Operacija Trijumf

Utisak do sada - Imam osecaj da je muzika preglasna na gali, nesto sa muzikom ne valja u svakom slucaju...
A i njihovi nastupi su nekako bezvoljni - kao da se negativna atmosfera u kuci reflektovala na njih da budu nekako mrtvi na sceni

pt3
Nina - Losa.....bas losa
Kristijan - prosek..bolji nego prosli put. Lepa boja glasa.
Vukasin - Bas me briga i da je najveci kreten na svetu ovaj covek tako dobro peva. Rastura!!!!
Ana - lose..nije se snasla nazalost

Poslednja izmena:
Posle sinocne gale sam shvatila da su tri najbolja pevaca na akademiji Sonja, Vukasin i Igor Cukrov.
Uopste me ne zanima kakvi su ljudi, njih troje su svaku galu bili sigurni i odlicni, dok su svi ostali oscilovali u kvalitetu iz gale u galu.
O Vukasinu kao osobi moze da prica ko sta hoce, decko peva kao car. Kad je izasao sinoc, svi koji su pevali pre njega su delovali kao deca u odnosu na pravog pevaca.

Mislim da je to sto je Mika ispala jako nepravedno, jer je devojka odlican vokal. Zao mi je nje i Kristijana, jer su mesec dana bili klasicno ponizavani u emisijama kod Mace da bi usli u kucu na dve nedelje i bili prvom prilikom izbaceni. Jako, jako nepravedno od strane uprave OT.

Nikola Paunovic je bio bas dobar sinoc, mogli bi malo da prestanu da ga nominuju.
On je mnogo napredovao pevacki od pocetka serijala do danas. I to uz taj pritisak stalnog nominovanja. Svaka cast!

Sto se tice Nine- pevala je ocajno. Don't speak je idealna pesma da se pokaze pevacko umece.
Mislim da bih da krenem niz ulicu srela 5 devojaka koje bi bolje otpevale tu pesmu od nje. Uzasan nastup, mnogo je lose pevala. Mislim da je ona generalno dobar vokal, ali je nestabilna, cesto joj se desavaju neuspesi, ima oscilacije, sto smatram losim.

Saric je takodje bio los, na zalost. Decko mi je simpa, ali je realno lose pevao. On, Ana Bebic i Nina su me bas razocarali i bilo mi je zao zbog toga, jer su mi jako dragi.

Aleksandar je takodje podbacio... sve u svemu cela gala je bila jako,jako losa

Drago mi je sto je Adnan nominovan i jadno je sto se onako ponasa, sto ne moze normalno prihvatiti prvu nominaciju.
Jedna devojka(Milica) to bolje podnosi od njega.... zalosno :(
A rekla sam da mi je drago sto je nominovan, zato sto lici na folkera i dzibercinu a uz to se i ponasa kao pizduljina.

Poslednja izmena:
Moji utisci o Gali 7 :

DANIJEL - Računajući male mogućnosti za iskazivanje, koje pesma pruža, bilo je više nego dobro. Nastup fantastičan i jedan od najboljih uopšte. Od mene dobija 7/10

ADNAN – Užas. Ja razumem engleski dobro ali njega NIŠTA. Jako loše. Sasvim zasluženo nominovan. Njegova reakcija na nominaciju, u kući, bila je sasvim neopravdana. 3/10 (zbog truda)

MILICA – Prvi put da je baš dobro otpevala. Primetio sam da su mnogi dobili zakasnele nominacije. Antonija, Danijel, Milica, Nikola S su nominovani kada su super otpevali, a Galu pre toga loši ali prošli. 5/10

MIKA – Ovo što je publika uradila je greh. Najbolji vokal je naspustio akademiju. Strašno. 10/10

KRISTIJAN - Neko reče Makedonci glasaju ? Vidite da su ovaj put bili pošteni. Kristijan je ušas. I ove dve Gale ali i na prvoj kada je pevao sa Ćetkovićem i Danijelom. Zbogom.... 2/10

VUKAŠIN – Standardno dobar ali meni odbojan ko ništa.8/10

NIKOLA P- Meni nije jasno šta se on buni zbog nominacije. Ispale Mika, Ivana i Antonija devojke koje 5 puta bolje pevaju od njega. Nikola izađi što pre.4/10

NIKOLA S – Šta bi ? Razočarao me. Kada je pevao «Princezu» i «Mareinu» oduševio me. Ali sada. Dado ga pojeo.6/10

NINA – Jako dobra frizura a i nastup . Ovu i prošlu Galu je opravdala direktorovo poverenje.9/10

IGOR – Mnogo visoko peva u svakoj pesmi i to mi postaje dosadno 8/10.

ĐORĐE – Ima ružan glas. Džaba sve ostalo.3/10

ANA – Nije loša ali mi nije ni bogzna šta. Srednje.6/10

SONJA – Ja sam se naježio dok sam ovo slušao. Kaliopi je u nekim delovima «pojela» ali bilo je najbolji nastup do sad u OT. Možda zbog Kaliopi ali 10/10

ALEKSANDAR- OK. Jedino mi je bilo muka od onih makedonskih(a od juče i hrvatskih) zastava. Šta bi bilo da i mi, Bosanci i Crnogorci donesemo zastave. Ljudi ovo nije EVROVIZIJA !!! 8/10

Posle sinocne gale sam shvatila da su tri najbolja pevaca na akademiji Sonja, Vukasin i Igor Cukrov.
Uopste me ne zanima kakvi su ljudi, njih troje su svaku galu bili sigurni i odlicni, dok su svi ostali oscilovali u kvalitetu iz gale u galu.
O Vukasinu kao osobi moze da prica ko sta hoce, decko peva kao car. Kad je izasao sinoc, svi koji su pevali pre njega su delovali kao deca u odnosu na pravog pevaca.

Mislim da je to sto je Mika ispala jako nepravedno, jer je devojka odlican vokal. Zao mi je nje i Kristijana, jer su mesec dana bili klasicno ponizavani u emisijama kod Mace da bi usli u kucu na dve nedelje i bili prvom prilikom izbaceni. Jako, jako nepravedno od strane uprave OT.

Nikola Paunovic je bio bas dobar sinoc, mogli bi malo da prestanu da ga nominuju.
On je mnogo napredovao pevacki od pocetka serijala do danas. I to uz taj pritisak stalnog nominovanja. Svaka cast!

Sto se tice Nine- pevala je ocajno. Don't speak je idealna pesma da se pokaze pevacko umece.
Mislim da bih da krenem niz ulicu srela 5 devojaka koje bi bolje otpevale tu pesmu od nje. Uzasan nastup, mnogo je lose pevala. Mislim da je ona generalno dobar vokal, ali je nestabilna, cesto joj se desavaju neuspesi, ima oscilacije, sto smatram losim.

Saric je takodje bio los, na zalost. Decko mi je simpa, ali je realno lose pevao. On, Ana Bebic i Nina su me bas razocarali i bilo mi je zao zbog toga, jer su mi jako dragi.

Aleksandar je takodje podbacio... sve u svemu cela gala je bila jako,jako losa

Drago mi je sto je Adnan nominovan i jadno je sto se onako ponasa, sto ne moze normalno prihvatiti prvu nominaciju.
Jedna devojka(Milica) to bolje podnosi od njega.... zalosno :(
A rekla sam da mi je drago sto je nominovan, zato sto lici na folkera i dzibercinu a uz to se i ponasa kao pizduljina.

Slažem se sve osim :

- Igor sve pesme izvodi na isti (dobar) ali isti način . Postaje malo dosadan kao i Đorđe.

- Paunović je jako loš. Možda je napredovao ali nedovoljno da bi se približio boljima.

Po meni su najbolji pevači: Sonja i Danijel. Posle Vukain I Mika(:sad2:).

Slažem se sve osim :

- Igor sve pesme izvodi na isti (dobar) ali isti način . Postaje malo dosadan kao i Đorđe.

- Paunović je jako loš. Možda je napredovao ali nedovoljno da bi se približio boljima.

Po meni su najbolji pevači: Sonja i Danijel. Posle Vukain I Mika(:sad2:).

Da, Paunovic nikad ne moze da se priblizi vrhunskim vokalima kao sto su Sonja, Mika, Vukasin... mozda se nisam lepo izrazila, ali sam isto mislila sto i ti :)
Htela sam samo da kazem da se on dosta popravio i da sada peva solidno.

Ne slazem se za Igora. Djordje po mom misljenju nema neke posebne glasovne mogucnosti. Vidim da je ok decko za druzenje, ali ne vidim tu njegovu harizmaticnost na sceni o kojoj svi pricaju.
Ne mozes porediti Igora i Djordja, Igor ima sjajne vokalne mogucnosti. Decko jos malo pa ima veci raspon glasa od Sonje :)

Danijel je dobar pevac, i u pravu si da su mu dali tako glupu pesmu da ga je meni bilo zao. On sa onom pesmom nije mogao da pokaze nista...
Ja ne favorizujem Danijela jer se vidi da ga ne zanima ona muzika koju ja volim :D
Provaljujem da nikad nece snimiti album koji cu pozeleti da kupim. On je u vodama nekog popa, a mene to ne zanima i ne fascinira, jer slusam rock.
Znaci, uvek cu reci da je dobar pevac, ali moji favoriti ostaju Sonja, Vukasin i Igor- imaju sjajne vokalne mogucnosti i bliski su mi nacini na koje izvode pesme.

Poslednja izmena:
Pa ni Iggor ni Sonja nisu pevali rok koji ti voliš.

Pa nisam bas toliko zanrovski zatucana :)
Saric, Paunovic i Djordje su rokeri, vidi se da decaci to slusaju kod kuce, ali nemaju glasovne mogucnosti kao Sonja, Igor i Vukasin. Ne mogu da kazem da je neko dobar pevac samo zato sto slusa istu muziku kao ja, kao sto nikad necu reci ni da peva lose onaj ko ne slusa meni omiljenu muziku.

Dobro, i Vukasin je roker, ali on takodje i odlicno peva. Smatram da Sonja uopste nije daleko od rok muzike. Ne znam sta svira njen bend, al' pretpostavljam da je to neki mix rok, jazz i soul pesama.

Takodje mislim da Sonja i Igor generalno slusaju bolju muziku privatno od Danijela i da bi snimili zanrovski meni prihvatljiviji album od Danijela.

Ne bih vise da objasnjavam na ovu temu...
Danijel je dobar pevac, ali ga sto se buducnosti tice totalno vidim u nekom stilu Zeljka Joksimovica i drugih domacih pop pevaca, sto ja ne volim da slusam. I to je jedino sto sam htela da kazem.
Zato mi nije favorit i to je to.

Poslednja izmena:
Slazem se da je sinocna Gala bila najgora od svih, ono je bilo strasno. Cast nekima koji su dobro otpevali, ali ostali...
Milica je bila uzasna, uopste ne moze da ''izvuce'' pesmu u nekim delovima (i ranije a i sad), mada ima lepu boju glasa
Nina takodje, uopste mi se ne svidja kako devojka peva, jedina dobro otpevana pesma je ona u duetu sa Sonjom i zanima me do kad ce vise da se provlaci...
Adnan, bre, uopste nije otpevao lose! Ne znam zasto svi kazu suprotno i zao mi ga je bilo sinoc, ali sta ces. (e da, jel odustao on od napustanja akademije?! o_o)
Sonja i Vukasin su otpevali apsolutno fantasticno, sve su bolji iz Gale u Galu! Imaju glascine i po, ma kakvi bili i kako se ponasali u kuci, to je cinjenica
Sajko je lepo pevao, a kada je ''odvalio'' na kraju pesme... Ne ume bas to svako od njih :)
Kristijan i Mika - zao mi je sto su ispali, pogotovo za Miku, iako mi je antipaticna, devojka stvarno razvaljuje dok peva.
Ana je jako lose otpevala, uopste nisam mogla da je cujem u nekim delovima pesme, ne znam sta se tu desilo.
Danijel je bio dobar, samo me nerviralo sto je ubacivao ono zavijanje, ali dobro.
Igor - standardno savrsen.
Aleksandar je bio nesto slabiji, ali opet dobar, nervira me vise sto je stalno favorit publike!!! :)
Djole je bio fantastican, jako mi je drag taj decko.
A Nikola P. , ma koliko ja njega gotivila, moram da priznam da je jedan od onih sa slabijim vokalnim sposobnostima, sto je dokazao i sinoc, uopste mi se nije svidelo kako je otpevao onu pesmu :/ !
Toliko od mene ;)

Zao mi je sto je Mika ispala jer je dobra pevacica....
Sonja je otpevala taaako dobro.
Vukasin,takodje.
Aleksandar slabije nego proslih nedelja.
Nina i Ana-lose,po mom misljenju,mada Nina bolje od Ane.
Adnan slabo.
Kristijan ok.
Ostale nisam gledala.
U redu su mi nominacije.
A,da Nikola P. mi se nije svideo.
Igor je po mom misljenju otpevao super...

Neverovatno mi je da Nina nije nominovana ... a još gore što je pohvaljena od žirija :shock:

Što se tiče nominacija opravdane su skroz ..... Ana je bila loša - ne znam zašto su nju spasili ... mnogo mi je šarmantniji i bolji bio Adnan u interpretaciji od nje .... Za Milicu je jasno zašto je nominovana .....

Sinoćna Gala je bila najgora do sada .... Najbolju interpretaciju do sada kao i na ovoj Gali imao je Vukašin.

A sad malo ja.
Sve, sve ali sta se to desilo sa zvukom sinoc na Gali? Gde su bili prateci vokali?
"Klatno" nije ta pesma bez pratecih, a oni su se jedva culi. Takodje, ceo onaj bend je bio duplo jaci od izvodjaca. Ili moj TV cudan zvuk emituje...
Mozda ziri slusa zvuk sa istog tog mog TVa posto mi stvarno nije jasno kako je to Nina savrseno otpevala kad sam ja kao laik cula da je to lose.
Vukasin je odlican, Igor, i naravno Aleksandar.
E sad, to sto ova emisija ima takav tupav koncept da pa ih gledamo i kao ljude
(mislim na ponasanje) a ne samo kao pevace, kvari malo kompletan utisak. Vukasin je odlican pevac, ali ce da strada zbog jezika, kao sto je stradala Mika. Mozda zbog iste stvari strada i Igor, osim ako mu podje za rukom kasnije da kada pocne nesto da prica, zaista nesto i kaze.
Ne mislim da je Aleksandar propacunat, mislim da je decko jednostavno takav. Dopao mi se na prvu loptu jos kad sam gledala njegov profil na onoj uvodnoj Gali, a definitivno me kupio kad je pevao "Tako ti je mala moja..." I ne smeta mi sto je favorit, stavise, i ja glasam svakog ponedeljka. Samo mislim da nece pobediti. I da se osvrnem na jedan komentar koji sam procitala negde- nije to zato sto podseca na Toseta. Ne treba mesati babe i zabe. Jedan je Tose.

Ostali su mi svi nekako, ni fu ni fa, sto bi rekli Spanci (nit' smrdi nit' mirise)

Jedino bih onog Danijela za onu njegovu kapuljacu od one njegove jakne sto ne skida kao da je svetojovanski mraz, pa preko krova napolje, kao macku.
I nek ispadne Milica sad, da se ne zali vise kako joj je losa pesma, kako ne moze da bude sexy i sl.

..nadam se da ce Adnan ostati a Milica ispasti jer nju ne podnosim
inace po meni najbolje pevaju Vukasin i Sonja,
Aleksandar verovatno pobedjuje zbog glasaca a Nikola S ce se dugo zadrzati zbog brojnih obozavatelja,
super je i Djole i mislim da nije ok prema Kristijanu i onoj devojci sto su ispali jer im nisu dali vremena da se pokazu publici

Djole je najbolji bash zato shto je svoj, kao i Alex, Sajko, Cukrov i Vukashin. Sonja samo ima odlichan glas i talenat, ali se previshe ulizuje ziriju i profesorima. Mika ima dobar glas, ali je ispala glupa ako nije shvatila da je OT, pre svega, reality show- tj, "zabava za milione". Kristijan- i preko malih ekrana osecam kako smrdi :)))

Back