Operacija Trijumf

Nije bilo mnogo glasova. Ali kao što rekoh glasanje za favorita je besmisleno. Svi su tu negde.

Ko ce u finale finala (ko ima najmanje glasova ispada)?
Vukašin Brajić (Rekoh ja)
925 21.2%

Adnan Babajić ( O bože moj)
917 21%

Danijel Pavlović (Znao sam)
765 17.5%

Aleksandar Belov (Za bolje i nije)
657 15%

Ana Bebić (pa. To joj je to)
575 13.2%

Nina Petković (Hmmmmm)
529 12.1%

Broj glasača : 4368
Prvo glasanje : уторак, 30 децембар 2008 14:19
Poslednje glasanje : среда, 31 децембар 2008 14:08

www.operacijatrijumf.net

Jes brate...Ja mu se ne mješam u glas i sviranje.Svaka čast.Ali kao ličnost je 0 od čovijeka...On da se ne pozdravi sa Nikolom.A da:ae što ima 1,5 m on se još sagne i pogrbi pola metra,tako da ni na šta ne liči...

Poslednja izmena:
Nisi jedini..Jooooj,za Adnana bi trebala dosta pisati...Ma samo da kazem da O.T nije za njega.Za njega su Zvezde Granda...

Slazem se! On kad bude izaso sa akademije on ce da se bavi turbo-shit-om! i dzaba je ishao na one silne chasove,trebao je da se prijavi za Z.G. i da zapeva neku cecinu pesmu!!

A bas bi voleo da pobedi Danijel,zato sto im kontrira i nervira ih!A i on je jedini nash,onaj Vukashin neki meshanac! Niti je SRBIN niti bosanac!!! Na svakoj gali mu pise BIH!

@Fibiskus

Ukoliko su to pesme onda gostiju NEMA. Neće valjda dovesti Čolića ili AC/DC ? Hahahaha

Ostali su bili. K2 mi i nisu neka senzacija za finale.

Možda i bude gostiju ali dueta sa studentima izgleda ne. :(

Ne znam kakav im je plan za finale, ali mozda je ovako i bolje, da ih vidimo onakvi kakvi su i sta sve mogu, bez pokrivanja i vadjenja od strane gostujucih muzicara.
PS: Opet ja o francuskom SA. Tamo je Rihanna otvorilia i zatvorila akademiju, pa mozda i ovde bude ponovo Anastasija, mada cisto sumnjam.

k'O ŠTO REKOH. kvalitet pobeđije !!!

Ko ce u finale finala (ko ima najmanje glasova ispada)?
Danijel Pavlović
3365 33.5%

Vukašin Brajić
2705 26.9%

Adnan Babajić
1203 12%

Aleksandar Belov
1171 11.6%

Ana Bebić
861 8.6%

Nina Petković
750 7.5%