Operacija Trijumf

Ku*če se i on i Nikola...Nikola isto tamo glumi ludilo...Ono sa Adnanom...Teško je rekonstruisati celu situaciju,al ja najviše mrzim na svetu kad me neko tera da radim nešto što mi se ne radi,a što ne moram...Nikola:arrow:boy band je pomalo smarač:cool:

:ok:
Upravo zbog toga i što je najslabiji vokal od preostalih treba da ispadne...dosta je bilo provlačenja :thumbdown:

Sada cu da zvucim kao baba ogovaraca, ali...

Sta se dogodilo sa Danijelom? A Nikolom i Adnanom? Ja ne gledam dnevne emisije...

Dakle,Danijel je usao na cas plesa i rekao gde su igraci,na sta je Milica odgovorila da nisu dosli nesto tako i pitala ga sto je nadrndan a on je rekao da je bolestan i da mu nije dobro i ona mu kaze : cao:cao: On ode u drugu ucionicu i zalupi vratima i ona se naljuti i izvice na njega.Prvo zato sto je zakasnio,a zatim sto je lupao vratima.On joj se izvinio.
A ovo za Nikolu P. i Adnana nista specijalno igrali ne ljuti se covece i Adnanu nije islo i on rekao kao necu da igram a Nikoli je to zasmetalo,bla bla.By the way igrali su i Ana i Aleksandar tako da ne znam sto se toliko u'vatio za Adnana ali malo su se ispsovali i tako.
Jedva napisa ovo:D

Ma šta nije hteo...z.ebava sve redom u kući...ponaša se kao da mu je to dedovina - ustaje kad hoće,ide na nastavu i vežbe kad hoće...šta hoće,da mu se svi podvladaju i njega da slušaju :evil:

u prevodu - pametan čovek.

provalio je da profesore nije briga da li se neko trudi, oni su tu samo da odsede tih sat vremena sa studentima, zarade pare i eventualno daju neke savete i smernice onima koje to interesuje...

Mislim da ce biti bezveze, bar po onome sto sam cula.
Da se ne zanosimo, oni nisu slobodni da rade sta zele nakon ove emisije, vec su vezani ugovorom... osecam da to znaci da nema autorskih stvari, vec im pop kompozitori sklepaju pesme. Ne znam kakve ce biti pesme koje je uradio Dado Topic, ali ono sto sam cula je zivo s.ranje... Ono sto su probali Ana i Aleksandar, pa ok, neka pop zalopojka... Ali Sajku i Djoletu su dali nesto bezveze, a njih su, kao, prepoznali kao "rokere". Mmm... da. Jaki mi rokeri kojima kompoziyori sa estrade prave pesme.

Mislim da ce biti bezveze, bar po onome sto sam cula.
Da se ne zanosimo, oni nisu slobodni da rade sta zele nakon ove emisije, vec su vezani ugovorom... osecam da to znaci da nema autorskih stvari, vec im pop kompozitori sklepaju pesme. Ne znam kakve ce biti pesme koje je uradio Dado Topic, ali ono sto sam cula je zivo s.ranje... Ono sto su probali Ana i Aleksandar, pa ok, neka pop zalopojka... Ali Sajku i Djoletu su dali nesto bezveze, a njih su, kao, prepoznali kao "rokere". Mmm... da. Jaki mi rokeri kojima kompoziyori sa estrade prave pesme.

Da,i ja sam cuo neku 'grimasu' cini mi se,i nije mi bas nesto,ali videcemo.. Oni nemaju pravo nista da napisu za tu kompilaciju? Njah,gurnuce oni njih na neku turneju po Jugi s tim pesmama.. O,samo da se ne pretvore u Zvezde Granda! 'Ocemo nesto kvalitetno! :manikir:

Sad vidim i ovde temu, a vec sam napisala sta sam imala na pdf TV(a moram i ovde da napisem:lol:), pa da ne kuckam sve idem na copy/paste varijantu...

O, Boze!
Ja ne mogu da verujem sta sam gledala?!!
Najgori od sve dece od pocetka nisam gledala jer je nevidjena glupost od emisije (inace desavanja u kuci pratim), al veceras jesam, nazalost, i pitam se DA LI SU ONI NORMALNI???!!!! Pa ono je strasno!! Ta emisija kao da nema veze sa OT, potpuno je van koncepta tog show programa. Nema veze sa onim sto pokusavaju da promovisu putem OT i u smislu kvaliteta muzike, a i svega ostalog. Napravise cirkus da mi je muka! Od pocetka dovode nekakve goste koje nemaju blage veze sa muzikom i kojih bi se i Grand postideo kada bi se pojavili kod njih. A ovo veceras......KATASTROFA! Cirkus!
Onaj lik pece virsle, oni tamo nesto izigravaju u ringu, onaj moron Kostic skida one studente, one modelsice statiraju bez dve reci progovorene, maca po obicaju vice da me glava zaboli.....A kao slag na tortu, na samom kraju, pesma kojoj reci idu: Baby on your knees, give me ********, please - koju pevaju te iste statistkinje za ukras, tj. modelsice.
A u ponedeljak na gali Igor treba da peva Zute dunje........Mislim, ne kapiram.
Nakon toga mi i Zvezde Granda deluju kao da sam u operi.
Prostakluk, nekultura, seljoberizam, ma uzas!

Toliko unizavaju OT ovom emisijom, da se stvarno covek zapita da li su normalni i sta ce im to? Sramota za sve koji imaju veze sa OT, od Emotiona, producenata, preko direktora i profesora Akademije, pa i do samih studenata od kojih u toj emisije prave budalama (a bas su mi dragi).

:think::dontunderstand::thumbdown::dash::roll::pop:

Sto se tice buducnosti, mislim da ce neki biti zaboravljeni, neki imaju potencijal da postanu pop zvezde, a neki bi, ako se snadju i ako im dozvole, mogli da se nadju na rock sceni... Recimo, Djole, kome je gre'ota davati bilo sta drugacije da peva. Ili, ne znam... Sajkov bend? Mali nije rpeterano talentovan za pevanje, ali mozda je dobar basista.

Tuzno je sto mnogi od njih, koliko znam (Sajko, bese Vukasin, Djole... ) sviraju/pevaju u nekim bendovima sa ortacima, a oni sada to hoce da rasture i da vestacki naprave bend Sajko, Vukasin, Djole, Nikola P... neko pominje i Ivanu sto je prva ispala. A to je bezveze... Sajko i Vukasin nisu u nekoj "ljubavi", pa gde ce da budu u bendu. Da ne pominjem da ce sujete da se razdivljaju oko toga ko ce, na primer, biti pevac. A, naravno, nece ni praviti autorske stvari nego ce im drugi pisati pesme. Ne smem ni da zamislim na sta ce to da lici.

A za kompilaciju... Da se ne lazemo, ona mora da bude iole koherentna. Dakle, da ne iskace previse Djole pored Danijelove pesme. Dakle, nista od rocka. Nazalost, bojim se da ce otici malo vise na drugu stranu, pa ce povuci na sladunjavi popic. Koji moze da povuce vrrrrlo lako na polunarodnjaka.

Nemojte pogresno da me shvatite, znam ja da je ovo komercijalno s.ranje i da je rec o pop takmicenju, itd itd. Ipak, bilo bi lepo kada bi cilj OT-a bilo stvaranje pevaca popualrne muzike koja ne koketira sa narodnjacima... Dakle, ne moraju da forsiraju metal zvuk, ali da bar bude nesto sto nece moci na zurkama da se pusti izmedju dva bloka Cecinih pesama a da zvuci uklopljeno... (Na primer, Zeljko Samardzic je zvanicno pevac zabavne muzike, pa opet komotno mozes red njega, red Cece... E, to ne bih zelela da se desi). Ne znam da li sam dobro objasnila... :P

Back