Operacija Trijumf

Au, ako Adnan pobedi to ce biti gore od pobede one seljacine Sase Curcica u VB-u. Gore jer je VB sam po sebi sranje, ali ova emisija to ne bi trebalo da bude.
Ali ako Adnan pobedi bice sigurno sranje i to najvece ako se ja pitam :(
Toliki talenti ispadose a da pobedi Adnan, stvorenje tupavog izgleda, koji ne vara jer je zaista tup, covek koji je promasio show posto slusa narodnjake i pevace ih ubuduce, jedan prost skup svega najseljackijeg sto u sebi imaju Mile Kitic, Sejo Kalac i Mitar Miric zajedno... O Boze, ima li te?! :)

Poslednja izmena:
Strasno,Ana je ispala a bas sam mislila da ce umesto nje ispasi Nina.Bas steta al nema veze,sutra je ionako kraj pa se nadam da nece popediti Adnan.Kad sam ga videla kako skace kao slepac sto je imao najvise glasova samo sam se iznerviralaz:((

Au, ako Adnan pobedi to ce biti gore od pobede one seljacine Sase Curcica u VB-u. Gore jer je VB sam po sebi sranje, ali ova emisija to ne bi trebalo da bude.
Ali ako Adnan pobedi bice sigurno sranje i to najvece ako se ja pitam :(
Toliki talenti ispadose a da pobedi Adnan, stvorenje tupavog izgleda, koji ne vara jer je zaista tup, covek koji je promasio show posto slusa narodnjake i pevace ih ubuduce, jedan prost skup svega najseljackijeg sto u sebi imaju Mile Kitic, Sejo Kalac i Mitar Miric zajedno... O Boze, ima li te?! :)

Šta fali čoveku...
Nekad i najgori pobedi.
Ako je publika pijana šta se tu može.
Glasam za Vukašina izbacivača.

Ni ne mesam se u tudje ukuse samo kazem svoj...
Znam da Igor nije ali to je jedna Akademija nije kuća....kao u VB-u. ( mislila sam na celokupni show Operacije Trijumf, nego nisi me dobro shvatila. )
z:poz:

Ja sam dobro shvatila no se ti nisi dobro izrazila.
Akademija je objekat ne show i ako mislis u show-u ondak tako i kazi.
Niti sam rekla da se mesas u tudje ukuse.
Prosto sam iznela svoj stav kontra tvog.
A to je da Nina nije po meni ni priblizno lepa kao neke od devojaka koje su prosle kroz Show a ni pevacki ne stoji bas cvrsto.
Nema potrebe za brecanjem.

Adnan mi je stvarno antipatican, a sto se ostalih tice, svejedno mi je ko ce pobediti, svi su jako talentovani. Danijel ima najbolje glasovne mogucnosti, iako je kao licnost grozan, ali dobro, niko nije savrsen. Isto tako, i Vukasin mi je simpatican, kao i Aleksandar... Sto se tice Nine, tu sam nekako neutralna...Samo ne Adnan!!!!

Nažalost, imam osećaj da Aleksandar neće pobediti ... a on mi je nekako najharizmatičniji od svih i najviše mi se dopada..... po boji glasa, melodičnosti i izgledu.

Adnan me je sinoć prijatno iznenadio sa Temperom - naježila sam se kako je dobro otpevao .... Nina takodje ... Vukašin je sve bolji i bolji .... Danijel je standardno dobar .... Tako da, ko god od njih petoro bude u opticaju za pobedu, mislim da će biti OK ....

Nažalost, imam osećaj da Aleksandar neće pobediti ... a on mi je nekako najharizmatičniji od svih i najviše mi se dopada..... po boji glasa, melodičnosti i izgledu.

Adnan me je sinoć prijatno iznenadio sa Temperom - naježila sam se kako je dobro otpevao .... Nina takodje ... Vukašin je sve bolji i bolji .... Danijel je standardno dobar .... Tako da, ko god od njih petoro bude u opticaju za pobedu, mislim da će biti OK ....

???? ja sam se najezio kako je LOSE otpjevao!!!!
A za Vukasina, Ninu i Danijela se slazem, a ako Adnan pobjedi to ce biti bruka.....

Adnan ima sigurno da pobedi... nema vise dorbe muzike, nema vise rock-a, popa.. sve je otislo bestraga.. slusaju se narodjaci i to je.. i zato ce Adnan da pobedi... ja ne mrzim decka, neka, ako pobedi, pobedi.. lepo peva... ne znam... zato se nisam ni udubila da gledam ovo sranje d aposle kukam, kada ispadne neko koga volim a pobedi onog koga mrzim...

Adnan ima sigurno da pobedi... nema vise dorbe muzike, nema vise rock-a, popa.. sve je otislo bestraga.. slusaju se narodjaci i to je.. i zato ce Adnan da pobedi... ja ne mrzim decka, neka, ako pobedi, pobedi.. lepo peva... ne znam... zato se nisam ni udubila da gledam ovo sranje d aposle kukam, kada ispadne neko koga volim a pobedi onog koga mrzim...

1.Dobar si momak
2.Adnan veze nema
3.Vukasin ce da pobjedi...

Kako možete da kažete da veze nema neko ko je ušao u finale ... Oni su svi talentovani .... Samo što preferiraju različitu vrstu muzike.

Adnan veze nema, e sad sto njega ziri i Zivinice cuvaju to je druga prica.....On da nije iz Bosne tesko da bi dogurao do finala, a jos OT je pop-rock show a on je narodnjak, sto nije otisao u ''Zvezde Granda''?

Back