Operacija Trijumf

GLASOVI GALA 4:
Aleksandar: 52 %
Nikola Sarić: 10,9 %
Nina: 10,4 %
Adnan: 9,2 %
Jasmina: 3,1 %
Vukašin: 2,5 %
Igor: 2,3 %
Nikola Paunović: 2,3 %
Ana: 1,9 %
Danijel: 1,8 %
Sonja: 1,6 %
Milica: 1,4 %
Andrea: 0,6 %

zasto?? dali ljudima lepu kintu i oni izdrzali blamiranje sa tamo nekim ''mladim nadama''

ja se samo molim da,ako je tacno da mu nude,Dzoni ostane izvan svega toga

Pre nepuna 2 meseca oni bili u moje malo mesto od 5.000 stanovnika i održali koncert zabadava...imamo neko veliko moto društvo i na njihov nagovor došli i napravili "pozitivan haos" uz grmljavinu motora - da se naježiš :super:

ovo polako ali sigurno postaje jedan od najvecih promasaja vidjenih na nasim jadnim televizijama

tacno tako! najvece sranje ***!

ali znaci kad sam video ajsa i viklera tamo, doslo mi da se upucam u glavu kalashom. sranje i za njih i za taj nesretni show. znaci vikler kao oce sad da popravi sebi rejting u javnosti pre nego sto zapali preko bare jer su realno u vb-u ispali u javnosti kao najveci hejteri onda. ali ovo uopste nije pravi nacin. sad sam ih gledao samo par minuta i vec sam video kako su se sjebali. em su izdali hard kor, em su im sad sranje fore jer se sve nesto trude da se dopadnu vecini i kvare svoj imidz koji je realno bio fenomenalno originalan. ma razocarenje...

tacno tako! najvece sranje ***!

ali znaci kad sam video ajsa i viklera tamo, doslo mi da se upucam u glavu kalashom. sranje i za njih i za taj nesretni show. znaci vikler kao oce sad da popravi sebi rejting u javnosti pre nego sto zapali preko bare jer su realno u vb-u ispali u javnosti kao najveci hejteri onda. ali ovo uopste nije pravi nacin. sad sam ih gledao samo par minuta i vec sam video kako su se sjebali. em su izdali hard kor, em su im sad sranje fore jer se sve nesto trude da se dopadnu vecini i kvare svoj imidz koji je realno bio fenomenalno originalan. ma razocarenje...

znaci uzas!!!sta sve ljudi nece da rade za malo obozavanja mase:dash:

gledala OT prve nedelje samo, cisto da vidim kako je i sta je.. a sada me je smorilo, nikakva desavanja, niti su oni likovi unutra zanimljivi za posmatranje.. jedino Gala vece gledam.. jos sto ubacise ona 2 hip-hop bezveznjakovica, kao da su ne znam kakvi faktori u nasoj zemlji.. dok je ziri posebno odvratan.. kad nominuju Sonju i onog Nikolu P. (svaki put), sta pametno reci za njih..
a, mozda, sam se samo smorila od ovakvih emisija..

Back