Operacija Trijumf

vukasin-najbolji vokal od svih i lepo peva ;)
sonja-malo me nervira a pevanje onako :neutral:
nina-:neutral:.........:neutral:
saric-odlicno peva :super:
nikola p-super ;)
milica- :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
igor- pevanje mu nije nista posebno
djordje-moj favorit mislim da bi trebalo da pobedi ;) supeer peva :super:
danijel-strasno me nervira :thumbdown:
ana bebic-slatka je a pevannje onako :neutral:
aleksandar- :neutral:
adnan-bljak :lol:

Ovo je tvoje misljenje i to je ok,samo sto s muzicke strane gledano bez komentara:dash:

pa i nisi bas nesto lepo prokomentarisala

Mala ispravka:Uopste nije lepo prokomentarisala:lol:

Sad sam nasla na forumu ovo..bilo mi je jako smesno...jos onda kada su igrali zanimljive geografije

Vukasin i Danijel: Biljka na O-orashcic.
Nikola P: Gde ste chuli za biljku orashchic?
Danijel: Pa nikad nisi chuo za muskantni orashchic?
Nikola P: Pa to je onda M, a ne O.
Vukasin: Dobro, dobro, ajde, orah.
Danijel: Ne, Vukashine, ORASHCHIC, ORASHCHIC!

kome su to pale maske i zbog čega je to tebi problem :confused: deluju mi sasvim isto/slično kao prvih 50 dana...

Sonja nije ista ... Igor nije isti .... Djordje nije isti (on je bolji) .... Sarić (bolji) .... Adnan nije isti .... itd.

Pa negde je i logično da posle 50 dana krenu da se opuštaju i ponašaju onako kakvi zapravo jesu .... Prvih dana je tu bila ''svesnost'' o kamerama ..... kao i ponašanje koje je uvek prisutno kada smo u nečemu novom .... Kasnije mora doći do nekog pomeranja ... boljeg ili goreg ... ali dolazi.

Stvar je da ti komentari o njihovim vokalima nisu bas na mestu( npr reci za Igra da peva prosecno...ili pak za Sonju a ocigledno je da su njih dvoje pored Vukasina najjaci vokali)...ali svako ima pravo na svoje misljenje:)

vukasin-najbolji vokal od svih i lepo peva ;)
sonja-malo me nervira a pevanje onako :neutral:
nina-:neutral:.........:neutral:
saric-odlicno peva :super:
nikola p-super ;)
milica- :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
igor- pevanje mu nije nista posebno
djordje-moj favorit mislim da bi trebalo da pobedi ;) supeer peva :super:
danijel-strasno me nervira :thumbdown:
ana bebic-slatka je a pevannje onako :neutral:
aleksandar- :neutral:
adnan-bljak :lol:

ovako :
vukasin : je dobar ali se sa nastupom na prosloj gali upropastio :D
sonja: lepo peva ali....ali....
nina: pa ona vec ima iskustva pa nije bas posteno da se takmci sa amaterima :rotf: (mislim na to da ona vec dosta dugo peva ,,profesionalno'' )
saric : pa onako dobro svira lose peva....ma pozer
nikola p : :super:
milica : pa ona je ispala :D
igor : za njega vazi isto sto i za ninu
djole : :super::super::super::super:
danijel : GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY i emo i pozer
ana : pa onako sasvim OK
alex : pa ja mislim da ne bi on bio favorit svih ovih nedelja da mu glas nije slican Tosetovom
adnan : Muslimdza i selja

eto to je moje misljenje kome se svidja moze da mi da reputaciju :rotf:

studenti nisu bili fer prema Sajku,kao sto je njega direktor spasio.....videli ste....ipak se zaista potrudio......cini mi se da svi gledaju ko treba da ispadne po ponasanju,mislim da je ovo OT a ne VB

Ajde kad vec svi komenatrisete studente..a meni dosadno

Vukasin : Moj favorit. Kao licnost mozda malo naporan u pojedinim momentima ali vrlo bistar i inteligentan momak. Odlican pevac. ( dakle i vokalno mi je favorit). Na prosloj Gali je bio odlican s obzirom na tezinu pesme. Ma bre zaljubih se u Vukasina:(

Sonja : Devojka sa fantasticnim glasom. Ni Ana ni Nina joj nisu ni do kolena . Ne svidja mi se njen karakter - mada opet ne poznejem je licno te je nemoguce govoriti o njoj kao ovakvoj ili onakvoj osobi.
Licno, da izda cd sa nekim rock pesmama sigurno bih zelela da ga poslusam.

Nina : Vrlo simpaticno celjade ali prerazvikano. Iz Gale u Galu je slusam kako ubija pesme, kako falsira a ziri je hvali i hvali i hvali. Devojka ume da peva, naravno, ali je ogranicena na jedan tip pesama i nema jacinu vokala za muziku koju ona voli da peva - rock.

Nikola Saric : S obzirom na njegove godine jedan od najzrelije dece tamo. Super mi je njegova samostalnost, pristojnost itd. Veoma talentovan muzicar, nesto losiji pevac. Ali s obzirom da je sladak, talentovan ni ne treba mu ne znam kakav glas. Definitivno momak koji obecava i koji ce napraviti nesto posle Akademije. Ono sto se meni ne svidja kod njega jeste neka staticnost na sceni, manjak emocija pri pevanju..kao da ga to ne cini srecnim.

Nikola Paunovic : Opet osoba koja mi deluje kao neko koga bih volela da poznajem u stvarnom zivotu. Vrlo pozitivan karakter. Lep decko, lepo plese. Vokal prosecan. Mislim da ima dosta potencijala. Mana mu je lose kretanje na sceni, ukocen je, deluje cak i uplaseno na momente. Treba raditi na tome.

Igor : Fantastican vokal. Medjutim u poslednje vreme kvari u mojim ocima sliku o sebi kao dragom, skromnom momku. Tvrdoglav je, pun sebe...sa tim stavom nece daleko dogurati. Mnogo forsira svoj glas kao da niko nije shvatio da je dobar pevac. VELIKI MINUS mu je ocajno ponasanje na sceni. Ima pokrete kao Bora Drljaca. Starmalo. Ali svidja mi se sto mu je osmeh uvek na licu dok peva. Decko uziva, uziva u tome sto peva.

Djole: Prosecan vokal. Ogranicen zanrovski. Ovaj momak moze da peva samo rock i funk, nista vise. Medjutim Djole ima harizmu odavde do neba, ima fantasticno drzanje na sceni. Ponekad me tim nonsalantnim stavom i harizmom asocira na pokojnog Merkjurija.( samo pojavom - ne glasom). Za Djoleta se ne brinem. Za njega ce biti mesta na estradi..i ja cu vrlo rado da kupim njegov cd. Rodjeni showman i toliko drag i veseo momak..moras ga voleti:)

Danijel : U baladama mu nema ravnog. Decko ima lep, barsunast glas ( talenat je ocigledno nasledan u familiji). Karakterno mi se ne svidja nimalo, mada ume da bude duhovit - to mu priznajem. I on je momak koji obecava, zasigurno ce nesto postici.

Ana : Jedno slatko, dobro i drago stvorenjce sa velikom harizmom. Vokalno je vrlo prosecna. Glasic jos tananiji od Nininog a i ona bi da peva rock....tesko....Jedina izvedba na Gali u kojoj me odusevila bila je " Tridesete" od Severine...

Aleksandar : Manijak iz parka. Volim Makedonce sta cu :( Ima lep glas, simpatican kao osoba....ne mogu mnogo toga reci. Lakse je pricati o onima koji vam idu na zivce..
Smatram da ce sigurno nesto postici - ako nista u Makedoniji ce mu spomenik dici. Ne bi mi smetalo da pobedi ako to vec ne ucine Sonja, Vukasin ili Djolence.

Adnan: Odlican vokal ( i pored toga sto ima taj folkerski shtih). Decko koji je u stanju da ne vezba cele nedelje i opet rasturi Galu. Nazalost i pored glasa karakterno je 0 od coveka. Sujetno, razmazeno i nadasve sirovo sirovo momce...a tek mu je 20 godina....

nemam favorita što se pevanja tiče, svi su manje/više dobri na svoj način...
a kao ličnosti bih izdvojio Aleksandra...vidi se da je skroz ok lik.

odmah posle njega mi je Danijel...gledanje njega kako igra u gluvoj sobi je jedinstveno iskustvo :lol:

ovako :
vukasin : je dobar ali se sa nastupom na prosloj gali upropastio :D
sonja: lepo peva ali....ali....
nina: pa ona vec ima iskustva pa nije bas posteno da se takmci sa amaterima :rotf: (mislim na to da ona vec dosta dugo peva ,,profesionalno'' )
saric : pa onako dobro svira lose peva....ma pozer
nikola p : :super:
milica : pa ona je ispala :D
igor : za njega vazi isto sto i za ninu
djole : :super::super::super::super:
danijel : GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY GAY i emo i pozer
ana : pa onako sasvim OK
alex : pa ja mislim da ne bi on bio favorit svih ovih nedelja da mu glas nije slican Tosetovom
adnan : Muslimdza i selja

eto to je moje misljenje kome se svidja moze da mi da reputaciju :rotf:

pa slicno kao moje. ja sam ti vec dala rep ali je za uzvrat nisam dobila

• Podržavam
Reactions: DJM
ajde i ja da prokomentarišem:

Vukašin-svaka mu čast,možda najbolji od svih studenata do prošle gale,ali s obzirom na to kakvu je pesmu imao,ne treba mu zameriti.Super lik.

Sonja-ima glas bolji od svih devojaka u kući od početk pa do sada.Sviđa mi se njen karakter i ona kao ličnost.

Nina-ima lep glas koji prija uhu,ali je kao osoba 0.

Nikola Sarić-nešto lošiji pevač.Ne sviđa mi se uopšte kao pojava.

Nikola Paunović-momak koji će dosta daleko dogurati u operaciji trijumf.solidan glas,strava je na sceni,opušten je, i jedan je od mojih favorita.

Igor-momak definitivno ima dobar glas,ali on tim glasom prosto uništi pesmu.previše forsira svoj glas,koji jeste savršen za o sole mio,ali ne i za nešto drugo.inače dobar tip.

Djole-momak ima prosečan glas,ali će dogurati veoma daleko.savršeno izgleda na sceni,super je lik,i moj je favorit broj 1.

Danijel-dečko je gej ali mu ne treba zameriti.ima glas za 5 ali je osoba 0.

Ana-uopšte mi se ne sviđa njen glas,ni ona kao osoba i ne bih imao ništa protiv da ona izađe već na sledećoj gali.

Aleksandar-super glas,super lik,ide u finale...

Adnan-nema uopšte loš glas,ali je veoma razmažen i leteće uskoro napolje.

evo i ja da se izjasnim :D

Vukašin - Najbolji!!!:cool:
Sonja - Extra glas...super je jedan od mojih favorita.
Nina - :neutral:
Nikola Sarić - Los pjevac, dobar kompozitor i svirac. Ma ljigav je nekakav.:confused:
Nikola Paunović - On veze nema
Igor - Veliki smara, i nije neki pjevac..pu jedan od meni najmrzih u kuci
Djole - Ima extra boju glasa, al ne umije pjevat. A dobar je
Danijel - Extra je...xD
Ana - Simpaticna al nije neki pjevac.
Aleksandar - Mlogo me nervira!!!
Adnan - Narodjak, on je za ZG.

ajde i ja da prokomentarišem:

Vukašin-svaka mu čast,možda najbolji od svih studenata do prošle gale,ali s obzirom na to kakvu je pesmu imao,ne treba mu zameriti.Super lik.

Sonja-ima glas bolji od svih devojaka u kući od početk pa do sada.Sviđa mi se njen karakter i ona kao ličnost.

Nina-ima lep glas koji prija uhu,ali je kao osoba 0.

Nikola Sarić-nešto lošiji pevač.Ne sviđa mi se uopšte kao pojava.

Nikola Paunović-momak koji će dosta daleko dogurati u operaciji trijumf.solidan glas,strava je na sceni,opušten je, i jedan je od mojih favorita.

Igor-momak definitivno ima dobar glas,ali on tim glasom prosto uništi pesmu.previše forsira svoj glas,koji jeste savršen za o sole mio,ali ne i za nešto drugo.inače dobar tip.

Djole-momak ima prosečan glas,ali će dogurati veoma daleko.savršeno izgleda na sceni,super je lik,i moj je favorit broj 1.

Danijel-dečko je gej ali mu ne treba zameriti.ima glas za 5 ali je osoba 0.

Ana-uopšte mi se ne sviđa njen glas,ni ona kao osoba i ne bih imao ništa protiv da ona izađe već na sledećoj gali.

Aleksandar-super glas,super lik,ide u finale...

Adnan-nema uopšte loš glas,ali je veoma razmažen i leteće uskoro napolje.

:thumbdown:

evo i ja da se izjasnim :D

Vukašin - Najbolji!!!:cool:
Sonja - Extra glas...super je jedan od mojih favorita.
Nina - :neutral:
Nikola Sarić - Los pjevac, dobar kompozitor i svirac. Ma ljigav je nekakav.:confused:
Nikola Paunović - On veze nema
Igor - Veliki smara, i nije neki pjevac..pu jedan od meni najmrzih u kuci
Djole - Ima extra boju glasa, al ne umije pjevat. A dobar je
Danijel - Extra je...xD
Ana - Simpaticna al nije neki pjevac.
Aleksandar - Mlogo me nervira!!!
Adnan - Narodjak, on je za ZG.

Isto i ja mislim samo za mene je Danijel najbolji :super: dok Vukašin je ok, ne svidja mi se samo njegova boja glasa!!

Back