Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Isto i ja mislim samo za mene je Danijel najboljidok Vukašin je ok, ne svidja mi se samo njegova boja glasa!!
Bas Vukasin ima extra boju glasa....al tvoje misljenje je tvoje misljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto i ja mislim samo za mene je Danijel najboljidok Vukašin je ok, ne svidja mi se samo njegova boja glasa!!
cisto informativno - 'oce mi neko reci koji je Nina faktor bila pre ulaska u OT? jel imala neki band ili sta vec?
kakve veze sa eurosongom je imala?![]()
ovako :
vukasin : je dobar ali se sa nastupom na prosloj gali upropastio
sonja: lepo peva ali....ali....
nina: pa ona vec ima iskustva pa nije bas posteno da se takmci sa amaterima(mislim na to da ona vec dosta dugo peva ,,profesionalno'' )
saric : pa onako dobro svira lose peva....ma pozer
nikola p :
milica : pa ona je ispala
igor : za njega vazi isto sto i za ninu
djole :
danijel : GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY i emo i pozer
ana : pa onako sasvim OK
alex : pa ja mislim da ne bi on bio favorit svih ovih nedelja da mu glas nije slican Tosetovom
adnan : Muslimdza i selja
eto to je moje misljenje kome se svidja moze da mi da reputaciju![]()
Da se ti ne zoveš Ljubomir ? Tvoj stav mi je poznat....![]()
Shta mislite ko ce da ostane?Poshto su i Vukashin i Djordje odlichni.....
Ostatje Djordje garant...VASIONOOOOOO
Zhao mi je Vukashina jer je ok dechko a i ekstra peva ali tako mu zapalo![]()
Kome? Sajku?
taj vukasin je skroz bezveze otpevao AC/DC tako da bi on trebao da ispadne...
ovaj drugi je solidno odradio motore... bolje od pevaca Divljih Jagoda![]()
err...zar je moguće da je i dalje "misterija" zašto su ih poslali na klupu...
poslali su ih na klupu zato što su svi rock orijentisani i žiri je hteo da ih malo proredi...sasvim opravdano...
pa baš i nije...njoj dobro leže i drugi stilovi, dok npr. sa Đoletom muku muče koju pesmu da mu daju a da nema veze sa rockom...
s druge strane, studentkinje su u manjini, možda i to igra ulogu prilikom nominovanja...
kakav ljubomir .....
Ja sam Nikola ....nice to meet you
A da nisi ti mozda Ljubomir?
Ovo je apsolutno tačno...gledala sam samo tu epizodu i iznervirala se ko ništa...NEĆU VIŠE NI DA GLEDAM....Poispadali su najbolji...tj. bili na onoj klupi....i jedna čudna slučajnost svi su bili Srbi....
Hrvata, Crnogoraca, Makedonaca, Bosanaca = 5
Srba = 6
![]()
@ anarho
možda je i Bebićka...kako god, sigurno su išli na to da će biti spašene od strane ukućana/direktora i zato su ih nominovali...a ako bi nedajbože ispala neka ukućanka, sigurno bi ubacili dve nove...