Posle sinocne gale sam shvatila da su tri najbolja pevaca na akademiji
Sonja, Vukasin i Igor Cukrov.
Uopste me ne zanima kakvi su ljudi, njih troje su svaku galu bili sigurni i odlicni, dok su svi ostali oscilovali u kvalitetu iz gale u galu.
O Vukasinu kao osobi moze da prica ko sta hoce, decko peva kao car. Kad je izasao sinoc, svi koji su pevali pre njega su delovali kao deca u odnosu na pravog pevaca.
Mislim da je to sto je Mika ispala jako nepravedno, jer je devojka odlican vokal. Zao mi je nje i Kristijana, jer su mesec dana bili klasicno ponizavani u emisijama kod Mace da bi usli u kucu na dve nedelje i bili prvom prilikom izbaceni. Jako, jako nepravedno od strane uprave OT.
Nikola Paunovic je bio bas dobar sinoc, mogli bi malo da prestanu da ga nominuju.
On je mnogo napredovao pevacki od pocetka serijala do danas. I to uz taj pritisak stalnog nominovanja. Svaka cast!
Sto se tice Nine- pevala je ocajno. Don't speak je idealna pesma da se pokaze pevacko umece.
Mislim da bih da krenem niz ulicu srela 5 devojaka koje bi bolje otpevale tu pesmu od nje. Uzasan nastup, mnogo je lose pevala. Mislim da je ona generalno dobar vokal, ali je nestabilna, cesto joj se desavaju neuspesi, ima oscilacije, sto smatram losim.
Saric je takodje bio los, na zalost. Decko mi je simpa, ali je realno lose pevao. On, Ana Bebic i Nina su me bas razocarali i bilo mi je zao zbog toga, jer su mi jako dragi.
Aleksandar je takodje podbacio...
sve u svemu cela gala je bila jako,jako losa
Drago mi je sto je Adnan nominovan i jadno je sto se onako ponasa, sto ne moze normalno prihvatiti prvu nominaciju.
Jedna devojka(Milica) to bolje podnosi od njega.... zalosno

A rekla sam da mi je drago sto je nominovan, zato sto lici na folkera i dzibercinu a uz to se i ponasa kao pizduljina.