Operacija Trijumf

Strashno je to koliko pljujete Djoleta, a nikada ga niste chuli uzivo, vec samo preko malih ekrana... Uzas...
A za ispadanje:
Nepravda, pa to ti je! Ovo je definitivno nameshteno! Na kraju ce ostati Danijel, Alex, Vukashin (ili Adnan), Igor i Nina. Zato direktor toliko spashav Ninu- ako ona ispadne crnogorci nece imati shta da gledaju i bice manjak para!

Meni je jako žao što je Djole ispao .... On ima specifičnu (i izuzetnu) boju glasa, jak vokal, harizmatičan je i beskrajno simpatičan ....

Vukašin jeste dobar pevač ... ali .... ne znam ....

Najbolji nastup je juče imao Aleksandar .... čak mi se dopada i njegova interpretacija, s obzirom da pesma od U2 nije ništa specijalno za pevanje - više je onako šarmerska ... tako da je po meni Aleksandar potpuno ispunio svoj zadatak .... ne znam zašto bi bio nominovan, da ga publika nije spasila.

Svi su sinoć bili dobri ... pesme su im bile OK .... sem Igora i Danijela, za koje smatram da su realno trebali biti nominovani.

Ani B. je super legla pesma, Nini takdodje (ona je po meni trebala biti nominovana prošle nedelje) ... Sonja je imala baš onako originalnu izvedbu .....

Žao mi je što se na kraju ovo takmičenje pretvara u kalkulacije, da po svaku cenu mora ostati po jedan takmičar iz svake zemlje ....

ps. i da ... mislim da su devojke i NIkola bili planski nominovani ... da bi Nikola ispao ..... jer je veliki trn u žiriju.

Ono što mislim o žiriju je, takodje, da će nominovati Alexa prvi put kad ne bude bio favorit publike ... i to sa slašću .... jer očigledno nisu računali da će publika imati svog favorita 9 nedelja ... pa njihovi puleni ne mogu da se probiju.

Poslednja izmena:
Sinoc sam propustila Igorov nastup i evo sad ga gledam na youtube.
Decko je otpevao za 10 :ok:

Najbolji nastupi od sinoc- Vukasin i Igor :worth::worth::worth:
Svaka cast momcima :klap:
To su ujedno dva nenadjebivo najaca muska vokala u kuci...

Poslednja izmena:
Drago mi je sto nije ispao Vukasin:)

Vikali su "Ubi' se Sajko". (Zato sto je spasio Sonju a ne Nikolu).

Mislim da nisu vikali zbog toga nego posto je on na onoj tabli napisao Ubicu se,jer verovatno nije mogao da se odluci ali je ipak video da je Sonja bolji pevac.Mada moguce i zato sto nije spasio Nikolu jer su onde bili sve Nikolini navijaci.
U svakom slucaju,Saricu hvala sto si spasio Sonju.
Mislim da ce da ispadne Ana.

Kakva je ovo nepravda.....OMFG
Stavili su Nikolu sa 3 zenske.....Naravno jednu ce da spasi direktor zato sto mu se dize cim ih vidi XD
1 spasili ukucani zato sto najbolje pa hvala bogu da ce biti tako.....
Ocigledno jeb.eni direktor , ziri i ostala bagra hoce da ispadne nikola .....Sledecu ce ispasti Vukasin pa jos jedan muskarac verovatno Sajko :D

Kakva je ovo nepravda.....OMFG
Stavili su Nikolu sa 3 zenske.....Naravno jednu ce da spasi direktor zato sto mu se dize cim ih vidi XD
1 spasili ukucani zato sto najbolje pa hvala bogu da ce biti tako.....
Ocigledno jeb.eni direktor , ziri i ostala bagra hoce da ispadne nikola .....Sledecu ce ispasti Vukasin pa jos jedan muskarac verovatno Sajko :D

da tacno :D :D :D

Hm... Ne verujem da ce ispasti Sajko, pa on ima bas veliku publiku (sve zensko izmedju 13 i 20 godina :P). Ali opet, to smo mislisli i za Djoleta, pa ispade.

Mislim da, realno, Adnan treba da leti sto pre. I ne zanima me sto nece ostati niko iz Federacije. Mogli su bolje da izaberu, sigurno ima neki Bosanceros (ne govorim ovo pogrdno) koji peva pa rastura a ne ona zvezda Granda.

Nina preeevise oscilira za moj ukus, kao i Danijel, kome lezi samo jedan, eventualno jedan i po tip pesme.

Nakon njih, mozda bi trebalo da izadju Ana i Nina. Ana je zaista prosek, ma kako je simpaticna.

Ovi ostali su sasvim dobri (zao mi je ako sam nekoga preskocila ko mi nije sjajan). Cak i Igor, iako polako pocinje da se pokazuje kao negativan lik i mada mnoge pesme masakrira. Ipak je za koplje bolji po glasu od Adnana i, recimo, Ane.

PS-Inace, finale kakvo sam ja zelela je Vukasin, Djole, Aleksandar, Sonja i, eeeventualno Sajko i Igor.

A kako MISLIM da ce biti finale:

Igor, Nina, Aleksandar, Danijel... I mozda jos neko iz Srbije (Vukasin? Sajko? Sonja?) i mozda Adnan.

Poslednja izmena:

Back