Operacija Trijumf

I da je Vukasin pobijedio, drugi serijal ce biti manje gledan, prvenstveno zbog toga sto ce takmicari iz drugog serijala biti puno losiji od ovih sad.

moguce je da sledeci studenti budu losiji od ovih, ali ima jos jedna stvar a to je da ljudi sada znaju koji je fazon operacije, i sta se zapravo trazi, koja vrsta muzike itd....
hocu da kazem da ce se prijavljivati oni koji vole takvu muziku a ne da u operaciju upadne Adnan za koga vjerujem da nije ni znao sta ce se pjevati u OT, sigurno je kontao da su u pitanju narodnjeci, ali konta: eto kad sam vec tu.......

Pobedio je duh ovih prostora. Narod je jos uvek duhovno i intelektualno siromasan. Ko kakvu muziku slusa to je definitivno odraz stanja njegovog duha. Oni i ne znaju za bolje. Dakle i dalje narodnjaci, ma kako se danas moderno zvali, jedini imaju na veliko prodju kod nas.

Neko je vec pomenuo kakva je najava bila za ovaj show, preko inostranih zvezda i ko zna cega sve ne, a na kraju se zavrsi tako sto svi otpevase po 2-3 puta iste pesme i sa Indirom u pratecim, nus-emisijama kao gostom?!

A tek izbor pesama :lol: Pa po tome se vidi da koliko Vukomanovici nemaju pojma. Mozda su muzicki skolovani, al nije uspesan svak u poslu u kom se skolovao. Oni od nekoga da naprave zvezdu? Od svake grupe/benda koji su svirali na galama uvek su odabrali najkomercijalniju i najbanalniju pesmu. Jos mi zvoni AC/DC - Highway to hell, od tolikog njihovog opusa, a primera je takvih vecinom ako se izanalizira sve.

I na kraju da je sve bilo bolje koncipirano i odradjeno mozda bi na kraju i videli neku nadu muzicke scene u nastajanju, za neki moderni pop. Ali da ce bilo koji show na svetu napraviti rock zvezdu, pa to je apsurd sam po sebi, jer nema hardcore zvuka iz takvog miljea.

Pozzzzzzzzzzz

n43014778438_9013.jpg

Hvala ti, ali ja bih radije da me ti smatras tupom i prostom sto njega smatram takvim, jer bih poraz svog intelekta i duha jedino dozivela da branim jednu takvu osobu kao sto je on.
Svako je objasnio da ga smatra nedovoljno talentovanim u odnosu na ostale ukucane i sta mu smeta u njegovom ponasanju. Niko ga nije tek tako i bez obrazlozenja nazvao bilo kojim imenom.
Ako je tebi on cool, samo izvoli, imas pravo na svoje misljenje.

Ne branim ga,samo mi prosto kad neko naziva nekog glupim samo zato sto je pobijedio on,a ne vas favorit...
I da,bas je cool lik.:sanke:
Btw,nijesam se sa nikim svadjala,kao ni ti vjerujem,samo iznosimo svoje misljenje..

Cek.. Koliko ja shvatam, ovja ugovor nije "pravi" ugovor za svetsku karijeru.. Samo za region. Nikome nije zagarantovan album na evropskom i americkom trzistu, i da bude predgrupa Stonsima i Rijani. Ipak, pobednik postaje Universalov pevac, i, ako se pokaze kao kvalitetan, ima odskocnu dasku za svetsku karijeru (mogu da ga poguraju u Evropi i svetu). Ako se pokaze kao neko ko ne moze da uspe van svog sela, nikom nista.

Mi smo dobili tu vrstu pobednika i to je to. Njemu je jos ok, on samo hoce da bude glavni baja pred trebama u Zivinicima i da predstavlja Bosnu na Evroviziji. On ni ne zeli da peva sa Rijanom i Dzegerom.

S druge strane, mozda Adnanova pobeda ima i bolje strane... Svi su ucesnici vezani ugovorom za Emotion, ali pobednik najevise. Odnosno, pobednik najmanje sam moze da odlucuje o svojoj karijeri i pesmama (setimo se Cvete Majtanovic koja ima dobar glas, ali su joj napisali 2-3 s.ranje tralala pesmice). Mozda je bolje da Vuki, Djole, pa i Danijel, Sonja... budu slobodniji da prave svoje izbore.

On nezna ko su Rijana I Dzeger :D

Ja stvarno ne kapiram sta se bunite i zalite sto je pobedio.Muslimani se organizovali,glasali i neka je pobedio!Sto se mi nismo tako organizovali,zato sto nas boli uvo...Njima nije bitno sta on zna,jeli talenat ili nije,on je njihov i svi su bili uz njega.i ja im skidam kapu za to...

:eek: :eek: :eek: :dash:

Molim te reci da se zezas ili bar da nisi videla zivo bice u zadnjih 15 godina

To je bila šala,ali ipak ne znam zasto svi toliko osudjuju negovo ponasanje u kuci.. Da podsjetim,i Vukasin se potukao sa Danijelom,sa Sajkom za malo,pio u velikiiiim kolicinama,bio poliven kafom po licu,pametovao i psovao isto koliko i Adnan,pa sta.. boli me uvo je li neko lik ili nije,Adanan je pobijedio iako je Vukasin vokalno bolji,sta mi tu sad mozemo,da pljujemo po Adananu za utjehu? Ne,hvala...ja samo realno sagledavam cinjenice.

Ne branim ga,samo mi prosto kad neko naziva nekog glupim samo zato sto je pobijedio on,a ne vas favorit...
I da,bas je cool lik.:sanke:
Btw,nijesam se sa nikim svadjala,kao ni ti vjerujem,samo iznosimo svoje misljenje..

A ko je to moj favorit?
Meni su se tokom celog serijala vokalno najvise dopali Sonja, Igor, Vukasin i Danijel.
I bilo mi je ok da pobedi bilo ko od njih.

Na tvoju zalost, nisam ni malo prosta da bilo koga mrzim jer nije pobedio moj favorit. Nisam ni imala favorita, niti sam glasala, ali sam znala ko za mene najbolje peva i bilo je nekoliko takvih.
Rekla sam da je Babajic nekulturan, sto je sam pokazao i tu moje reci nisu ni potrebne, i da je medju najlosijim vokalima na Akademiji. Samo zato sto nije medju boljima, ne zasluzuje pobedu i to je izazvalo moju potrebu da kazem nesto ovde.

I onako uzgred receno- za nekoga ko vodi racuna o tome kako se ljudi odnose prema drugima, previse druge forumase nazivas prostima, glupima i slicno. To ne bi trebalo da radis ako si prefinjena.
Ovde ljudi komentarisu pobednika/takmicare, niko nije uvredio drugog clana foruma i nazvao ga nekim ruznim imenom sem tebe. Kao mi smo prosti sto kritikujemo pobednika, a ti si fina sto nas nazivas prostima...

Ali dobro, to je tvoja stvar.

Jedno generalno zapazanje-Dosta smo posvetili paznje Adnanu, mnogo vise nego sto zasluzuje :) A to je bez veze :)

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne kapiram sta se bunite i zalite sto je pobedio.Muslimani se organizovali,glasali i neka je pobedio!Sto se mi nismo tako organizovali,zato sto nas boli uvo...Njima nije bitno sta on zna,jeli talenat ili nije,on je njihov i svi su bili uz njega.i ja im skidam kapu za to...

to je tacno, da smo barem u pola angazovani kao "oni" , ne bi se dogadjale ovakve stvari.

to je tacno, da smo barem u pola angazovani kao "oni" , ne bi se dogadjale ovakve stvari.

U pravu si, ali kao sto neko vec rece ovde, nemamo svi krave i sitnu stoku da ih prodajemo i kupimo tuce kredita za glasanje.
Oni su budale sto su spiskali tolike pare. Potrosili su sigurno budzet za 2009. :)
To je smesno, to je samo jedno takmicenje. Nek bacaju pare budale.
Jok treba da se trkam sa fanaticima i trosim pare za dzabe... oni su ludi. Ok je poslati par poruka, ali verujem da su slali mnogooooo vise od toga.
I ludilo pobedi pamet, kao i uvek :)

Poslednja izmena:
U pravu si, ali kao sto neko vec rece ovde, nemamo svi krave i sitnu stoku da ih prodajemo i kupimo tuce kredita za glasanje.
Oni su budale sto su spiskali tolike pare. Potrosili su sigurno budzet za 2009. :)
To je smesno, to je samo jedno takmicenje. Nek bacaju pare budale.
Jok treba da se trkam sa fanaticima i trosim pare za dzabe... oni su ludi. Ok je poslati par poruka, ali verujem da su slali mnogooooo vise od toga.
I ludilo pobedi pamet, kao i uvek :)

ma ja mislim da je sinoc svako iz Srbije ko je gledao finale glasao bilo bi drugacije.Nego nas narod razmislja-zasto bi ja dao 50 dinara,dace dugi....i tako u krug.A sad je kao svima strasno krivo...ma dajte...

mnogo bi bilo bolje da je aleksandar pobedio a ne koala. pa chak i pametnica vukasin bolje da je pobedio. pa i danijel chak. svi su originalniji, harizmaticniji i kreativniji od njega. al dobro sta je tu je. izgleda da uvek mora da pobedi ona "folk" opcija protiv rocka... vec imamo zvezde granda na jednoj strani, sto mora da folker bude pobednik i na ovoj drugoj, da kazem, normalnijoj... bezveze... dosadna koala...

ma ja mislim da je sinoc svako iz Srbije ko je gledao finale glasao bilo bi drugacije.Nego nas narod razmislja-zasto bi ja dao 50 dinara,dace dugi....i tako u krug.A sad je kao svima strasno krivo...ma dajte...

Ne, nego narod razmislja: zasto bih ja dao 50 dinara da mozda pobedi neki tamo lik, koji mi nista ne znaci u zivotu, u nekom tamo showu, kog se prekosutra vise necu ni secati?

Back