Operacija Trijumf

Ovaj Danijel stvarno nije normalan.....pa,mislim brate,preterao je..............
Mislim da je njegov problem,pre svega,sto ga ostali studenti napadaju za sve.To se sve skupljalo i razbesneo se na Milicu.Verujem da ce zaista da se izvine..
Mislim da treba da ostane Nikola,zato sto,na njemu ,najvise,primecujem promenu na bolje.Vidi se da radi na sebi i na glasu,tako da ovo,sigurno nije njegov maksimum.Ne znam,cini mi se da on nije imao nikakvo muzicko obrazovanje pre Ot.Neki su se pokvarili.

Poslednja izmena:
Nije poenta u izvinjenju.
Profanka je tu zbog njega i treba da ima poštovanja prema njoj.
On idiot to nemože da skonta.
Važno mu je da se izvine ali mu nije važno da problem reši.

Delimično se slažem sa tobom. I mene je iznervirao ali....

Nije mi jasno zašto kažeš : Nije poenta u izvinjenju. Meni je baš poenta u tome. Pošto niko nije bezgrešan (a kamoli on:lol:) svako može učiniti glupost. Čini mi se kao da većina misli da on nema pravo na grešku. Žestoka svađa izmenju Nikole P i Adnana je završena - izvinjenjem.

"Važno mu je da se izvine ali mu nije važno da problem reši". Šta ovo znači ?

Bitno je napomenuti da je ova anketa do sada ne pogrešiva. Pogodila je i za Vukašina i Adnana iako je sve govorilo drugačije. Čak je i grupne odlično "prorekla"....

Ko ce proci dalje?
Ana Bebic
8971 50.3%

Nikola Paunovic
8857 [B]49.7%[/B]

Broj glasača : 17828
Prvo glasanje : уторак, 25 новембар 2008 10:53
Poslednje glasanje : субота, 06 децембар 2008 15:16

Danijel jeste burno odreagovao ali ni prof.se nije bolje ponela.Kazna bi mogla da mu bude da riba wc 15ak dana:mrgreen: Necu da sudim posto ne znam kako bih ja reagovala,jeste on zalupio vrata,uobrazen je itd.to stoji ali ona mu je jako drsko rekla da izadje sa casa.
Moram reci da mi se nije svidelo sto dok Danijel nije bio u sali svi studenti su ga ogovarali a onda kad je usao svi su ucutali i gledali u zvezde.Pardon,plafon.

Ma šta nije hteo...z.ebava sve redom u kući...ponaša se kao da mu je to dedovina - ustaje kad hoće,ide na nastavu i vežbe kad hoće...šta hoće,da mu se svi podvladaju i njega da slušaju :evil: ...maga.čina :thumbdown:
Njemu trebaju jedne dobre batine i da ga dobro istamburaju pa bi od sutra i ličio na muškarca a ne k'o šareni papagaj na šta sad liči.

Ku*če se i on i Nikola...Nikola isto tamo glumi ludilo...Ono sa Adnanom...Teško je rekonstruisati celu situaciju,al ja najviše mrzim na svetu kad me neko tera da radim nešto što mi se ne radi,a što ne moram...Nikola:arrow:boy band je pomalo smarač:cool:

E pa to ,kad glume neko ludilo,to me najvise izludjuje.. Mislim da su mnogi od njih normalniji nego sto se prikazuju onde.. Mnogi su se tu uziveli u svoje uloge posle svih onih gala i pohvala i fanova.. Svi pricaju o njima i oni su toga svesni. E,pa sad da bi se izdvojili iz mase oni teraju nesto svoje,prave se bahati,svadjaju se..

Back