MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
jooooj jel ste videli ovo?![]()
![]()
U drugom delu izgleda kao da ga Nina je.be

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jooooj jel ste videli ovo?![]()
![]()

@les paul
Pa i čovek koji snima imao je termin i on je žurio.....

danas 18:27
Les Paul
Re: Operacija Trijumf
kakve veze sad ova karta ima sa nininim .ebanjem danijela xD
danas 18:30
gica
Re: Operacija Trijumf
valjda oće da kaže da crnogorke jembu srbijanske...nedefinisane pojave

Za Danijelove fanove, ukoliko ih ima
Pa ja sam jedna od njh..

Samo ne znam cemu ova reakcija, tj. smajli.Da li je toliko tesko zaobici post i ne obracati paznju, nego
moras da pokazes da si Danijelov hejter (takoreci)?Ne, to mora da se dokaze koliko vidim.
Jedno pitanje:Ovo Hotel Callifornia na lokaciji, jel' to pesma Eagles-a?(Inace jedna od mojih omiljenih?)
kontas.
ili
. 

akademiju rijaliti šoua u ponedeljak stiže „sveža krv“
Dvoje Bosanaca umesto AdnanaSubota - 15.11.2008
Producentska kuća „Emotion“ spremila je, kako „Alo!“ saznaje, veliko iznenađenja za sledeći gala koncert „Operacije trijumf“, koje će najviše zavisiti od toga da li će jedini učesnik iz Bosne i Hercegovine morati da napusti muzičku akademiju u Košutnjaku.
- Producenti ne žele da im padne gledanost u Bosni, pa su rešili da ubace još dvoje takmičara na akademiju.
Trenutni presek glasova ne daje previše šanse Adnanu da ostane u akademiji jer na nezvaničnom forumu od oko 600 ispitanika, za Milicu Majstorović glasalo je 65,2 odsto, a za Babajića 34,8 odsto. Ukoliko ovakvo stanje ostane, možemo da očekujemo još dva nova studenta iz Bosne i Hercegovine. Novi takmičari su smešteni u karantin i vredno se pripremaju za svoj prvi veliki javni nastup - navodi naš izvor blizak produkciji.
Adnan Babajić je, inače, već nekoliko dana razočaran svojim učešćem u „Operaciji trijumf“. Želeo je još u ponedeljak da spakuje kofere i vrati se kući. Od te namere nije uspeo da ga odgovori ni direktor Saša Dragić, koji ga u nekoliko privatnih razgovora uveravao da je pred njim velika karijera. Popularni Babaja je, jednostavno, teško prihvatio odluku žirija da ga nominuje.
Nominovani Adnan i Milica su za osmo gala veče dobili pesme koje su sami pominjali kao svoje omiljene, „Tebi je lako“ Bojana Marovića i „Donna con te“ Ane Okse. Da li će izvođenje pesama nešto promeniti i hoće li se Adnan, poput Nikole Sarića, ipak predomisliti nakon reakcija publike ostaje da se vidi.
http://www.alo.co.yu/ljudi/9588/Dvoje_Bosanaca_umesto_Adnana
neka ispadne najgori....ajd' zdravo
kladim se da ispada milica....zato sto adnan cesto bude medju prvih cetiri sa najvise glasova