Panamaman
Iskusan
- Poruka
- 5.615
svako ima svoje misljenje
...ja obozavam felipea
Tisi puko smozgom.
Zbog onoga gore sto kazes da vise volis:

nego:

A pod 2.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja obozavam felipea

Tisi puko smozgom.
Zbog onoga gore sto kazes da vise volis:

nego:

A pod 2.

U tom slucaju zaboravi sve sto sam rekao.

GLASAJTE ZA MILICU NEMOJTE DA POBEDI ONAJ SMRDLJIVI MUSLIMAN.
GLASAJTE:
OT MILICA i to posaljite na 1371

Nina nije. Djordje, Belov, Sajko, Igor i Sonja jesu. Vukashin ispada zbog ponashanja.Igor, Nina , Sonja i Below su finalisti.
...ja obozavam felipea

Mislim da sam se zaljubila uKristijana..
Ima diivne pokrete..

E onaj Vukašin, roker, on treba da pobijedi
I daj ****** ubacite EKV, Bjesove i Blok Aut u trijumf, da ljudi vide i čuju praaavu muziku

Treba Milica da ostane!Zato sto je onaj Adnan promasio emisiju,ako hoces turbo-folk mars na grand ako oces normalnu muziku ot!
jes...
jos adnanu da dadnu neku pesmu ekv-a pa da me fino razvseli

Bolje ne, neka ostanu cisti i underground bend...E onaj Vukašin, roker, on treba da pobijedi
I daj ****** ubacite EKV, Bjesove i Blok Aut u trijumf, da ljudi vide i čuju praaavu muziku
 ja bih da on ispadne, ali znam da nece.. jedini iz BIH ostao.. to je fora..
 ja bih da on ispadne, ali znam da nece.. jedini iz BIH ostao.. to je fora.. nekako mi je delovalo nacionalisticki, kao da prisustvuju nekoj politickoj konvenciji, pa poneli materijal za navijanje.. nemam nista protiv drugih nacija, da se razumemo, ali u tom delu programa sam se osecala kao da nisam u Srbiji.. i, na kraju, pobedice neko iz druge zemlje.. u to vise ne sumnjam.. ali je tuzno..
 nekako mi je delovalo nacionalisticki, kao da prisustvuju nekoj politickoj konvenciji, pa poneli materijal za navijanje.. nemam nista protiv drugih nacija, da se razumemo, ali u tom delu programa sam se osecala kao da nisam u Srbiji.. i, na kraju, pobedice neko iz druge zemlje.. u to vise ne sumnjam.. ali je tuzno..Bolje ne, neka ostanu cisti i underground bend...
btw. mislim da ce stimovati i namestati glasove publike i zirija tako da u finalu ostanu prestavnici svih zemalja...

Juce prvi put gledala.... Najbolja je ona devojka s kratkom crnom kosom, mislim da se Sonja zove, a posle nje Vukasin...