Operacija Trijumf

Danijel je trebao biti nominovan.. blam me bio slusajuci kako peva krasnu pesmu "Bacila je sve niz rijeku"..
no, gde su sada oni bosanci sto su trebali uci umesto Adnana? ili je to bila dezinformacija novina koje su to objavile..
i, sta je radio tamo na sceni sa Macom onaj visoki, mrsav lik?
:confused:

Bosanci nisu usli jer je Adnan ostao..toboz hteli su, ako on ispadne, da ubace dva bosanca jer bi inace Bosna ostala bez takmicara ( sto bi automatski smanjilo gledanost i priliv para).
Iskreno Milica nije jak vokal ali bih radije da je ona ostala a ne Adnan...

@Rebel
Zaista ne znam sta je njima bilo u glavi ali nominovali su sve jake vokale ( ako ne racunamo Djoleta koji nije bas neki pevac ali je showman).
Doduse pravilo je neko nepisano da oni koji ispadnu ranije uglavnom naprave bolju karijeru od onih koji pobede..
Evo maloj Milici je Marina vec obecala album...
Ne znam zaista...
Ali mi je zao Vukasina....:(

Danijel je opet ubio ali ubio pesmu...
Ninu isto mnogo guraju - ne razumem zasto. Ona jest simpaticna i sve ali zasto svi non stop govore kako je jak vokal..
No dobro..

Bosanci nisu usli jer je Adnan ostao..toboz hteli su, ako on ispadne, da ubace dva bosanca jer bi inace Bosna ostala bez takmicara ( sto bi automatski smanjilo gledanost i priliv para).
Iskreno Milica nije jak vokal ali bih radije da je ona ostala a ne Adnan...

@Rebel
Zaista ne znam sta je njima bilo u glavi ali nominovali su sve jake vokale ( ako ne racunamo Djoleta koji nije bas neki pevac ali je showman).
Doduse pravilo je neko nepisano da oni koji ispadnu ranije uglavnom naprave bolju karijeru od onih koji pobede..
Evo maloj Milici je Marina vec obecala album...
Ne znam zaista...
Ali mi je zao Vukasina....:(

Danijel je opet ubio ali ubio pesmu...
Ninu isto mnogo guraju - ne razumem zasto. Ona jest simpaticna i sve ali zasto svi non stop govore kako je jak vokal..
No dobro..

Slazemo se po mnogim pitanjima.
Djole je dobar, duhovit i zabavan decko, ali uopste nema neke posebne vokalne mogucnosti. Prava je steta sto ce Vukasin, koji je vokalno mnogo nadmocniji izgubiti u tom duelu.
Takodje bih se slozila za Ninu. Nije mi jasno kako ziri moze da kaze da je ona dobro otpevala na ovoj i prosloj gali? :) To je smesno- Don't speak je otpevala ocajno.
Jeste ok osoba, ali ima boljih vokala.

gico, da ostavis ti malo kragujevac, a? :)
napao si s tim gradom samo tako.
nije ovo takmicenje drzava, ni regiona da tako klasifikujes ljude, a i nije fer prema forumasima koji su iz KG-a ili Bosne... mogu da pomisle da imas animozitet prema tim mestima.

tejk it izi. postoji po 1 takmičar izbosne i kragujevca, a sticajem okolnosti, to su 2 degena. ako neko ko ovo prati pomisli da ja imam taj tvoj animozitet:mrgreen:...šta da mu radim, proći će ga kad poraste

blaah...ako su hteli neizvesno glasanje, trebali su da nominuju Sajka i Đoleta...ovako znamo da Vukašin leti napolje.

očigledno je u interesu žirija da pojedinci poput Milice ili Sajka budu što pre izbačeni kako bi mogli da rade na njihovim karijerama i stvore nove instant zvezde...

Bas tako! Zaista je Vukasin previse dobar vokal da bi sada napustio akademiju, a neki drugi ostali.

Ne svidja mi se rezon zirija da nominuje 3 studenta samo zato sto su sva trojica profilisana kao rock pevaci :dash:
To mi je strasno....

Mogu da se kladim da je tu Marina T. vodila glavnu reč :roll:
Ispada Vukašin, na moju ogrooomnu žalost, sinoć je zaista bio dobar. Iskreno, meni neće smetati da pobede Nikola P. ili Đole, ali ipak je moj definitivni favorit Vukašin :D
Baš me zanima šta će pevati sledeće nedelje...

Back