Operacija Trijumf

Hvala Bogu da je ispala Ana, kako falsira pa to nije normalno....
Ne daj Boze da pobede Nina, Adnan ili onaj zrikavi Aleksandar.... On nimalo duha nema u sebi :(
Ja sam za Vukasina, pa Danijela....

A da sam se ja pitala Djole i Sonja bi bili pravi pobednici :D:D

Vukasin
660 37.2%

Aleksandar
498 28.1%

Adnan
325 18.3%

Danijel
221 12.5%

Nina
71 4%

SVI ZA VUKASINA!!!! Nema sanse da Gadnan pobedi. Ono jeste sinoc bilo iznenadjenje, ali on radi upravo ono oko cega se ljutila Jasmina na Danijela, rekla je da on gradi karijeru na sestrinoj i da verovatno ima podrsku njenih fanova, e sad isto radi Gado sa fanovima granda, Milete Kitica kojeg verovatno prate i ostale ''zvezde'', a da ne govorim o Zivinicama i Bosni (kao da je sa Marsa pao pa ga velicaju u nedogled). Ako on pobedi, onda ceo smisao projekta ode niz Savu, a to je da se napokon formira osnova za jednu kvalitetnu muziku, koju jedno duze vreme nije bilo.

Poslednja izmena:
А на сва звона је било да ће доћи у емисију Џони Штулић а није па неће човек да се брука и остао је доследан принципу. Надам се да ће да победи ЋИРИЛИЦА и неки Србин макар имао и цигански пасош мала шала.

Mislim da sam milion puta rekla da bih volela da pobedi Aleksandar. Isto tako sam znala da to verovatno nece biti tako. Volim ja njega, al fali njemu jos malo...dobro ima vremena.
Navijam za Vukasina veceras. Momak ubija kako dobro peva...Ninu necu da komentarisem.
Danijel...hm, za mene licno zvezda nikad nece biti neko kome je JK pojam za zvezdu, skoro pa idol i ko gradi svoju karijeru od samih pocetaka po njenom receptu "daj da ja pravim skandale i da budem zanimljiv, pa neka me mrze, bice i onih koji ce da me vole"
A Adnan...nemam nista protiv coveka mada jeste malo pros' k'o mas'. Ali, buduci da je ceo OT zamisljen kako bi se popularizovala neka druga, pomalo zapostavljena vrsta muzike (kad kazem to mislim na siri auditorijum i ove omladince koji jos ne znaju ko su U2 i sl. z:lol:) i sad na kraju da pobedi neko ko je jedva pop, a solidan folk pevac..e onda ***...razocarana sam.
Izgleda da smo i dalje svi skupa samo zemlja seljaka na brdovitom Balkanu....z:(

DAKLE LJUDI MOLIM VAS GLASAJTE(SAMO NE ZA GADNANA)PLEASE<AKO ON POBEDI JA OVO SRANJE VISE U ZIVOTU NECU GLEDATI,I JA CU GLASATI(ZA DANIJELA)..........ZNACI BOLJE DA POBEDI VUKASIN NEGO ON,BEZ GRAMA MOZGA.............STRASNO
sto se tice ovoga da je ispala ana-SUPER

eto, da saberem utiske sa poslednje Gala veceri, pred ovo finale:
Adnan - falsira kako otvori usta, standardno.
klasican folker, ne znam sta trazi u operaciji. :(
jezila sam se dok je pevao "kao tempera". :neutral:
Makedonac - "mornar" je zvucao ocajno, a generalno gledano, bar tu pesmu je lako otpevati.
uopste, ide mi na zivce jer je jako mlitav, apsolutno ni malcice energije ne izbija iz njega.
Danijel - standardno dobar, na stranu to sto mislim da je kompletan idiot.
talenat mu je neosporan, kao i trud.
mada, uz akija bih i ja zvucala dobro. :D
Ana - ispala ocekivano.
znala sam da ce publika tako glasati, zahvaljujuci Dragicu koji ju je spasao od nominacije neznamnijakoliko puta, pa je stvorio inat u ljudima.
Nina - bleda je bila, prilicno, sto me zacudilo.
mislim, pesme koje je dobila su prakticno receno smejurija.
mislim, "tek je 12 sati", dajte, molim vas. :neutral:
Vukasin - e, moram da kazem da me je sa "Angels" stvarno odusevio.
mislila sam da se nece pokazati, a bilo je totalno suprotno.
sve je bilo savrseno. svaka sitnica. :)

da se osvrnem i na nastupe nekih od bivsih ucesnika:
trio u sastavu Sonja, Milica, Antonija je pokazao ono sto sam sve vreme i mislila.
samo sam jos jednom potvrdila.
tek kad su ih spojili sve zajedno, razlika je bila takva da je parala usi.
"don't let go" - Milica i Antonija su bile nistavne u odnosu na Sonju koja pusti glas i oboji svaki ton na pravi nacin.
pored nje, ove dve deluju kao da imaju anginu. :neutral:

a Djole, Nikola i Nikola, i njihova izvedba "White wedding"...opet bledo, po mom misljenju, ali su definitivno soumeni, napravise atmosferu kakvu ovi preostali nisu jos nijednom.

p.s. nesto sto nema veze sa temom, ali moram da kazem, iako cu pocrveneti, heh.
znaci, gledam ovu Ninu na poslednjoj Gala veceri.
ljudi, kako je lepa devojka, kako joj oci sijaju i kako pleni, pa to je neverovatno.
mislim, kad bih imala sansi kod nje, mislim da bih svoje opredeljenje dovela u pitanje.
:rumenko:
:D

Nadjoh ovu vest na netu, pa da postavim...verovatno ste vec culi/videli...al et' z:p

Objavljen pogrešan broj za glasanje
Uoči finala regionalnog showa "Operacija Trijumf" hrvatska Nova TV dovela je u pitanje regularnost glasanja za pobjednika takmičenja. Naime, objavljivanjem pogrešnog telefonskog broja, od utorka prošle sedmice glasovi iz Hrvatske namijenjeni makedonskom takmičaru odlaze na konto Crnogorke Nine Petković.
Srbijanski mediji prenose da je Nova TV pored imena oba kandidata objavila isti telefonski broj, čime je Makedonac Aleksandar Belov ostao bez glasova iz ove zemlje.

Pobjednika, koji bi trebao biti proglašen u ponedjeljak navečer, trebali su izglasati građani iz pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, a ovim je, nameće se zaključak, cijeli proces glasanja doveden u pitanje.
Iz Nove TV i produkcijske kuće "Emotion" još uvijek se nisu oglasili komentarom na ovaj događaj, po nekima ravan skandalu

ne znam, ali čini mi se da će večeras finalisti izvesti pesme koje će se naći na kompilaciji :think:
inače, čuo sam neke pesme od "nekih" studenata i samo ću reći fanovima Đoleta da je njegova pesma najveći promašaj ;)

Tako sam i ja shvatila iz razgovora Mihajlovske i Bebicke - svi studenti za koje su napisane pesme izvode ih veceras + valjda dve pesme pevaju svi finalisti..

Inace Djoletova pesma jeste promasaj....Cuh je i ja...:(

Back