imaginacija*
Buduća legenda
- Poruka
- 27.140
Ma Danijel je
lik, ja za njega navijam!!
lik, ja za njega navijam!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lik, ja za njega navijam!!
Baš me zanima kako će otpjevati Gibonnija u ponedjeljak. Antonija u ponedjeljak ide kući, nakon što otpjeva svoju Vannu.Najgluplje mi je što svi nešto kao žele napolje....
Meni su najbolji Sonja, Vukašin i Splićo.Baš me zanima kako će otpjevati Gibonnija u ponedjeljak. Antonija u ponedjeljak ide kući, nakon što otpjeva svoju Vannu.

Sto se tice pesama, ipak sam se nadala da ce biti rec o zabavnoj muzici koja vise naginje ne bas ka rocku, ali ono, klasicni zabavnjaci, a ne pop muzika koja oooopasno ide ka narodnjacima (i svim njihovim regionalnim varijantama). Svaka cast za Atomsko Skloniste, ali koliko bendova tog tipa ce zeleti da se pojavi uz nekog polunarodnjaka?
Očito neki ne prate redovno, pa se čude nečem bez razloga. Od početka se na gala večeri pjevaju zabavne, pop, ali i rock pjesme. Npr. sinoć se pjevala žestoka rock stvar od Bryan Adamsa. Od takmičara se traži da se uspješno pokažu različitim muzičkim žanrovima.
Slažem se da u dnevnim emisijama ne treba prikazivati ko šta jede, kako tračaju jedni druge, ali u njima ima i snimaka sa časova na akademiji koji su meni zanimljivi.
tebi ono lici na Akademiju??
Liči na akademiju naravno...tebi ono lici na Akademiju??
... Mislim da je Danijel užasno otpevao kao i Milica koje bi ja nominovao umesto Sonje i Nikoe Sarića. Na kraju ostali Sajko i Andrea . Ona ispada 96%....da je to prava akademija,verovatno ne bi bila na tv-u..tebi ono lici na Akademiju??
Nije bitno da li mi liči, tako se zvanično zove. Ako se tu održavaju časovi pjevanja, plesa, te svega ostalog što jedan pjevač treba da zna logično je da se tako zove. Možda neki ne znaju da pobjednik kao nagradu dobija snimanje i izdavanje albuma.
...da je to prava akademija,verovatno ne bi bila na tv-u..

ocigledno ne znas sta je anticka akademija

Očito neki ne prate redovno, pa se čude nečem bez razloga. Od početka se na gala večeri pjevaju zabavne, pop, ali i rock pjesme. Npr. sinoć se pjevala žestoka rock stvar od Bryan Adamsa. Od takmičara se traži da se uspješno pokažu različitim muzičkim žanrovima.
Slažem se da u dnevnim emisijama ne treba prikazivati ko šta jede, kako tračaju jedni druge, ali u njima ima i snimaka sa časova na akademiji koji su meni zanimljivi.

naravnonaravno da ne bi