Operacija Trijumf

Ako Vukašin pobedi ima jedna sitnica. On je nastupio prvi na prvoj Gala večeri.

Ivan Ljuba (VB) ušao je prvi u Kuću(Velikog Brata).

Ako Danijel pobedi voleo bih da vidim Jasmininu i Paunovićevu facu. Hahahahahaha.

Svejedno pobeđuje dobar pevač.

e,ja i dalje ne mogu da verujem da je Danijel jos uvek tu. Eto,toliko o verodstojnosti glasanja. Nisam ni sam siguran koliko ima online anketa koje glase "Koliko vam je odvratan Danijel". Sve su to gluposti. Cak su i oni koji su talentovani (sada vec naravno izbaceni) tek u proseku. Moj savet je da redovno posecujete svirke u Beogradskim klubovima jel ce te tamo naci ljude koji bi svima njima nabili teske komplekse u pevanju. (eto,pocevsi od mog pevaca...pa nasiroko).
Elem,100% namestaljka,al ce prvo da vas izmuzu za sto vise SMS poruka.

Srecna vam Nova Godina! :D

Ovo je jedan klip na koji sam veceras naleteo. Ukoliko se orijentisem na logo u uglu i datum, mislim da je u pitanju (ovog puta) madjarska verzija OT :-). Devojka peva "Molitvu" delom na madjarskom delom na srpskom, jer i zivi u Subotici i Budimpesti, inace stigla je do polufinala. Ovo sam stavio cisto da vidite i cujete kako zvuci (za sve koji do sada nisu imali priliku).
PS: Nemojte misliti da ovako lobiram za Danijela sto pronalazim svasta u vezi sa pesmom koju peva njegova polu sestra.

Poslednja izmena:
Meni su svi ok u kuci osim Daniela. Nemam nista protiv da ovi ostali pobede ali ovaj ... moze da bude talentovan koliko oce ali je budala i skot od coveka. U pojedinim trenucima mu proradi neko ludilo. Vukasin i Ana do pobede!

Ali to je pogresan nacin razmisljanja...Kada on izadje iz te kuce, ti vise neces znati kakav je on privatno i sta radi, vec ce te zanimati samo njegove pesme...Ako ti se te pesme svide, i ako ti se svidi kako on peva, zasto bi te zanimalo njegovo ponasanje koje tebe apsolutno ne dotice, kao ni nikoga drugog osim onih u njegovom okruzenju...
Kako mozes tvrditi da bilo koji pevac koga ti volis nije obicna smradina kad se ugase kamere...Ali ti to ne znas naravno, vec ga volis samo zbog njegove harizme, njegovog glasa i pesama...
Znas, ovo nije takmicenje u lepom ponasanju, vec u pevanju! Zasto onda ne bi pobedio onaj ko je najvise talentovan, a ne neko ko zbog svoje pristojnosti i simpaticnosti dobija publiku iako nema pojma o muzici...

e,ja i dalje ne mogu da verujem da je Danijel jos uvek tu. Eto,toliko o verodstojnosti glasanja. Nisam ni sam siguran koliko ima online anketa koje glase "Koliko vam je odvratan Danijel". Sve su to gluposti. Cak su i oni koji su talentovani (sada vec naravno izbaceni) tek u proseku. Moj savet je da redovno posecujete svirke u Beogradskim klubovima jel ce te tamo naci ljude koji bi svima njima nabili teske komplekse u pevanju. (eto,pocevsi od mog pevaca...pa nasiroko).
Elem,100% namestaljka,al ce prvo da vas izmuzu za sto vise SMS poruka.

Srecna vam Nova Godina! :D

Moje mišljenje je skrpz suprotno od tvog.

Navijam za Vukasina,ali ako Danijel pobedi,opet cu biti srecna jer mislim da je sjajan vokal,i kad peva mozes stvarno da osetis da to i oseca...
Slazem se sa Borisom,ovo je takmicenje u pevanju,ali i kao osoba Danijel me je vise puta razocarao svojim ekscesima,ali nije los covek...Cak mi je veoma simpatican.

Ne verujem da ce pobeda doneti najvecu "slavu" onom ko zavrsi prvi.Oni tek pocinju,i ko zna sta ce biti...

Moje mišljenje je skrpz suprotno od tvog.

Pa,onda ga bar iznesi. Nemam nista protiv sto se tice misljenja,sto ljudi sto cudi,al ti govorim iz iskustva,posto se muzikom bavim od 7. godine. To je covek koji ne moze da izvuce ni 2 i po oktave,a bilo je ljudi (pogotovo devojaka) koje su razvlacile i po 4 bez problema. One su sada izbacene. Ja sam samo u SKC-u slusao momke koji kidaju 4 oktave na eks,bez grimase na licu.(ako uzmes kao preduslov da je zenski glas,od rodjenja duplo visi od muskog -100Hz < 200 Hz,zamisli onda kakve su devojke trebali da dovedu) Znaci,prvo i osnovno,izbor im je bio ocajan,te se glasovne mogucnosti odmah dovode u pitanje kao preduslov za ulazak. Ako gledamo po izgledu,meni je on smesan kao cirkus,ali to necu da uzimam u obzir posto je to subjektivno misljenje. Ako gledamo po ponasanju,tu je "najgori od sve dece". Iznesi mi jedan kvalitet "Zvezde" koji on poseduje i sve ce biti u redu.

Eto,poslusaj kako je otpevao "Magdalenu" i onda poslusaj original verziju. NEUPOREDIVO. Nije mi cilj da bilo koga pljujem od njih,al je to bes koji se u meni skuplja vec jako dugo,a razlog je to sto je ovaj narod muzicki unisten,bas zbog toga sto mu se ne nudi razlika.

Danijel je Magdalenu otpevao sasvim ok,i iskreno nadam se da ako ne pobedi uspe,jedino nam je on ostao,bilo bi ok da u Srbiji pobedi Srbin...U svakom slucaju vecina je ok....Mislim da su od studenta najgori Adnan i Ana...Ostali pevaju ok.............

Back