Operacija Trijumf

Lele, sve neke plachipi*ke u ovom show-u. Svileni do zla boga. Najbolji je onaj Danijel, Edipovac ruzhni. A i onaj, dal je Nikola ili koji vetj, shto je plakao za kutjom. Mislim, daj, oni treba jednom da idu u vojsku, shta, kukatje svaki dan kako im se ide kutji? oO

uklopiti idola i velikog brata popunjeno nadobudnim kvazi umetnicima je shou za mase, for sure.

Istinu govorish. Tim putem ogranichavati ljudima svest da oni ipak nisu kvazi umetnici, nego bash umetnici. A s obzirom da ceo svet tezhi ka svetskoj vladi koja tje da bude shit za ovo jadno chovechanstvo koje je picjkin dim u odnosu na univerzum. Shto se tiche zavera je da ovakve emisije globalizacije prestavljaju faktore koje zatupljuju nashu kolektivnu podsvest, lakshe tje se najmotjnijim bankarima, cionistima i ostalim korporativnim i birokratskim govnima ostvariti cilj. Za ovaj faktor da zatupljuje masu je sigurno istinit, s obzirom da se prikazuje na televiziji... Pa naravno netje pushtati emisije koje tje da vas zapituju, nisu ni oni ludi. Za mediokriteta nema mesta u glavi za zavere, teshko da ishta chudno i novo ulazi u tim glavama :mrgreen: . No dobro, svestan sam toga, da tje mi se smejati mnogi i ja bih se smejao da nisam imao volje da cheprkam po ovakvim stvarima po netu... Net je pravi izvor informacija. :neutral:
Chitajte izmedju redova.

Poslednja izmena:
nordic, smaraš ! Svoje frustracije i nezadovoljstvo iskali na nekom drugom mestu a ne ovde ! Imamo oko pet (5) strana tvojih krutika. Neosnovanih. Ti apsolutno ne navodiš ni jedan argument i ne vidim razlog za toliku odbojnost. Imam samo ove ideje :
1. Ti si zapravo Saša Popović...
2. Ti mrziš , iz privatnih razloga, Emotion
3.(dodaj sam)

........

ostavi nas na miru . ĆAO !

ma kakva akademija,to je zabava za siroke mase...kad god da naletim na emisiju,samo se neko svadja i pljuje...

pazi,mrzis Emotion...:hahaha::roll:

A vise bih voela da ni ne vidim Dzonija u Srbiji uopste,nego da to bude u ovom smecu.:thumbdown::sad2:

e upravo tako.. sto dalje od balkanskog blata

a ako ga stvarno dovuku pa da sa nekim od ovih likova peva Men' se duso od tebe ne rastaje onda nek ide sve do djavola

ne moram ja tebi bilo sta da objasnjavam

pisacu ovde kad god budem hteo

ne znam da li ti je neko rekao da postoji muzika izvan ""sase popovica'' i ovoga sto se iz ko zna kog razloga naziva akademijom ''buducih zvezda''

Postoji nešto i izvan turbo folka, popa, roka i hip-hopa ....

"ne moram ja tebi bilo sta da objasnjavam" . Da u pravu si , ali postaješ dosadan.

Spisak pesama za GALU 5 :

Nikola P & Adnan - Bos ili hadžija - Zabranjeno pušenje
NIkola S - Here I go again - Whitesnake
Sonja - Negativ - Zbunjena
Jasmina - Takvi kao ti - Nina Badric
Aleksandar - Tamara - Boris Novkovic
Milica - Ko je kriv - Boris Novkovic
Igor - Nije htjela - Kemal Monteno
Nina - Ovako ne mogu dalje-KemalKemal Monteno
Vukašin & Ana - Kids - Robin Wiliams & Kylie
Danijel - Ima nesto u tom sto me neces - Željko Joksimovic
Đorđe - Paradise city - Guns'n'Roses