Operacija Trijumf

A je l' neko gledao kako je bilo kad mu je cura dosla u posjetu?

jaooo ja nisam..puuu..mislim ja GLEDALA,al ne VIDELA!!!:lol::lol::lol:
danijel je najveci kreten na akademiji

Sxta li je wama...To sto je Roman...il kako se vec kaze,znate..stvarno je idiotski sxro se zbog toga tako odnose prema njemu..Brate svako zivi svoj zvot!I ti kad pogreshish,shta???oOo bozhe..sxto ljudi ne umeju da gledaju sebe..aj da kazxesh nesto..al nek ima smisla!:)

Poslednja izmena:
Ja mislim da će ostati Đorđe ... on ima jako specifičnu boju glasa (mada malo neartikulisanu, ali to se da srediti) .... jako je harizmatičan ... ume da se ponaša na sceni (tačnije on se ponaša kao da je scena tu zbog njega, a ne on zbog nje) i vrlo je onako vickast i dečakki duhovit ....

Vukašin ima dobar glas - ali mi se ne dopada njegovo ponašanje ..... ne mogu da definišem tačno zbog čega.

Evo sad videh na TV......Sad je ovo kad je Sajku dosla devojka :D

Bas su slatki :)
Sajko je bas fin i zreo decko.
Uporedimo na primer njega i Adnana. Adnan ne lici ni na sta, a Sajko je presladak i u svojih 19 godina nenormalno muzevan mladic. Adnan onako nikakav juri za suknjama ko besan, dok se Sajko ponasa normalno i drugarski se odnosi prema svim devojkama na akademiji.
Cak je i sav nezan prema devojci...
Neko bi da ima prodju kod cura kao Sajko bio toliko uobrazen i to i te kako iskoriscavao.
Ne kazem da Sajko mozda i nece kad bude izasao napolje, to se nikad ne zna ipak je on dosta mlad, ali svaka mu cast koliko je zreo i prizeman, odnosno kako se ponasa u kuci :klap:

Poslednja izmena:
Zaista bi bili:)

Nego sad kad si spomenula Adnana, gledala sam u subotu Najgore od sve dece i u jednom trenu kada je Marijana Micic bila na akademiji da odvede nominovane u studio Adnan je prokomentarisao ( naravno dok Marijana nije cula) nesto tipa " Uf kad bih ja nju povalio u krevet ne bi joj palo na pamet da se mice od mene"..itd...
Balavi primitivac....

Zaista bi bili:)

Nego sad kad si spomenula Adnana, gledala sam u subotu Najgore od sve dece i u jednom trenu kada je Marijana Micic bila na akademiji da odvede nominovane u studio Adnan je prokomentarisao ( naravno dok Marijana nije cula) nesto tipa " Uf kad bih ja nju povalio u krevet ne bi joj palo na pamet da se mice od mene"..itd...
Balavi primitivac....

Sto kaze nas narod "kuce koje laje ne ujeda"
Takvi muskarci koji se uvek hvale i pricaju kako su oni kao svaleri, stalno spominju zene... ti su po pravilu ugrozeni.
Pravi frajer, koji stvarno ne moze da se odbrani od riba i svalercic je, nema razloga da prica o tome. Takvi najcesce cute i rade :) Jer zasto bi pricali kad oni imaju dela :) Ko nema dela ostaju mu za njegovu zeljnu dusu samo reci :thumbdown:

Adnan je ona najgora seljacka dilindara i nevidjena kukavica... Zao mi je, ali ja tako mislim, a nek se vredjaju njegovi fanovi koliko hoce...

Ja ga dozivljavam suprotno.
Deluje dobrodusno, da - ali u pitanju je nedostatak inteligencije ili da ne budem bas zla, odredjena sporost i ogranicenost razmisljanja a ne onako istinska covecja dobrodusnost i neiskvarenost.

Bravo :klap:
Isto mislim.

I kako neko ko ne ume biti dzentlmen i misli samo na sebe moze da bude dobrodusan? On cak nije u stanju ni da iz kurtuazije bude fin.
Kad je bio nominovan, a Ana Bebic bila spasena, javno se zalio kako ona nije imala pojma i da je trebalo da on bude spasen umesto nje. Kakav je to dobrica?
To je za mene ljiga koja brine samo o svojoj zadnjici.

Bas tako.
I jos tada, kada je bio nominovan odgurnuo je Nikolu Paunovica kada je ovaj krenuo da ga zagrli ...valjda iz besa sto je spasen Nikola a ne on sam.
Da ne pocinjem o tome da kada je voditeljka procitala rezultate nominacija i kada je rekla da Adnan ostaje na akademiji on se prvo iskakao kao majmun i onda se slucajno posle 5 minuta setio da bi mogao makar da zagrli Milicu. Pravi prijatelj nema sta.
Dobrodusnost i covecnost se ogledaju i u ovakvim "sitnicama"...a nas Adnan pade na svim testovima.

Back