Operacija Trijumf

Hm, sinoćna gala je bila prilično ok. Iskreno, mislila sam da će mi biti žao ako ispadne Đole, ali nije mi bilo, jer je Soldier of fortune zvučalo... :neutral:
Za razliku od Vukašina, koji je, naravno, bio fenomenalan :worth: :worth: :worth:
Aleksandar :roll: meni on ni na jednoj gali nije bio dovoljno upečatljiv da bude favorit publike. Ne razumem, stvarno ne razumem pomamu za njim.
Igor je bio odličan, Nikola P. je bolje otpevao od Bojana Marovića, Sajko :worth: :worth: :worth:
ostali su manje-više bili ok, na mene nisu ostavili neki poseban utisak

Strashno je to koliko pljujete Djoleta, a nikada ga niste chuli uzivo, vec samo preko malih ekrana... Uzas...
A za ispadanje:
Nepravda, pa to ti je! Ovo je definitivno nameshteno! Na kraju ce ostati Danijel, Alex, Vukashin (ili Adnan), Igor i Nina. Zato direktor toliko spashav Ninu- ako ona ispadne crnogorci nece imati shta da gledaju i bice manjak para!

Ajde devojcurak smiri zivce, ne vidim da je iko ovde pljuvao Djoleta. Soldier of Fortune mu nije legla bas naj naj i sta sad. Niko ne tvrdi da ne ume da peva.
Naprotiv, svi ga volimo i pricamo kako je drag.

Odvratna i iritantna,nesigurna u sebe i tacka,ne znam kako da objasnim,a i njen glas mi se ne svidja.To dranje na foru Anastasije,kao da peva iz petnih zila.Jos jedna u moru slicnih,nema nista svoje.To je,jednostavno,kao kad vidite pevaca,prvi put na Tv-u,pa ili vas odbije ili ne.To je to.

Aleksandar :roll: meni on ni na jednoj gali nije bio dovoljno upečatljiv da bude favorit publike. Ne razumem, stvarno ne razumem pomamu za njim.
Igor je bio odličan, Nikola P. je bolje otpevao od Bojana Marovića, Sajko :worth: :worth: :worth:
ostali su manje-više bili ok, na mene nisu ostavili neki poseban utisak

Evo kako nas dve imamo potpuno različite doživljaje .... po meni je Aleksandar najharizmatičniji lik od svih njih (mogu reći i najkompletniji).... sinoćni nastup mi je bio baš dobar .... u svakoj pesmi, koju je do sada dobio, snašao se odlično ..... Tako nekako odiše nekom smirenošću i ima prelepu boju glasa .... uz to mu je glas melodičan i nema u njemu nimalo nervoze .... Po meni je rodjen za scenu ..... on je moj apsolutni favorit (eto odgovora zašto preko 50% ljudi uvek glasa za njega).

Igor mi je sinoć bio očajan ... kao i Danijel ..... Nije mi se dopalo kako su otpevali ...... smatram da su trebali biti nominovani.

I Nikola P. i Adnan su bolje otpevali od Marovića .....

Rezime jucerasnje Gale.

1 . Vukasin i Djolence
Obojica odlicni. Vukasin je svoj solo otpevao bolje nego Djole svoj ipak. Pesma mu je bolje legla. U zajednickom delu su obojica bili veoma dobri. Sve u svemu zadali su veoma veoma dobar zadatak ostalima.

2. Nikola P.
Sta god rekla Marina ja mislim da je ovo jedno od boljih Nikolinih izvodjenja do sada. Decko je i plesao i pevao, bez falsa, dao je potpuno novo ruho ovoj pesmi. Opet nepravedno nominovan. Stagod svi pricali ja necu priznati da je Paunovic los i prosecan. Ovaj decko lepo izgleda, ima divnu licnost i ima i solidan glas i talenat za ples. Zasluzuje bolji tretman.

3. Nikola Saric
Isti problem kao i uvek..on i lepo peva, sve to stoji ali peva mrtvo. Niakda na njegovom licu ne mogu da procitam neku radost, neku emociju koja bi ga vezivala za pesmu. Tehnicki jako dobar ali nesto fali. A to nesto nije fator X :D Vec samo malo zainteresovanosti za pesmu....

4. Adnan
Meni je bio dobar ..sto opet ne znaci da smatram da je zasluzio da ostane. Jedva cekam da mu vidim ledja.

5. Danijel
Tehnicki dobro ali opet fali nesto.
Mozda sam pristrasna...kao mala sam jako volela Losu i Plavi Orkestar. I danas....15 godina psole jos pamtim neku toplinu sa kojom je Losha tu pesmu otpevao. Te topline sinoc nije bilo...
Naravno da kopija nikada nije original ali svejedno. Pesma je odradjena ofrlje. Ocekivala sam bolje od Danijela...

6. Igor
Sta reci, odlican glas. Mislim da je jedared malo falsovao ali vrlo malo. Ista kritika kao i pre...on meni smesno izgleda da peva. Dobar od struka nagore kada ga snimaju...poraditi sa njim na scenskom nastupu.

7. Ubavo makedonce
Piskila sam od smeha...mnogo mi je sladak bio. Jeste da nema pojma engleski, jeste da nikad rock zvezda od njega biti nece....falila mu je energija, stav..ali svejedno mi je bio sladak:D Mogao je bas i da se skine ...tururur

8. Ana
Slatka, pesma joj je legla. Nezasluzno nominovana. Odusevili su me njen tata i kumovi juce ..sve sa mandarinama

9. Sonja
Standardno veoma dobra. Prelepa je bila sinoc.

10. Nina
Dobra. Opet ulazem zalbu sto je spasena i ovaj put. Guraju je bez mnogo pokrica.

Nominovani Nikola i Ana....
Iako sam zena pa bi bilo logicno da navijam za Anu ja navijam da ostane Nikola. Ana je divna i slatka i dobra ..sve to stoji...ali Nikola je jaci od nje.

Ja imam utisak da su ove tri nominovane da bi Nikola na kraju bio izbačen ... ali mož' narod da se zainati pa glasa za NIkolu .... ta taktika im nije baš dobra (odnosi se na žiri) ... jer realnih razloga za nominovanje njih četvoro ne vidim .....

Mada, kao što reče Huljić - svi će jedno morati da izadju .....

Jos nesto bih rekla... ja kapiram da Aleksandar ne slusa rock i to je ok, ne voli covek tu vrstu muzike, ima pravo.
Ali ne znati ko je Mik Dzeger, da je to pevac Rolling Stones-a, to je bre opsta kultura.
A jos se Aleks bavi muzikom.... mislim da je to bas strasno :(

To je ravno situaciji da Meg Rajan izjavi da ne zna ko je taj Al Pacino, jer ona ne gleda tu vrstu filmova i eto njena su specijalnost romanticne komedije, a taj Al tu bas i ne glumi :) Mislim, šokantno...

Poslednja izmena:
Djole rules!!!

Odlicno je otpevao, evo bas sad slusam, Soldier of fortune.. pesma je jako zahtevna a pogotovu po boji glasa a ne treba zaboraviti da Djole ima samo 20 godina i da tek treba da razvija glas i emocije.. To kako je on otpevao Soldier of fortune mogao bi da uporedim kad bi na primer drugi takmicari morali da otpevaju u pop muzici neku pesmu od Celine Dion ili od muskaraca na primer Mick Hucknall-a, a sto naravno niko nece uzeti da peva da se ne izblamira!!! Djole ima srce!!!.
Jako podrzavam Djoleta sto je izabrao taj muzicki pravac i nadam se da ce imati uspeha u karijeri, sto ce mu kod nas biti jako tesko.
Pored njega i Vukasin mi je ok i posto je Djole ispao navijamo za njega.

Jos nesto bih rekla... ja kapiram da Aleksandar ne slusa rock i to je ok, ne voli covek tu vrstu muzike, ima pravo.
Ali ne znati ko je Mik Dzeger, da je to pevac Rolling Stones-a, to je bre opsta kultura.
A jos se Aleks bavi muzikom.... mislim da je to bas strasno :(

To je ravno situaciji da Meg Rajan izjavi da ne zna ko je taj Al Pacino, jer ona ne gleda tu vrstu filmova i eto njena su specijalnost romanticne komedije, a taj Al tu bas i ne glumi :) Mislim, šokantno...

Pa valjda ti je jasno da se na onoj bini sve dešava po scenariju ..... tako da nije valjda da misliš da Alex zaista ne zna gde peva Džeger????? Moralo je šou napraviti zanimljivim .... Svako od njih tačno zna šta će ih pitati .... svaki zagrljaj je isceniran .... svaki osmeh ... svaki pokret ....:zurka:

Tako da ne bih ja baš verovala tim kratkim skečevima na bini:hvala:

Uostalom i da nije znao, ništa nije strašno ... drugačija su nam interesovanja .... verovatno ni ti ne znaš koliko je albuma objavila Hanka Paldum - a to bi nekome bilo prosto neverovatno.

Pa valjda ti je jasno da se na onoj bini sve dešava po scenariju ..... tako da nije valjda da misliš da Alex zaista ne zna gde peva Džeger????? Moralo je šou napraviti zanimljivim .... Svako od njih tačno zna šta će ih pitati .... svaki zagrljaj je isceniran .... svaki osmeh ... svaki pokret ....:zurka:

Tako da ne bih ja baš verovala tim kratkim skečevima na bini:hvala:

Uostalom i da nije znao, ništa nije strašno ... drugačija su nam interesovanja .... verovatno ni ti ne znaš koliko je albuma objavila Hanka Paldum - a to bi nekome bilo prosto neverovatno.

Aha, znaci Nikolina se zezala kad je pogresila Miku ime, a i on kad nije znao ko je on :think:
Ja se ne bi tako zajebavala, da ljudi ladno mogu da misle da sam neobrazovana. Salila bih se na neki drugi nacin.

Pa nije ga pitala koliko su albuma objavili Stones, nego ko je on.
Ja znam ko je Hanka, iako ne slusam tu muziku. Cak zena ima i moj respect, jer nije neka razgaćena turbo folk seljandzura, nego pevacica iz stare garde onih izvornih narodnjaka.

By the way, ako Aleksandar zna koliko je albuma objavila Hanka Paldum ja za opkladu odem do Makedonije peske :)

Poslednja izmena:
Aha, znaci Nikolina se zezala kad je pogresila Miku ime, a i on kad nije znao ko je on :think:
Ja se ne bi tako zajebavala, da ljudi ladno mogu da misle da sam neobrazovana. Salila bih se na neki drugi nacin.

Pa nije ga pitala koliko su albuma objavili Stones, nego ko je on.
Ja znam ko je Hanka, iako ne slusam tu muziku. Cak zena ima i moj respect, jer nije neka razgaćena turbo folk seljandzura, nego pevacica iz stare garde onih izvornih narodnjaka.

By the way, ako Aleksandar zna koliko je albuma objavila Hanka Paldum ja za opkladu odem do Makedonije peske :)

Ma Hanka je navedena kao primer .... prva mi je pala na pamet, pošto je bila gost u ''Najgorim od sve dece'' .... Sve jedno, opet kažem, i da nije znao (a moguće je ako ne sluša stranu muziku, kao što je rekao) nije mu za zameriti ..... :brus:

Pa i Sonja nije znala ko je Jadranka Stojaković npr. niti je ikad čula pesmu ''Sve smo mogli mi'' - pa šta? a žena je sa domaće scene i to nekad jako jako popularna.

Toliko je pesama, toliko žanrova i toliko pevača ..... ma ne zameram Alexu ne znanje i tačka :zaljubljena:

danijel mi je zenskast i uzasno se ponasa ima plitak mozak i nervira me
ne znam kako da ti opisem ali jednostavno ga ne podnosim :manikir:
vukasin je i pametan i slusa dobru muziku i peva odlicno
tako da je on moj favorit

***, meni su obojica super i obojica dobro pjevaju. stim sto vise volim i cjenim vukasina, jer bolje(i najbolje na akademiji) pjeva, slusa dobru muziku (za razliku od Danijela).

Back