Ja sam na sinocnoj gali cekao tek nekoliko studenata i pomalo se razocarao.
Danijel - jeste da dobro peva ali mi je sinoc bio, pa jos u kombinaciji sa koreografijom, fujjjjj. Ocekujem da sledeci put bude bolje.
Milica - Ona mi se bas ne svidja od svih ukucana, a i ne peva nesto sjajno tako da je ona po meni trebala da napusti kucuc vec odavno kao i jos neki.
Aleksandar - Malo mi je dosadilo da mu daju neke sladunjave balade, nego cekam neku rokersku, neuobicajenu za njega. Sto se pevanja tice, tu je u samom vrhu, ali bih voleo da vidim sta ziri kaze za njega.
Nina - Meni se svidelo kako je zvucala sinoc i fino je izvela iako sam ja stigao negde na pola pesme. I pored svih oscilacija, jedna od boljih.
Nikola P. - Solidno
Djole - On je simpatican u kuci, ali bih voleo da njega, Sajka i Nikolu P vidim u nekoj baladi (pogotovo Djoleta i N.P.). Pomalo mi je dosadio sa rokerskim pesmama mada ja to i ne slusam preterano pa mozda mi se ni zbog toga nije svidelo nesto spec.
Sajko - Solidno. Neko rece da je "Princezu" i "Marina" izveo mnogo bolje i sa tim se slazem.
Ana - Nju sam cekao da cujem i razocarao sam se. Pomislio sam da je mozda zaboravila tekst ili se pogubila, ali nesto se desilo, a nije mi se to svidelo.
Sonja - Nisam je slusao do kraja jer mi se ne svidja ta pesma ni Kaliopi, ali po onom sto je do sada pokazala definitivno jedan od finalista, a ne bi mi bilo krivo ni da pobedi.
Vukasin - Ne slusam Van Gog, ne znam onu pesmu, ali na osnovu sinocneg izvodjenja mislim da u njemu ima vise X faktora nego u 5 Milica. Iako mi je iritantan od pocetka i ranije sam rekao, ovde sam da ih slusam ne da se sa njima druzim.
Mika - Devojka stvarno peva ooooooodlicno, ali je malo i sama sebi zakuvala ovu situaciju, a malo su je i iz organizacije zakinuli i izlete devojka za dve nedelje. Sto se ponasanja tice za nju vazi kao i za Vukasina, manje gledam vise slusam kako pevaju.
Kristijan - On je kao i Mika silno zeleo da udje ali nije jos za to, ako zeli neka uci i vezba jos, ako ne, neka se posveti necem drugom, ali samo da se ne razocara.
Trebali su da ne dopuste da pridosli budu nominovani sa ostalima jer nisu imali nikakvu sansu.
Igor - On peva super, ali mi je malo onaj hod po bini, zgrcenost i ramenima, gestikluacija, ama bas ima malo kafanskog smeka iako peva Conte Partire fantasticno (zvuci nespojivo), ali samo da malo poboljsa koreografiju i kad bi jednom dobio jednu brzu pesmu.
PS: Znao sam da cu nekog da zaboravim.
Adnan - Pricajte sta hocete, ali se potrudio da nauci onu pesmu kako-tako i opet nije mu lezala, ali dobro. Do sada je bas dobro pevao gotovo svake Gale i moze biti da je i on jedan od favorita. Na neki nacin me nije iznenadila sinocna reakcija jer je jos u kuci pokazao da je osteljiv i sentimentalan, ali je dobricina pre svega i voleo bih da ostane jer je ipak pokazao da je nesto naucio u toj kuci za ovih mesec dana. Kada su profesori spasavali jednog mislio sam da ce njega, ako ne zbog pesme, onda zbog truda, koji je ulozio vise od svih i verovatno se i tu demoralizovao i pomislio da nema sta tu da trazi ako ga ni profesori nece. Vreme je da se malo napravi selekcija i da se vidi ko je sta naucio i da li je to dovoljno da nastavi dalje.
Meni se cinila prosla Gala kao jedna od boljih, ekskluzivnijih, ali ne znam sto se drugima nije svidela.
Da li je sigurno da Rijana dolazi 24.11.?
Da li neko zna spisak pesama za narednu Galu 17.11.?