mnogo vise nego sto zasluzuje :) A to je bez veze :)

Uglavnom,u samom finalu,izmedju Adnana i Vukasina,lako se moze zakljuciti da ti je Vukasin bio favorit,a ne Adnan.
Ja se nijesam obratila tebi kao ,,prostoj" osobi vec ostalima koji su pisali bukvalno svasta o njemu,sad sto si se ti prepoznala,to stvarno nije moj problem.
I da,jedan forumas je nazvao Adnana prostim i tupim,a ja sam napisala da su po mom misljenju prosti i tupi oni koji se toliko ruzno izjasnjavaju o nekome samo zbog toga sto nije pobijedio njihov favorit, nijesam za nikog od vas napisala da je prost vec da taj nacin komentarisanja vise govori o tim koji komentarisu,nego o Adnanu.
Neko je cak napisao i da se jos jednom moglo vidjeti ,,koliki su glupaci i seljaci-Bosanci",na ovom forumu ima i Bosanaca,pa ako to nije uvreda,ne znam sta je onda.
z:)

mnogo bi bilo bolje da je aleksandar pobedio a ne koala. pa chak i pametnica vukasin bolje da je pobedio. pa i danijel chak. svi su originalniji, harizmaticniji i kreativniji od njega. al dobro sta je tu je. izgleda da uvek mora da pobedi ona "folk" opcija protiv rocka... vec imamo zvezde granda na jednoj strani, sto mora da folker bude pobednik i na ovoj drugoj, da kazem, normalnijoj... bezveze... dosadna koala...

Ali znas kako, ovo nije Evrovizija da svako glasa za takmicara iz svoje zemlje, trebalo je da pobedi najtalentovanija osoba. Zato je po mom misljenju bilo glupo glasati kao lud iz cistog nacionalizma i fanatizma. Sto se jeste desilo sinoc. Ljudi su pogresno shvatili takmicenje i svako je glasao za svog zemljaka.

Meni ne bi smetalo da je recimo Igor pobedio, jer decko odlicno peva. Ali me diletantizam u kombinaciji sa nacionalizmom i fanatizmom uzasava. Da su Bosanci imali nekog extra predstavnika, koji peva pa razbija i glasali za njega kao za Adnana, i da je potom taj pobedio ne bih imala nista protiv samo ako covek odlicno peva i najbolji je.

Uglavnom,u samom finalu,izmedju Adnana i Vukasina,lako se moze zakljuciti da ti je Vukasin bio favorit,a ne Adnan.
Ja se nijesam obratila tebi kao ,,prostoj" osobi vec ostalima koji su pisali bukvalno svasta o njemu,sad sto si se ti prepoznala,to stvarno nije moj problem.
I da,jedan forumas je nazvao Adnana prostim i tupim,a ja sam napisala da su po mom misljenju prosti i tupi oni koji se toliko ruzno izjasnjavaju o nekome samo zbog toga sto nije pobijedio njihov favorit, nijesam za nikog od vas napisala da je prost vec da taj nacin komentarisanja vise govori o tim koji komentarisu,nego o Adnanu.
Neko je cak napisao i da se jos jednom moglo vidjeti ,,koliki su glupaci i seljaci-Bosanci",na ovom forumu ima i Bosanaca,pa ako to nije uvreda,ne znam sta je onda.
z:)

Ovo za Bosnu i Bosance ne znam ko je rekao, ja nisam sigurno.
Ali zato jesam napisala da je Adnan prost i tup. To jesu moje reci iza kojih apsolutno stojim.
Znaci, nisam imala sta da se prepoznajem kad sam to ja licno napisala.

E ti tako pametna i fina treba da radis neku kampanju Babaji, da ga malo prosvetlis, trebace mu to sad kad krene u osvajanje evropskog trzista :sanke:
Kad ga branis da bar imas neku korist od toga, a ne samo zadovoljstvo :)

Poslednja izmena:
to je sudbina većine studenata...

evo, završio se show i mogu da napišem svoje mišljenje...od svih studenata karijeru će sigurno ostvariti Danijel, Ana, Igor i verovatno Vukašin, ostali će se vratiti svojim faksevima, klubovima, porodicama...baš kao i Adnan.
jedini momak koji može da ostvari inostranu karijeru i koji preko Universala može postići ogroman uspeh je Danijel, ali eto, izgleda da je moguće postati "najbolji pevač" zahvaljujući užoj i široj rodbini...dakle, ukinuti publiku, to je moj apel.

Tako je! Ukinuti publiku i da SAMO PROFESORI ODLUCUJU!!! NE trebaju nikakvi Tonciji i Ismete, vec samo oni ljudi koji sa njima rade svakog dana!

pa sad...ogromno je to...trziste, nije da nije...z:hm:

brand.gif

Joj, pa mogao je da se prijavi i u Dabaiu, a ne da nam ovde zavija.

Na početku je bilo rečeno da će se gledati kandidat kao kompletna ličnost. Dakle stav,pevanje, ponašanje van show-a... I eto ti Tončija koji kaže Danijelu:"Mi smo tvoju ličnost ostavili po strani,obraćali smo pažnju na to kako pevaš...".Tonči mu se nije vadio iz bulje. NIkakvih kazni nije bilo za nedolično ponašanje na akademiji. Znači od početka su određeni favorizovani. Plus ono što su Hrvati izmešali brojeve telefona... Dokaz da je čitav show(po pitanju pobednika) namešten!!! Ekipa koja je ispala ranije će mnogo dalje dogurati nego sami finalisti.

A za Tončija imam poseban hate! Vrhunac su bile njegove izjave:"Molim publiku da se stiša da ne bi ispraznio halu". Zamisli ti njega?????Koji je on faktor da preti publici? Da sam ja bio tamo gađao bih ga nečim al s ciljem da ga povredim jer je stoka neopisiva!Ne može da napravi red u svojoj kući pa je došao u Srbiju da se iživljava!

U redu je da neko komentarise da po njemu Vukasin ili ne znam ko najbolje pjeva ili da Adnan ima slabije vokalne mogucnosti od njega,ali komentarisati nekoga na nacin na koji vi ovdje komentarisete Adnana je ne samo prosto i tupo kao sto ti rece,nego i vise govori o vama samima nego njemu. Momak je pobijedio,i povratka nema,ocigledno je da ima svoju publiku,ljude koji ce ga slusati,pa pjevao on rock ili narodnu muziku,a mislim da nijedan drugi takmicar da je pobijedio ne bi pjevao u duetu sa Rihannom ili Eminemom,kako su svi pomislili na pomenu Universala.
Uostalom,engleski moze nauciti,isto kao i ponasanje pred kamerama.

Ma moze da i naruci jos jedan mozak preko teleshop-a, ali mu to nece pomoci, jer ce prvom prilikom da se prikaze onakav kakav je, uostalom, nama ne mora jer smo ga videli i nazalost gledali i kad su vec bile takve okolnopsti da smo imali uvid u ono sto su radili i koliko su radili, ali i koliko su imali materijala od kuce, Gado definitivno ne zasluzuje ono ono od sinoc, a o kategoriji njegovih navijaca i da ne govorim.

Ovo za Bosnu i Bosance ne znam ko je rekao, ja nisam sigurno.
Ali zato jesam napisala da je Adnan prost i tup. To jesu moje reci iza kojih apsolutno stojim.
Znaci, nisam imala sta da se prepoznajem kad sam to ja licno napisala.

E ti tako pametna i fina treba da radis neku kampanju Babaji, da ga malo prosvetlis, trebace mu to sad kad krene u osvajanje evropskog trzista :sanke:
Kad ga branis da bar imas neku korist od toga, a ne samo zadovoljstvo :)

Napisala si u drugoj poruci da su budale i fanatici,tako da nijesi to,ali eto slicno jesi.
Ma imace on nekog da mu pravi kampanju sigurno,nemoj si ti poslije tako lijepih rijeci brinuti za nega...meni je vec i dosadilo na komentarisem na ovoj temi..:sanke:

To je bila šala,ali ipak ne znam zasto svi toliko osudjuju negovo ponasanje u kuci.. Da podsjetim,i Vukasin se potukao sa Danijelom,sa Sajkom za malo,pio u velikiiiim kolicinama,bio poliven kafom po licu,pametovao i psovao isto koliko i Adnan,pa sta.. boli me uvo je li neko lik ili nije,Adanan je pobijedio iako je Vukasin vokalno bolji,sta mi tu sad mozemo,da pljujemo po Adananu za utjehu? Ne,hvala...ja samo realno sagledavam cinjenice.

Po pravilu svaka tuca = izbacivanje iz kuce tako da se niko nije tuk`o

Psovati kao Gadnan nemoze 15 ljudi zajedno ;)

Ako je to tvoje realizam onda nemamo vise sta da komentarisemo tvoje postove ;)

Ma moze da i naruci jos jedan mozak preko teleshop-a, ali mu to nece pomoci, jer ce prvom prilikom da se prikaze onakav kakav je, uostalom, nama ne mora jer smo ga videli i nazalost gledali i kad su vec bile takve okolnopsti da smo imali uvid u ono sto su radili i koliko su radili, ali i koliko su imali materijala od kuce, Gado definitivno ne zasluzuje ono ono od sinoc, a o kategoriji njegovih navijaca i da ne govorim.

Vrijeme ce pokazati...ja se nadam da ce se Igor pokazati u pravom svijetlu u narednom periodu.:)

Po pravilu svaka tuca = izbacivanje iz kuce tako da se niko nije tuk`o

Psovati kao Gadnan nemoze 15 ljudi zajedno ;)

Ako je to tvoje realizam onda nemamo vise sta da komentarisemo tvoje postove ;)

Imao si priliku i sinoc u pregledu da vidis kako je skocio i rekao Danijelu,nesto kao ustani ako smijes,i odgurnuo ga rukama,a da nije bilo ostalih studenata doslo bi tuce...:)
Ja kazem da je realnost da je Adnan pobijedio i da vrijedjanje istog to ne moze promijeniti,i kazi mi sta tu nije realno?
Nego,smorih se ovdje...bye;):)

Samo je jedna stvar dovoljna. Koliko ljudi bi radije slusalo Vukasina ili bilo koga od finalista+Igora ili mozda Adnana? E sad sto se ljutimo i ovoliko svi po Adnanu. Zato sto nam se smucio taj primitivizam, prostakluk, plitkost uma i duha, talenat (koji je mizeran u odnosu na ostale), vaspitanje, kompleksi, ego i na kraju drskost koju ima da se na kraju raduje "pobedi" (sam je rekao i to sviiiima da je Mileta Kitic DAO NOVAC njegovim navijacima da glasaju), koju Adnan ima. Njegova podrska sa sela i iz Bosne je postala nesnosna, kao da je ne znam odakle (da su svi poceli tako gde bi nam kraj bio, "Nemoj zbog Zivinica, nemoj zbog Bosne"-pateticno do srzi, kao da je otisao na Olimpijadu, a ne u OT). Plicak, sta reci. Zbog svega ovoa mi je jaaaako drago sto nece dugo trajati, a uzdam se u Sonju, Danijela i Vukija da ce nesto pametno uraditi od svega, a da nece spucati novac u belo limuzince i pivu.

PS: Ovo je bio gnev zbog Adnana, a bolje da ne pocnem i po produkciji i B92.

Samo je jedna stvar dovoljna. Koliko ljudi bi radije slusalo Vukasina ili bilo koga od finalista+Igora ili mozda Adnana? E sad sto se ljutimo i ovoliko svi po Adnanu. Zato sto nam se smucio taj primitivizam, prostakluk, plitkost uma i duha, talenat (koji je mizeran u odnosu na ostale), vaspitanje, kompleksi, ego i na kraju drskost koju ima da se na kraju raduje "pobedi" (sam je rekao i to sviiiima da je Mileta Kitic DAO NOVAC njegovim navijacima da glasaju), koju Adnan ima. Njegova podrska sa sela i iz Bosne je postala nesnosna, kao da je ne znam odakle (da su svi poceli tako gde bi nam kraj bio, "Nemoj zbog Zivinica, nemoj zbog Bosne"-pateticno do srzi, kao da je otisao na Olimpijadu, a ne u OT). Plicak, sta reci. Zbog svega ovoa mi je jaaaako drago sto nece dugo trajati, a uzdam se u Sonju, Danijela i Vukija da ce nesto pametno uraditi od svega, a da nece spucati novac u belo limuzince i pivu.

Svaka cast, slazem se u potpunosti !!!

i ja se slažem sa ovim u potpunosli....

Slažem se i ja...
I iskreno, drago mi je što Vukašin nije pobedio, zato što će sad sam moći da izabere ponudu koja njemu lično najviše odgovara, kao što će moći da urade i Sonja i Igor (u kojeg se itekako uzdam da će napraviti neku karijeru)... A Babaja će samo da peva pesme koje mu daju, naravno, ako prvo bude umeo da pročita poneku reč od tog silnog engleskog...

tacno :worth:

Back