Operacija Trijumf

Gde je tacno Djole falsirao?
Pojeo je Nikolu na sceni....

Uostalom ako si slusala juce mogla si cuti da su ih birali prema ponasanju - dakle ko se dobro ponasao u kuci. To je bila nagrada za neglumljenje umisljenih zvezdica

otprilike sve do pola pesme je pevao fals, bilo je previsoko u odnosu na pratnju! posle je uhvatio intonaciju ali je pocetak bio krs... I to nije prvi put da tako otpeva. Stvarno nemam nista potiv momka, ali ima i boljih od njega. Cinjenica jeste da ume da digne publiku, ali ako gledamo pevanje, stvarno ima jacih.
A sto se tice ponasanja, ne mogu nista ni za koga da kazem, posto gledam samo gala-veceri i samo nekad dnevne preglede, pa ne znam ko se kako ponasao...

KONAČNO !!! 2. Sezona okupiće sve države EX-YU(i Sloveniju znači). A Studio će biti u ZAGREBU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rekao tonči .[

ja bas nesto i ne volim ta okupljanja ex-yu.. ni ovo ne gledam (sem Gale) a tek tu drugu sezonu necu.. jer mi to uvek deluje politicki, namazano i namesteno.. a receno je i da ce VB biti za ovaj YU prostor :confused:.. kao da mi sami ne mozemo nista bez suseda..

Meni se cini takodje dosta namesteno i politicki iscenirano, ali mi je zanimljivo i drago mi je da se ukucani stvarno sjajno slazu i pored cinjenice da su ovde svi zbog interesa. Malo mi Slovenci odudaraju od ostalih, ko ce se s'njima sporazumeti prvo, onda sta ce oni da pevaju na slovenackom, a da ih razumemo. Ukucani nam pokazuju da su na neki nacin "ona" vremena prosla, a da su dosli neki novi ljudi koji mogu da zive, ako ne zajedno onda jedni pored drugih i to je stvarno lepo.

otprilike sve do pola pesme je pevao fals, bilo je previsoko u odnosu na pratnju! posle je uhvatio intonaciju ali je pocetak bio krs... I to nije prvi put da tako otpeva. Stvarno nemam nista potiv momka, ali ima i boljih od njega. Cinjenica jeste da ume da digne publiku, ali ako gledamo pevanje, stvarno ima jacih.
A sto se tice ponasanja, ne mogu nista ni za koga da kazem, posto gledam samo gala-veceri i samo nekad dnevne preglede, pa ne znam ko se kako ponasao...

Moguce ,preslusacu ponovo.
Medjutim svejedno smatram da je i takav bio bolji od Nikole...:(
Nikola mi se cini kao mnogo drag momak ali Azru je otpevao lose, nije bilo energije, previse zaledjeno( iako tehnicki veoma dobro)...

ja bas nesto i ne volim ta okupljanja ex-yu.. ni ovo ne gledam (sem Gale) a tek tu drugu sezonu necu.. jer mi to uvek deluje politicki, namazano i namesteno.. a receno je i da ce VB biti za ovaj YU prostor :confused:.. kao da mi sami ne mozemo nista bez suseda..
Pa "mi" je diskutabilno, kaže se "Emotion" a ne "mi" pošto je pretpostavljam jasno da taj šou ne služi nacionalnim interesima ili nećemu nalik tome nego da određeni ljudi zarade.
E sad, pošto ni ja ni ti niti bilo ko od ljudi ovde neće zaraditi (a verovatno će malo vajde imati i ovi što su sada u kući) onda ne znam zašto to "mi", kad to sa "Nama" nema veze. "Mi" ćemo da pijemo jelen pivo i da štedimo u nekoj banci ako nas reklame dovoljno nalože i to je sve što ćemo "mi" uraditi. Pošto surova pravila biznisa kažu da tamo gde su gledaoci, tamo su i pare, a OT se zna gde je gledana, logičnije je da se održava kod hrvata ili bosanaca nego ovde. ;)
Meni se cini takodje dosta namesteno i politicki iscenirano, ali mi je zanimljivo i drago mi je da se ukucani stvarno sjajno slazu i pored cinjenice da su ovde svi zbog interesa.
A zašto se ne bi slagali, pa u njihovom je interesu, osim ako nisu toliko nepovezani sa realnošću kao Danijel, da ispadnu strašno prirodni opušteni fini ljudi, pa ako se od tezgica posle uštedi za album, možda narod i ode u lokalnu diskoteku da odsluša nastup na plej bek. :) Svi (normalni) su došli samo zato da bi bili svaki dan na televiziji a ne zato da pobede, pošto je valjda jasno da je "nagrada" iluzorna. Da je politički podešeno, naravno da jeste, pa pobogu, to je posao, pa tek onda takmičenje. Znate, nije to sve stvarno, to je televizija, reklama, posao, biznis :mrgreen:

Jedini problem u svemu je što je realna težina i vrednost toga da ti je fizionomija svaki dan na ekranu postala jako relativna, jer da nije, danas dve najpopularnije estradne zvezde bi bile Kaja i Ena iz VB, a nešto ne vidim da se svi seku od želje da ih vide i čuju.

Nisu pesme lose,videcemo.Ja sam gledam reprizu OT MOZAK...Sta da kazem.Ne mogu da se nacudim ovoj Jasmoni.Mislim da bi ovako reagovala sa kim god da je bila nominovana.Devojku je izbazila njena pakost.Koliko zla u jednoj mladoj osobi.Kako je to zalosno.Tako nece naskoditi nikome,samo sebi.

Jeste,u pravu si.Videlo se odmah na pocetku da je devojka jako iskvarena i da je uzasno zeljna slave.Poludela je kad je cula da je izbacena i pocela nesto da se buni na bini,pa da nije mozda ocekivala da ce sa takvim ponasanjem mozda da pobedi:thumbdown:

OPeracija utisci pt1

Danijel - Vokalno dobro, nema falsa - izvedba losa. Najlosija njegova do sada. Fali energije, fali uverljivosti...rekoh ja da je on covek za balade ne za r'n'b

Milica- Nikad cula ovu pesmu pa ne znam jel promasivala, solidno je zvucala ,lepo izgledala..nista posebno

pt 2

sajko- Svi kazu da je odlican, meni je bio los veceras. Stisnuo grlo, sve nekako navlaci..ne znam..
Paunovic - Meni je on klasicno sladak, falilo mu je malo scenskog nastupa, ukocen je..i da mu je glas bio sigurniji
Adnan.....komedija bre:D Obukli su ga ko makroa a ne ko Elvisa....

Back