Operacija Trijumf

Po meni je spoj VB i Idola pomalo nakaradan, u ovoj emisiji ne valja nista osim Gala veceri. Nikog realno ne zanima da li su se Zika i Mika pokacili i ko jede kakav hleb. U dnevnim emisijama nije akcenat na casovima vec se ide na Veliki brat foru, sto ej uvek glupo i dosadno.

Ja apsolutno nisam nameravala da gledam ovo, ali sam upala na sred jedne Gale i videla kako se ziri medjusobno nadgovnjava, pa ono je 300% glupo (ziri mislim). Kapiram ja da oni moraju da ispostuju dinamiku i napetost, da uvek nomiju nekoga koga publika voli, da stite svoje (ne mislim da je tu licni nacionalizam, ali kao, imamo dva Bosanca (ako ne racunamo Vukasina), pa kao 'ajd da ne ispadnu na pocetku). A kako ce svakako trudnica da ispadne sledece nedelje (i mediji su pisani da je namesteno da tako bude), ostace samo dva Hrvata pa ce opet da bude frke.

Sto se tice pesama, ipak sam se nadala da ce biti rec o zabavnoj muzici koja vise naginje ne bas ka rocku, ali ono, klasicni zabavnjaci, a ne pop muzika koja oooopasno ide ka narodnjacima (i svim njihovim regionalnim varijantama). Svaka cast za Atomsko Skloniste, ali koliko bendova tog tipa ce zeleti da se pojavi uz nekog polunarodnjaka?

Nesto i nisam bas za ovaj sou, ali par ljudi ima zaista dobar glas, samo da se ispraksuju. Meni je favorit za sad onaj nadrnani Vukasin, a ni Aleksandar i Sonja nisu losi, pa ni onaj Splico, ne znam sto ga svi pljuju. Realno, Milica je promasila emisiju... |

I eto, navukoh se ja na jos jedno TV smece...

Poslednja izmena:
Sto se tice pesama, ipak sam se nadala da ce biti rec o zabavnoj muzici koja vise naginje ne bas ka rocku, ali ono, klasicni zabavnjaci, a ne pop muzika koja oooopasno ide ka narodnjacima (i svim njihovim regionalnim varijantama). Svaka cast za Atomsko Skloniste, ali koliko bendova tog tipa ce zeleti da se pojavi uz nekog polunarodnjaka?

Samo sto se nisam slogirala kad sam ih videla tamo..Mislim se,zar i ono ,uz Severinu i ostale koji se trpaju tamo??:confused::confused::thumbdown:

Očito neki ne prate redovno, pa se čude nečem bez razloga. Od početka se na gala večeri pjevaju zabavne, pop, ali i rock pjesme. Npr. sinoć se pjevala žestoka rock stvar od Bryan Adamsa. Od takmičara se traži da se uspješno pokažu različitim muzičkim žanrovima.

Slažem se da u dnevnim emisijama ne treba prikazivati ko šta jede, kako tračaju jedni druge, ali u njima ima i snimaka sa časova na akademiji koji su meni zanimljivi.

Očito neki ne prate redovno, pa se čude nečem bez razloga. Od početka se na gala večeri pjevaju zabavne, pop, ali i rock pjesme. Npr. sinoć se pjevala žestoka rock stvar od Bryan Adamsa. Od takmičara se traži da se uspješno pokažu različitim muzičkim žanrovima.

Slažem se da u dnevnim emisijama ne treba prikazivati ko šta jede, kako tračaju jedni druge, ali u njima ima i snimaka sa časova na akademiji koji su meni zanimljivi.

tebi ono lici na Akademiju??

tebi ono lici na Akademiju??
Liči na akademiju naravno...:roll: Idi gledaj ZG i uživaj..

GALA 4

Bilo je jako dobro. Aleksandar me je oduševio, ponovo i pokazao koliko je prilagodljiv jer stalno peva sa dosta različitim vokalima( Karolina,Milica (fuj) i Željko )... Malo me nervira što je apsolutni favorit a ne znam što :think:... Mislim da je Danijel užasno otpevao kao i Milica koje bi ja nominovao umesto Sonje i Nikoe Sarića. Na kraju ostali Sajko i Andrea . Ona ispada 96%.

Da, upravo je slusam

Back in the Summer of 69...:whistling:

Back