Operacija Trijumf

trijumf-mapa-studenata.jpg.jpg

Samo ne znam cemu ova reakcija, tj. smajli.Da li je toliko tesko zaobici post i ne obracati paznju, nego
moras da pokazes da si Danijelov hejter (takoreci)?Ne, to mora da se dokaze koliko vidim.
Jedno pitanje:Ovo Hotel Callifornia na lokaciji, jel' to pesma Eagles-a?(Inace jedna od mojih omiljenih?)

Samo ne znam cemu ova reakcija, tj. smajli.Da li je toliko tesko zaobici post i ne obracati paznju, nego
moras da pokazes da si Danijelov hejter (takoreci)?Ne, to mora da se dokaze koliko vidim.
Jedno pitanje:Ovo Hotel Callifornia na lokaciji, jel' to pesma Eagles-a?(Inace jedna od mojih omiljenih?)

ovaj smajli (:roll:) ne prestavlja to da sam ja njegov hejter. meni je danijel extra lik(nije mi favorit), nego sam jaran sa metal boy-om a on ga mnogo mrzi pa zato stavljam ovaj smajli...:mrgreen:kontas.

a lokacija se odnosi na pjesmu Eagles-a.....(Inace jedna od mojih omiljenih):mrgreen:

Danijel:" Joj Igore, znas li koga sam sanjao sinoc? Jecu Karleusu! Ja je nikad nisam video onako lose, sa podocnjacima i bez sminke, kuku, strasno i veli ona, izdrzi, izdrzi Danijele. Ma neka pricaju sta 'oce, ali ona je bas ono, bas zvezda i takva je na sceni.Ma prava!"

Ako se do sada nije upucao, sad mu je vreme. Da li da se :rotf: ili :besna:. :hahaha::hahaha::hahaha:

akademiju rijaliti šoua u ponedeljak stiže „sveža krv“
Dvoje Bosanaca umesto AdnanaSubota - 15.11.2008
Producentska kuća „Emotion“ spremila je, kako „Alo!“ saznaje, veliko iznenađenja za sledeći gala koncert „Operacije trijumf“, koje će najviše zavisiti od toga da li će jedini učesnik iz Bosne i Hercegovine morati da napusti muzičku akademiju u Košutnjaku.

- Producenti ne žele da im padne gledanost u Bosni, pa su rešili da ubace još dvoje takmičara na akademiju.
Trenutni presek glasova ne daje previše šanse Adnanu da ostane u akademiji jer na nezvaničnom forumu od oko 600 ispitanika, za Milicu Majstorović glasalo je 65,2 odsto, a za Babajića 34,8 odsto. Ukoliko ovakvo stanje ostane, možemo da očekujemo još dva nova studenta iz Bosne i Hercegovine. Novi takmičari su smešteni u karantin i vredno se pripremaju za svoj prvi veliki javni nastup - navodi naš izvor blizak produkciji.
Adnan Babajić je, inače, već nekoliko dana razočaran svojim učešćem u „Operaciji trijumf“. Želeo je još u ponedeljak da spakuje kofere i vrati se kući. Od te namere nije uspeo da ga odgovori ni direktor Saša Dragić, koji ga u nekoliko privatnih razgovora uveravao da je pred njim velika karijera. Popularni Babaja je, jednostavno, teško prihvatio odluku žirija da ga nominuje.

Nominovani Adnan i Milica su za osmo gala veče dobili pesme koje su sami pominjali kao svoje omiljene, „Tebi je lako“ Bojana Marovića i „Donna con te“ Ane Okse. Da li će izvođenje pesama nešto promeniti i hoće li se Adnan, poput Nikole Sarića, ipak predomisliti nakon reakcija publike ostaje da se vidi.
http://www.alo.co.yu/ljudi/9588/Dvoje_Bosanaca_umesto_Adnana

Odakle dolazi, da mi je sve jasno.

Back