Operacija Trijumf

Eh
Ja i dalje svim srcem navijam za Aleksandra. Doduse, sinoc je moglo to i mnogo bolje, ali mali ima nesto.
I volim sto je favorit (ponovo ubedljivo, nekih 42% ako se ne varam) ali mi je zao sto nece pobediti. Prosto, nece. Lepo on peva i sav je fin...ali...:(

Cenim da ce pobediti Danijel. Neko ko misli da je JK vrh..
Tu me i Igor malo razocarao, al ajde opet, svako ima pravo na svoje misljenje...

Moje je malo konfuzno...kasno je popodne :D

Operacija Trijumf sve gledanija
Gala veče Operacije Trijumf 17.11.2008. je najgledanija emisija od početka emitovanja Operacije Trijumf u svim zemljama koje emituju ovaj program.

U Srbiji je ukupno 1.320.424 gledaoca prošlo kroz emisiju, a u Bosni i Hercegovini 561.000 gledalaca. U Hrvatskoj je Gala veče Operacije Trijumf, sa 29% udela u gledanosti, bilo najgledanija emisija emitovana tokom večeri 17.11.2008. na svim kanalima. Fantastičan uspeh postigli smo i u Makedoniji, gde je polovina ukupnog TV auditorijuma pratila upravo Operaciju Trijumf, čime je emisija 17.11.2008. apsolutno najgledaniji program emitovan na svim TV stanicama.

Najgledaniji regionalni show
Zašto je ponedeljkom uveče preko pet miliona gledalaca iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije uz Operaciju trijumf?

Zato što su po prvi put gledaoci iz pet ex YU država okupljeni oko vrhunske zabave koja promoviše univerzalne vrednosti i na velika vrata vraća pop muziku koja nas je oduvek spajala.

Zato što uživaju u najambicioznijem i najskupljem muzičkom show programu na ovim prostorima ikada.

Zato što smo pokazali da u našem regionu može da se pravi televizijski program po svetskim standardima.

Zato što kada kažemo studio od preko 1.000 kvadratnih metara, 12 kamera sa najsavremenijim širokouganim objektivima, najmoćniji sistem ozvuke, rasveta od 250 roto glava, 25 stroboskopa, 6 topova i preko 30 reflektora, reditelj Jos Budie, scenograf Michele Sarfati, direktor fotografije Jean-Philippe Bourdon i još 200 ljutih profesionalaca, vi pomislite na Operaciju Trijumf! Oni dele vaše zadovoljstvo...

Igor - Bijelo Dugme - Lipe cvatu

Nikola P. - Bojan Marović - Kao ti

Ana - Danijela Martinović - Pleši sa mnom

Nikola S. - Parni valjak - Sve još miriše na nju

Aleksandar - U2 - Vertigo

Sonja - Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi

Vukašin - Extreme- More than words

Đole - Deep Purple - Soldier of fortune

Đole&Vukašin - Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way

Danijel - Plavi orkestar - Suada

Nina - Danijela Martinović - Neka mi ne svane

Adnan - Bojan Marović - Više te nema

Rezultati glasanja za favorita:

Aleksandar: 42,0 %
Nina: 17,2 %
Nikola S: 11,8 %
Danijel: 7,0 %
Igor: 6,3 %
Đorđe: 5,9 %
Ana: 3,4 %
Nikola P: 2.8 %
Vukašin: 2,4 %
Sonja: 1,2 %

Rezultati glasanja za nominovane studente:

Adnan: 74,9 %
Milica: 25,1 %

Nemam pojma..meni on nikako ne lici na Toseta pokojnog ( nisam bila nji njegov fan doduse pa mozda zato...):)
Problem je sto ce i Aleksandar kanda graditi karijeru na baladicama ( non stop mu daju takve pesme)...
Da se neko ne uvredi ali meni se cini da se od njega namerno pokusava naciniti novi Tose..Makedoniji treba nova ikona...
Meni je npr Aleksandar simpaticniji bio u "Tako ti je mala moja..." sa Adnanom:)
Dakle u nekoj malo energicnijoj pesmi.
Mozda cak i dobro otpeva ovo...
huhu Alex u rokerici....da mi je to videti

Igor - Bijelo Dugme - Lipe cvatu

Nikola P. - Bojan Marović - Kao ti

Ana - Danijela Martinović - Pleši sa mnom

Nikola S. - Parni valjak - Sve još miriše na nju

Aleksandar - U2 - Vertigo

Sonja - Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi

Vukašin - Extreme- More than words

Đole - Deep Purple - Soldier of fortune

Đole&Vukašin - Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way