Operacija Trijumf

Ovo večeras bio je nažalost POSLEDNJI dnevni pregled u OT1 .

Bilo je lepo. Šta znam. Možda je glupo što će finale (revijalni deo) proći bez Mike, Jasmine i Ivane. Vidim da su (Mika I Jamina) uvredile Emotion, ali zašto nema Ivane ??? Valjda zbog toga što je član OT benda..... Nije da ja njih tri nešto volim ali nastupiće 15 od 18 studenata (iliti 22) što mi je malo "osakaćeno". Ispade da ova šestorka i nije daleko dogurala jer umesto dvanaest njih će "dočekati" devet izbačenih (ili 10).

Pošto nema gostiju finala (što mi je neizmerno žao) nadam se da će bar scena biti izmenjena i da će biti...pa...Evrovizijski. Najviše bih voleo da je finale negde drugde, ali pošto 2 dana do proglašenja pobednika ništa ne javljaju, ne verujem.

Nadam se da će finale biti OK. Očekivao sam dosta više. Da bude na nekom većem mestu, da bude zvezda i da budu tu svi izbačeni. Vidim da moja očekivanja neće biti ispunjena......:(

Žao mi je što imaš to mišljenje. jer će baš Aleksandrova pobeda biti iznenađenje. Prema pričama (anketi , nepogrešivoj(smorio sam) ) Daniujel i Vukašin jesu glavni favoriti za pobedu. Nina je do skora bila zadnja a od danas to je ALEKSANDAR ! Prema anket na kojoj je glasalo preko 17 000 ljudi (i još se glasa) Aki nam leki (leti)......

Danijel Pavlović
5418 27.4%

Vukašin Brajić
5212 26.3%

Ana Bebić
2360 11.9%

Nina Petković
2318 11.7%

Adnan Babajić
2281 11.5%

Aleksandar Belov
2192 11.1%

Broj glasača : 19781

Ne bih rekao da je ovo velika razlika. Meni se vise cini da ce leteti Adnan ili Nina.

Back