Operacija Trijumf

Bas tako.
I jos tada, kada je bio nominovan odgurnuo je Nikolu Paunovica kada je ovaj krenuo da ga zagrli ...valjda iz besa sto je spasen Nikola a ne on sam.
Da ne pocinjem o tome da kada je voditeljka procitala rezultate nominacija i kada je rekla da Adnan ostaje na akademiji on se prvo iskakao kao majmun i onda se slucajno posle 5 minuta setio da bi mogao makar da zagrli Milicu. Pravi prijatelj nema sta.
Dobrodusnost i covecnost se ogledaju i u ovakvim "sitnicama"...a nas Adnan pade na svim testovima.

Upravo.
Lik misli samo na sebe. Ko to ne vidi .... ja ne znam sta da mu kazem.

Hm..nesto mi pade na pamet, pa da naglas razmisljam :think:

Kada se desio onaj smrtni slucaj i Daniel pusten kuci jedan dan, nije se mnogo pricalo o tome..Hocu reci sledece: Bio je slobodan neka 24 sata (ako se ne varam, nebitno sada) i za to vreme je on bio u vanjskom svetu i naravno, saznao sve moguce i nemoguce...na njemu se nisu primetile neke bitne promene, i dalje je isti i manje/vise se isto ponasa...Mislim, ako je mnogo toga saznao dok je bio vani, mogao je doprineti u svoju korist na povratku u kucu..:roll:

PS. - Kako li ce biti veceras na Gali :brus:

Bas su slatki :)
Sajko je bas fin i zreo decko.
Uporedimo na primer njega i Adnana. Adnan ne lici ni na sta, a Sajko je presladak i u svojih 19 godina nenormalno muzevan mladic. Adnan onako nikakav juri za suknjama ko besan, dok se Sajko ponasa normalno i drugarski se odnosi prema svim devojkama na akademiji.
Cak je i sav nezan prema devojci...
Neko bi da ima prodju kod cura kao Sajko bio toliko uobrazen i to i te kako iskoriscavao.
Ne kazem da Sajko mozda i nece kad bude izasao napolje, to se nikad ne zna ipak je on dosta mlad, ali svaka mu cast koliko je zreo i prizeman, odnosno kako se ponasa u kuci :klap:

Pa za Sajka po muzickoj skoli koju pohadja bas i ne kruze price da je fin nezan i dobar prema devojkama....

sad sam gledao kad je jedan pevao sve jos mirise na nju....inace ne pratim nista na tv...i sta ja znam...cuo sam ljude koji su to mnogo bolje pevali od njega....inace i gitarista je pogresio jednom xD znam, kreten sam sto to gledam :)mislim sto gledam da li je gitarista pogresio nesto :D

wow...kakve su ovo kalkulacije...

žiri & direktor su namerno namestili situaciju da studenti moraju da biraju između Nikole, za kog svi znaju da je najranjiviji i neke od devojaka, jer ukoliko bi ispala Ana, na akademiji bi ostale samo 2 studentkinje...a to niko ne želi.

što se nastupa tiče, da li je još neko stekao utisak da je Igor na nekakvim drogama? :lol:
lik se ponaša mnogo drugačije, napadnije...postaje užasno antipatičan...

što se ostalih tiče, žao mi je Ace, bez obzira na to što je favorit...trudio se ali ga je engleski totalno s*ebao...ostali su bili sasvim ok, da ne kažem prosek.

in the end, voleo bih da Ana ostane, ali tinejdžerke su na Paunovićevoj strani tako da je sve moguće...

Drago mi je sto je Vukasin ostao!
Hvala Bogu da je kvalitet pobedio... ipak ima ovaj narod mozga, kolko-tolko...

Nije mi jasno zasto nisu nominovali Adnana. Ko da ne smeju posle one frke koju je pravio :)
Aleks je bio katastrofa. Mislim da je glupo pravilo vezano za spasavanje favorita publike, jer ce tacno jedan covek do kraja biti spasavan.
Mozda bi bilo bolje da su smislili pravilo da ko je bio favorit jedne gale, ne moze biti i sledece.

I glupo je sto je ziri nominovao 3 devojke.
*** ispadosmo zatucani Balkanci- skoro sve zene ispadose iz emisije...

Poslednja izmena:
i meni je drago zbog ostanka Vukasina, iako sam bila sigurna da ce ispasti.. decko definitivno je jaci vokalno i jako mi se dopalo kako je izveo pesmu od Extreama, predivna balada :zaljubljena:
scenski nastup najbolji je imao Alexandar, a la Matrix version :D
nego, jeste li culi na kraju kada je Sajko pokazao tablu sa glasom za Sonju i dopisao "Ubicu se" a publika vice "Ubi se, Sajko!" :eek:..
voditelji su originalni, kao i uvek, Ana mi je mnogo simpaticna :) za razliku od Nikoline..
btw, Nikola P. je, po meni, bolje otpevao "Kao Ti" pesmu nego Marovic.. a Sonja mi je veceras izgledala najlepse do sad.. iako nije neka lepotica..
i takoc.. moje kratko zapazanje ove Gale.. tj.pojedinaca..

Gledah Galu, neke stvari me oped iznenadise. (Na primer, zasto Adnan nije na "onoj" klupi).

Zao mi je sto je ispao Djole, ali ljudi, Vukasin je bolji pevac. Nek je smrad ovako, valjda se ocenjuje pevanje a ne ponasanje u kuci. A Djoleta i ne volim zbog ponasanja u kuci vec zbog energije na sceni. Ipak, vokalno je Vukasin mnogo bolji. Steta samo sto su Djole i on nominovani relativno rano (da ne kazem pre Adnana, a bogami i Nine, recimo, pa i Ane).

Veceras me je Sajko prijatno iznenadio, bolje je pevao nego inace. Nije on neki pevac, ali ovo je bilo odlicno. Aleks... Sta ce Aleks. I sam zna da izadje na scenu i da se isprdi, da bi bio favorit publike. Vidi se da mu s jedne strane vise nije priajtno da stalno bude favorit, ali mora da mu je laknulo kada je cuo da bi bio na magarecoj klupi.

Dvoboj Ane i Nikole? Hrvatska protiv tinejdzerki, rekla bih.

Back