Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Jaki im gosti veceras,Divlje jagode...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaki im gosti veceras,Divlje jagode...![]()

Ode nam Vukasin
Nema sanse da prezivi pored Djoleta...
***....ode najbolji muski vokal...

Bosanci nisu usli jer je Adnan ostao..toboz hteli su, ako on ispadne, da ubace dva bosanca jer bi inace Bosna ostala bez takmicara ( sto bi automatski smanjilo gledanost i priliv para).
Iskreno Milica nije jak vokal ali bih radije da je ona ostala a ne Adnan...
@Rebel
Zaista ne znam sta je njima bilo u glavi ali nominovali su sve jake vokale ( ako ne racunamo Djoleta koji nije bas neki pevac ali je showman).
Doduse pravilo je neko nepisano da oni koji ispadnu ranije uglavnom naprave bolju karijeru od onih koji pobede..
Evo maloj Milici je Marina vec obecala album...
Ne znam zaista...
Ali mi je zao Vukasina....
Danijel je opet ubio ali ubio pesmu...
Ninu isto mnogo guraju - ne razumem zasto. Ona jest simpaticna i sve ali zasto svi non stop govore kako je jak vokal..
No dobro..
To je smesno- Don't speak je otpevala ocajno.treba na kraju da ostanu bosanac i kragujevac, pa da bude lizanje![]()

gico, da ostavis ti malo kragujevac, a?
napao si s tim gradom samo tako.
nije ovo takmicenje drzava, ni regiona da tako klasifikujes ljude, a i nije fer prema forumasima koji su iz KG-a ili Bosne... mogu da pomisle da imas animozitet prema tim mestima.
...šta da mu radim, proći će ga kad poraste
Bas mi je zao sto ce Vukasin ispasti,posto verujem da ce masa glasati za Djordja.Vukasin je po mom misljenju najbolji muski vokal...

Hahahaha... Vukašin nominovan. Napolje. Skroz me razočaraojuče. On najbolji vokal? Hahahaha....
Danijel među favoritima![]()

Bas tako! Zaista je Vukasin previse dobar vokal da bi sada napustio akademiju, a neki drugi ostali.
Ne svidja mi se rezon zirija da nominuje 3 studenta samo zato sto su sva trojica profilisana kao rock pevaci
To mi je strasno....